Обговорення користувача:К-1.

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку

Ласкаво просимо до україномовної Вікіпедії![ред. код]

Якщо Ви початківець, то пропонуємо переглянути деякі корисні поради:

Сподіваємося, що Ви візьмете участь у подальшій роботі нашого спільного відкритого проекту не тільки як читач, але і як дописувач.


На сторінках обговорень бажано ставити автоматичний підпис за допомогою чотирьох знаків (~~~~), або за допомогою позначки підпису в вікні редагування.

Якщо виникли запитання про проект, пошукайте відповідь на сторінці Вікіпедія:Довідка. Якщо відповідь на Ваше питання там відсутня, задайте запитання у Кнайпі чи комусь із постійних дописувачів. Ви також можете розповісти про свої інтереси на сторінці Вікіпедія:Інтереси учасників.

Бажаємо успіхів та якнайбільше творчого задоволення! Якщо Вам необхідна допомога для перших кроків зверніться до користувачів, що є в Категорія:Користувачі,_що_допоможуть_новачкам або ж можете замістити оголошення на порталі спільноти (Кнайпа). Якщо у Вас є якісь цікаві вісті, пов'язані з Вікіпедією, Ви можете подати їх у Шаблон:Новини спільноти

P. S. Irrespective of your languages skills, you are welcomed to create your own User Page, introduce interwiki, load images, correct data, discuss problems, communicate & cooperate with community. Please, use language templates from Вікіпедія:Вавілон or create your own.
You can ask help of Community on CommunityPortal (help): Додати нове обговорення (Add new discussion/problem)

--AS 12:06, 21 квітня 2007 (UTC)Відповісти

Вікіфікація[ред. код]

Прощу вікіфікувати статті, які ви створюєте.--Alex K 09:06, 4 травня 2007 (UTC)Відповісти

Вибачаюсь - що таке "вівіфікувати"? Це - поставити субпосилання?

К-1.

Так. Подівіться Довідка:Майданчик, розділ "Посилання та нові сторінки". --Alex K 09:08, 4 травня 2007 (UTC)Відповісти

Краще подивіться статті культури попередні, які Albedo вікіфікував. По всі невідомі питання можете звертатись і обговорювати.--A l b e d o ® 17:46, 10 травня 2007 (UTC)Відповісти

Українська культура[ред. код]

Шановний К-1, на яких підставах ви копіюєте статті з http://www.vuzlib.net/kult/index.htm? --Gutsul 09:46, 10 травня 2007 (UTC)Відповісти


Шановний Gutsul!

Цей матеріал, який я ставлю, видав «Східний видавничий дім» і розташував за адресою vesna.org.ua декілька років тому.

Напевно вже після цього, так як матеріал досить інформативний, його без всякого дозволу — ні у видавництва, ні де-інше взяли інші портали — зокрема і названий вами http://www.vuzlib.net/kult/index.htm

Так що http://www.vuzlib.net/kult/index.htm взяв матеріал без дозволу.

Я ж зв"язався з видавництвом «Східний видавничий дім», який дозволив ставити цей матеріал на сторінках Вікіпедії.

Зрозуміло, дякую. Матеріал дійсно інформативний, тому я й запитав. А http://www.vuzlib.net/kult/index.htm, це перше, що видав Ґуґль. Мабуть, все ж, варто вказати джерело (назву книги). --Gutsul 11:07, 10 травня 2007 (UTC)Відповісти

Добре.

Дякую.

К-1.

Я теж бачив, що матеріал копійований, але довлі інформативний. Як видно я чимало приклався до належного на сьогодні вікіфікування статей. оскільки так чи инакше, вони вимагатимуть вивірки НЕОБХІДНо давати літературу. Ми нічого на слово не віримо. Якщо статті (праці) мали автора, прошу вказувати його теж якимось чином (у обг., коментарях, укінці статті). сподіваючь, тема ваших постів буде і вам цікава. Якщо б диспонував можливостями щодо оформлення і вивірки, такі статті навіьт могли б стати вибраними. Потрібна й ваша актина робота.--A l b e d o ® 17:44, 10 травня 2007 (UTC)Відповісти

Дещо про вікіпедію[ред. код]

Шановний К-1, Ви публікуєте у Вікіпедії досить інформативні і цікаві статті, проте мушу звернути Вашу увагу на те, що Вікіпедія є енциклопедією і, в той же час не є колекцією рефератів і навіть не є сервер-дзеркалом для зберігання ессе, статей і т.п. Власне про те, що таке Вікіпедія написано тут - Вікіпедія:П'ять основ, а про те чим вона не є можна прочитати тут - ВП:ЧНЄВ.

Більшість Ваших статей є досить далекі від формату енциклопедичних. Це стосується не тільки вікіфікації, як вже зазначали інші користувачі ("вікіфікація" означає проставлення категорій Вікіпедія:Категоризація, внутрішніх та зовнішніх посилань, інтервікі (Вікіпедія:Інтервікі) і т.п.), але й самого формату подачі інформації. Тому хотілося б, щоб Ви ознайомились з іншими статтями Вікіпедії, доречі не тільки української (у нас культурологічна тематика поки що слабо розроблена), ознайомилися з особливостями їх оформлення і взяли на озброєння! --А1 09:37, 13 травня 2007 (UTC)Відповісти

[1] - це те що називається вікіфікацією. Проставлені внутрішні посилання, категорія, статтю розбито на розділи. Можливо деякі штрихи ще доведеться внести. Також прощу подивитись на Обговорення:Тріада “культура - суспільство – особистість”, на мій погляд як для енциклопедичної, стаття є з одного боку неповною, а з іншого - надлишковою. --А1 09:55, 13 травня 2007 (UTC)Відповісти

Забув пароль[ред. код]

Шановні Адміністратори!

