Обговорення користувача:Іван Бутко

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Найсвіжіший коментар: Іван Бутко у темі «Філатов Борис Альбертович» 11 місяців тому
Перейти до навігації Перейти до пошуку

Ласкаво просимо!

   Основні засади Вікіпедії   
Ласкаво просимо до україномовної Вікіпедії, Іван Бутко!
   Для чого ми розвиваємо Вікіпедію

Вітаємо Вас як нового учасника україномовного розділу Вікіпедії. Сподіваємось на плідну співпрацю з Вами над спільним відкритим проєктом.

Зверніть увагу на наріжні принципи участі: сміливо редагуйте, а в конфліктних ситуаціях, якщо такі виникнуть, завжди розраховуйте на добрі наміри опонента.

Можете скористатися шпаргалкою, якщо Ви ще не знайомі з основами вікірозмітки.

Якщо виникли запитання щодо проєкту або потрібні якісь підказки, пошукайте відповідь на сторінці Довідки. Якщо відповіді на Ваше питання там немає, поставте його у нашій Кнайпі чи комусь із постійних дописувачів.

Кнопка вставки підпису у вікні редагування

На сторінках обговорень бажано ставити автоматичний підпис за допомогою чотирьох тильд (~~~~) або за допомогою позначки підпису у вікні редагування (зображено на малюнку). У статтях, написаних або редагованих Вами, підпис не ставиться.

Ви також можете розповісти про свої інтереси на сторінці інтересів користувачів. Якщо у Вас виникнуть додаткові питання, можете звернутися за порадою до будь-якого користувача з цієї категорії.

Бажаємо успіхів та якнайбільше творчого задоволення!

Велика Британія США Irrespective of your language skills, you are welcome to create your own user page, add interwiki links, upload images, correct data, discuss problems, communicate & cooperate with the community. Please, use language templates from Вікіпедія:Вавилон or create your own ones. You can ask for our help on the Community Portal (help).
   Як створити статтю
   Як редагувати статті
   Ілюстрування статей
   Потренуйтеся тут!
   Правила і настанови
   Стиль оформлення статей
   Авторські права
   Довідка
   Користувачі, що допоможуть Вам
   Словничок вікітермінів

-- Automatic welcomer (обговорення) 21:56, 7 серпня 2023 (UTC)Відповісти

Філатов Борис Альбертович

[ред. код]

Доброї ночі! Про корупцію дійсно важливо писати, проте це треба робити з посиланнями на авторитетні джерела, цим може бути повідомлення у ЗМІ, де згадується конкретна особа, також важливо писати сухо, без емоційного забарвлення. Також у Вікіпедії існує правило ВП:БЖЛ, яке не дозволяє писати про живих людей контроверсійні речі без посилань на джерела і в тому числі з явним емоційним забарвленням. Окрім того, власні думки теж не можуть бути тут, бо Вікіпедія — не трибуна для висловлення власного погляду. Також прошу не відповідати скасуванням на скасування, правило ВП:БЖЛ дозволяє вилучати такий текст стільки, скільки його додавали. Дуже прошу утриматись від таких дій. Якщо будуть питання з редагування можете ставити їх мені! ) --Keneris 23:31, 7 серпня 2023 (UTC)Відповісти

