Обговорення користувача:LastStep/Архіви/2016

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Найсвіжіший коментар: NickK у темі «Кома в DEFAULTSORT» 7 років тому
Перейти до навігації Перейти до пошуку

Шаблон:Старобільський повіт

Вітаю! Як автор шаблона, гляньте, будь ласка, чи редагування аноніма відповідають дійсності. Дякую. --SteveR (обговорення) 14:07, 4 лютого 2016 (UTC)

Шаблон Edited у статті Алан Шугарт

Вітаю! Будь ласка, зверніть увагу, що у статті Алан Шугарт був автоматично вилучений встановлений вами шаблон {{Edited}}, оскільки вона не редагувалася понад 7 днів. — KrBot (обговорення) 10:14, 15 березня 2016 (UTC)

Сторінка Косміна

Доброго дня! Хочу звернути Вашу увагу, на неточність у сторінці Косміна. В ній вказано, що гандболістка Косміна Влада Ігорівна народилась 1985 року в м. Івано-Франківськ, а це не відповідає дійсності. Можливо Ви мали на увазі іншу особу. З повагою, --Rootatroman 12:38, 17 липня 2016 (UTC)

Уродженці Херсонської губернії → Уродженці Одеського повіту

Вітаю. Хочу нагадати, що Одеса ніколи не входила до складу однойменного повіту (див. статтю Одеський повіт), хоч і була його адмін. центром. Вона входила до складу однойменного градоначальництва. Саме тому некоректно усіх, хто народився до 1917 року вносити до категорії Уродженці Одеського повіту. --Seva Seva (обговорення) 10:12, 30 липня 2016 (UTC)

Вікіпедія:Проект:Тематичний тиждень/Місяць фантастичних творів тощо

Вітаю @LastStep:, запрошую вас до участі у вересні (за 2 тижні) у Вікіпедія:Проект:Тематичний тиждень/Місяць фантастичних творів та пропоную зареєструватися. .--Yasnodark (обговорення) 14:39, 17 серпня 2016 (UTC)

Лиморенко Олександр Парамонович

Навіщо заміна категорій? Де помер невідомо. Відомо що жив у Києві. Тому Персоналії:Київ, а не Померли в Києві.--Kamelot (обговорення) 04:30, 23 серпня 2016 (UTC)

Кома в DEFAULTSORT

Доброго вечора! Помітив, що ви додаєте кому до DEFAULTSORT, чи могли б ви пояснити, для чого ви це робите? На мою думку, кома лише створює незручності в категоріях, де є українці (які не мають ні коми, ні DEFAULTSORT'ів), іноземці з комою в DEFAULTSORT'ах й іноземці без коми в DEFAULTSORT'ах. Наприклад, після вашої зміни Вілмош Надь в Персоналіях за алфавітом став після Чаби Надя, хоча за алфавітом він мав би бути між Альбертом (іноземець без коми в DEFAULTSORT'і) та Гавриїлом (українець без DEFAULTSORT'а). Дякую — NickK (обг.) 18:47, 17 грудня 2016 (UTC)

P.S. Якщо ви не маєте вагомих аргументів за вставку коми до DEFAULTSORT'ів, чи могли б ви її не ставити, будь ласка? Це не настільки важливо, щоб масово прибирати коми, але просто не варто тоді ставити коми в новіших статтях. Дякую — NickK (обг.) 19:00, 17 грудня 2016 (UTC)