Допоможіть відновити пароль. Забув. К-1.

Скористуйтеся функцією нагадування паролю! --А1 18:19, 2 листопада 2008 (UTC)Відповісти

Порушення авторських прав у статті Культура доколумбової Америки[ред. код]

Дякуємо, що ви зробили свій внесок у статтю Культура доколумбової Америки, але, на жаль, ми не можемо його прийняти, тому що цей текст захищений авторськими правами і є скопійованим без змін із сайту http://www.djerelo.com/index.php?option=com_content&task=view&id=2942&Itemid=202. Як явне порушення авторських прав ми змушені будемо видалити ваш внесок у статтю Культура доколумбової Америки.

Якщо ви впевнені у тому, що стаття не порушує авторські права, або у вас є дозвіл від власника авторських прав на те, щоб вільно поширювати матеріал статті на умовах ліцензії GFDL, ви можете написати про це на сторінці обговорення статті або на сторінці Вікіпедія:Відновлення вилучених сторінок.

Якщо ви є автором даної статті, але розмістили її на власному веб-сайті раніше, то просто помістіть на сайті наприкінці сторінки зі статтею повідомлення "Матеріали статті дозволяється використати відповідно до ліцензії GNU FDL", після чого можете сміливо подавати заявку на відновлення статті, і вона буде відновлена.

Ви також можете переписати зміст чужого тексту своїми словами й дати посилання на сайт із докладнішим описом

Порушення авторських прав у статті Культурна політика[ред. код]

Дякуємо, що ви зробили свій внесок у статтю Культурна політика, але, на жаль, ми не можемо його прийняти, тому що цей текст захищений авторськими правами і є скопійованим без змін із сайту http://refsmarket.com.ua/viewfree.php?diplomID=8711. Як явне порушення авторських прав ми змушені будемо видалити ваш внесок у статтю Культурна політика.

Якщо ви впевнені у тому, що стаття не порушує авторські права, або у вас є дозвіл від власника авторських прав на те, щоб вільно поширювати матеріал статті на умовах ліцензії GFDL, ви можете написати про це на сторінці обговорення статті або на сторінці Вікіпедія:Відновлення вилучених сторінок.

Якщо ви є автором даної статті, але розмістили її на власному веб-сайті раніше, то просто помістіть на сайті наприкінці сторінки зі статтею повідомлення "Матеріали статті дозволяється використати відповідно до ліцензії GNU FDL", після чого можете сміливо подавати заявку на відновлення статті, і вона буде відновлена.

Ви також можете переписати зміст чужого тексту своїми словами й дати посилання на сайт із докладнішим описом

Запрошення на Вікіфлешмоб[ред. код]

Шановний(а) дописувачу української Вікіпедії К-1.!

В минулому ви створили 14 статей Вікіпедії та додали 653 кб вікітексту — це значний внесок, який ми цінуємо! Однак за перші три місяці 2014 року ви здійснили не більше 10 редагувань статей та не започаткували нових.

Тож запрошуємо долучитися до першого Вікіфлешмобу в українській Вікіпедії, який відбудеться у неділю 27 квітня 2014 — це гарна нагода створити нову статтю разом із сотнями інших користувачів та допомогти українській Вікіпедії сягнути півмільйона статей. Охочі учасники акції зможуть отримати невеличкі сувеніри (особисто на вікізустрічі чи поштою).

Акція присвячена пам'яті вікіпедиста Ig2000, який планував організувати цей захід, але дочасно загинув на Майдані 20 лютого…

Долучайтеся! --Amakuha (обговорення) 02:49, 24 квітня 2014 (UTC)Відповісти

Запрошення на Вікіфлешмоб 2016[ред. код]

Шановний(а) дописувачу(ка) української Вікіпедії К-1.!

В минулому ви створили 14 статей Вікіпедії та додали 653 кб вікітексту — це значний внесок, який ми цінуємо! Однак за грудень та січень ви не здійснили жодних редагувань статей та не започаткували нових.

Тож запрошуємо долучитися до традиційного щорічного Вікіфлешмобу в українській Вікіпедії, який відбуватиметься протягом 29–31 січня 2016 — це гарна нагода створити нову статтю разом із сотнями інших користувачів. Охочі учасники акції зможуть отримати невеличкі сувеніри (особисто на вікізустрічі у вашому місті чи поштою). Долучайтеся!

P.S. Ідея проведення Вікіфлешмобів належить Ігорю Костенку, дописувачу Вікіпедії з Небесної сотні.

--Amakuha (обговорення) 22:19, 28 січня 2016 (UTC)Відповісти

Сторінку Культура Київської Русі номіновано на вилучення[ред. код]

Стаття Культура Київської Русі, значний внесок до написання якої зробили Ви, була номінована на вилучення. Якщо Ви зацікавлені у обговоренні з цього приводу, будь ласка, залиште свій коментар на сторінці обговорення номінацій за 30 грудня 2020. Що ще можна зробити? --Улюбленець поїздів (обговорення) 08:15, 30 грудня 2020 (UTC)Відповісти

Сторінку Українська християнська сімейна обрядовість номіновано на вилучення[ред. код]

Стаття Українська християнська сімейна обрядовість, значний внесок до написання якої зробили Ви, була номінована на вилучення. Якщо Ви зацікавлені у обговоренні з цього приводу, будь ласка, залиште свій коментар на сторінці обговорення номінацій за 9 січня 2021. Що ще можна зробити? --Улюбленець поїздів (обговорення) 13:44, 9 січня 2021 (UTC)Відповісти