1. Згоден, про "без емоційного забарвлення":
Весною 2023 року, коли Борис Філатов займав посаду мера м. Дніпро, було виконано ремонт дорожнього покриття "Південного" мосту через р. Дніпро. Та чомусь якість покриття і ремонтних робіт, як завжди підвела. І через декілька місяців, до прибирання загороджувальних військових об'єктів прийшлось знов його ремонтувати, відновлювати "латками" дорожнє покриття. Восени будуть ремонтувати знов.
Такі роботи відбувалися і в попередні роки, не тільки під час війни. А все з того, що товщина шару асфальта на шляхопроводі не відповідає нормам, і складає лише приблизно 6 см, хоча за нормами повинно бути не менш 10 см.
2. Під час війни коли Борис Філатов займав посаду мера м. Дніпро, витрачаються кошти на ремонт всього дорожнього покриття по вул. Гагаріна. Хоча необхідно було усунути пошкодження покриття біля ДІІТу.
3.З 28 березня, всі парковки в Дніпрі безкоштовні. Суд відмінив три рішення, якими встановлювались як коефіцієнти на парковки, зонінг, так і самі тарифи на парковки. Про це повідомив громадський активіст Денис Селін.
За словами адвоката Василя Підлужного, якщо сьогодні водію у Дніпрі випишуть штраф за несплату паркування, це буде незаконно.
«З практики після попередніх рішень ми маємо позицію апеляції, що після скасування тарифів інспекція не має право застосовувати ці тарифи при прийнятті постанов», – заявив Василь Підлужний.
У міськраді Дніпра рішення апеляційного суду поки ніяк не коментують. (https://autoconsulting.ua/article.php?sid=53551)
Мер Філатов у притаманній йому манері відповів дніпрянину у соцмережі на запитання, чи платні ще парковки на Нагорці.
" – Звісно, і будуть платними завжди, навіть якщо Ви та Вам подібні будуть ср@ти цеглою."
Парковки, особливо в центрі, є платними В УСЬОМУ СВІТІ. Можете вдаритися головою об стіну, але вони БУТЬ платними, я ясно висловлююсь, сподіваюсь? – написав мер Дніпра у фейсбуці. (https://9-channel.com/2023/04/02/filatov-vidreaguvav-na-rishennya-sudu-drugoyi-instancziyi-yakym-skasovano-platu-za-parkuvannya-u-dnipri/)
Перед початком війни Філатов Борис запровадив практику "віджиму" малого бізнесу пов'язаного з арендою землі. Припинивши погодження оренди земельних ділянок на яких відбувалась діяльність ФОП. На місці відібраних ділянок з'являлися такі ж приміщення, стоянки чи структури, які вже належать іншим підприємствам підконтрольним Філатову Борису, чи офшорним підприємствам які не ведуть торгової чи іншої діяльності, крім оренди приміщень! Доходи з парувальних місць по місту, як і штрафи також перераховуються на підприємство з невизначеною страною походження.
Дніпровці не бажають, щоб крадій займав посаду мера міста Дніпро! --Іван Бутко (обговорення) 12:46, 8 серпня 2023 (UTC)Відповісти
На 1 і 2 немає джерела, а 3 повністю скопійовано, що заборонено ВП:АП, до того ж там зовсім його прізвища немає. Щодо новини про висловлювання, Філатову це дійсно притаманно, але, можливо варто це стисло це скомпонувати в один підрозділ керуючись принципом зваженості, а останнє речення взагалі є грубим порушенням нейтральності та правила про живих людей, згідно з яким там повинна міститись інформація від дуже якісних джерел та правила ВП:НЕТРИБУНА, згідно з яким повинні бути факти про особу, а не особисті думки. Також, колекцію його висловлювання можна розмістити на Вікіцитатах. --Keneris 16:43, 9 серпня 2023 (UTC)Відповісти
На 1 і 2 повідомлення які потрібні джерела - то факт. Це як ВИ виходите з дома і вступаєте в екскременти, перший раз, а потім і в другий раз. Які потрібні джерела?
Щодо 3 допоможи відредагувати, але суть не змінна, і як Ви і казали джерел багато...- але це правда. --Іван Бутко (обговорення) 12:46, 12 серпня 2023 (UTC)Відповісти
І ще, щодо останньої фрази, чому Ви впевнені, що ця фраза є "а останнє речення взагалі є грубим порушенням нейтральності та правила про живих людей, згідно з яким там повинна міститись інформація від дуже якісних джерел та правила ВП:НЕТРИБУНА, згідно з яким повинні бути факти про особу, а не особисті думки". Це висловлювання, яке на мою думку повинен поділяти і мер міста Дніпро... візьмемо в лапки: "Дніпровці не бажають, щоб крадій займав посаду мера міста Дніпро!" --Іван Бутко (обговорення) 12:51, 12 серпня 2023 (UTC)Відповісти