Обговорення користувача:Lion in city/Архів 1

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку

Лазіка

Що саме вам не подобається?— Це написав, але не підписав, користувач Pablito (обговореннявнесок) 23:20, 1 квітня 2012.

  1. Прохання на майбутнє, повідомлення підписувати.
  2. «Вам» зазвичай пишеться з великої. Враховуючи, те, що Ви за мене старші, могли просто написати Що слід виправити у даній статті?. Я вже мовчу, що Ваше повідомлення носить явно не ввічливий тон.
  3. Для чого було створювати обговорення на моїй сторінці, якщо я НАБАГАТО ШВИДШЕ створив аналогічне на Вашій?
  4. Щодо статті, я виставив шаблони які служать для того, щоб користувачеві УкрВікі було зрозуміло, як її покращити.

З повагою і з надією на порозуміння, --Lion in city (обговорення) 20:55, 1 квітня 2012 (UTC).

За участь у 3-ому місячнику покращення тисячі

Подяка
Пане Lion in city, дякую Вам за участь у ІІІ Місячнику покращення статей, котрі мають бути у всіх Вікіпедіях. Спасибі за доповнення та покращення статті Промисловість та інших. --MaryankoD (обговорення) 22:25, 9 квітня 2012 (UTC)

Шаблон Edited в статті Королівське місто

Вітаю! Будь ласка, зверніть увагу, що в статті Королівське місто був автоматично вилучений встановлений вами шаблон {{Edited}}, оскільки вона не редагувалася понад 7 днів. — KrBot (обговорення) 11:54, 21 квітня 2012 (UTC)

Шаблон Edited в статті Королівське місто

Вітаю! Будь ласка, зверніть увагу, що в статті Королівське місто був автоматично вилучений встановлений вами шаблон {{Edited}}, оскільки вона не редагувалася понад 7 днів. — KrBot (обговорення) 14:54, 7 травня 2012 (UTC)

Нова система патрулювання

Вітаю. Прошу ознайомитись із новим правилом і підтвердити згоду на сторінці Вікіпедія:Проект:Патрулювання/Згода патрульних. --yakudza 21:16, 20 травня 2012 (UTC)

Шаблон Edited в статті Історія Стрия

Вітаю! Будь ласка, зверніть увагу, що в статті Історія Стрия був автоматично вилучений встановлений вами шаблон {{Edited}}, оскільки вона не редагувалася понад 7 днів. — KrBot (обговорення) 20:40, 15 грудня 2012 (UTC)

Шаблон Edited в статті Історія Стрия

Вітаю! Будь ласка, зверніть увагу, що в статті Історія Стрия був автоматично вилучений встановлений вами шаблон {{Edited}}, оскільки вона не редагувалася понад 7 днів. — KrBot (обговорення) 19:21, 29 грудня 2012 (UTC)

Шаблон Edited в статті Історія Стрия

Вітаю! Будь ласка, зверніть увагу, що в статті Історія Стрия був автоматично вилучений встановлений вами шаблон {{Edited}}, оскільки вона не редагувалася понад 7 днів. — KrBot (обговорення) 14:32, 18 січня 2013 (UTC)

Архівування вашої сторінки обговорення

Вітаю! Раніше ваша сторінка обговорення архівувалася ElimBot'ом, який на даний час є неактивним, тож, можливо, вам видасться корисною інформація, що зараз ви можете налаштувати архівацію за допомогою іншого бота. Інструкції щодо того, як це можна зробити, знаходяться на сторінці Користувач:DixonDBot II/Інструкції. Дякую! --DixonDBot (обговорення) 08:46, 25 січня 2013 (UTC)

Шаблон Edited в статті Історія Стрия

Вітаю! Будь ласка, зверніть увагу, що в статті Історія Стрия був автоматично вилучений встановлений вами шаблон {{Edited}}, оскільки вона не редагувалася понад 7 днів. — KrBot (обговорення) 20:32, 3 лютого 2013 (UTC)

Галичани (нація)

Запрошую Вас долучитися до обговорення статті Галичани (нація). --Dajan
Розділ без дати --DixonDBot II (обговорення) 22:35, 4 лютого 2013 (UTC)

Шаблон Edited в статті Історія Стрия

Вітаю! Будь ласка, зверніть увагу, що в статті Історія Стрия був автоматично вилучений встановлений вами шаблон {{Edited}}, оскільки вона не редагувалася понад 7 днів. — KrBot (обговорення) 13:17, 12 лютого 2013 (UTC)

Від Nazar.galitskyj

Честь! Стараюсь по можливості доповнювати та розширювати статті дотичні до Стрия. Надіюсь, що виходить добре. До речі статті про гімназію та замок можна і треба дописувати. Зокрема в статті про гімназію бракує фото гімназії. Збирався сфотографувати, але ніяк не виходить. Якщо маєте то закиньте, тоді буде хоч якась візуалізація. З повагою, --Nazar.galitskyj (обговорення) 12:00, 01 , березня 2013 (UTC)

Добрий вечір! Фотографій сучасних будівель (старша, молодша) гімназії в мене здається нема, але як треба - то найближчим часом постараюся сфотографувати. Що ж до історичної будівлі гімназії (тепер це СШ № 7) - так фотографій цієї будівлі є декілька у Вікі-сховищі. Найближчим часом постараюся доповнити статтю про гімназію і про стрийський замок. Якщо ж цікавить історія гімназії, то рекомендував би Вам подивитися тут і цей сайт (багато чого цікавого є на польській мові). З повагою, --Lion (обговорення) 18:21, 13 березня 2013 (UTC).

яким макаром?

привіт. даруйте, що турбую. яким саме чином Ви не відповідаєте «основним вимогам патрульного»? нема ніяких вимог же. до патрульного. окрім дотримуватися ВП:ПАТ --アンタナナ 15:19, 5 березня 2013 (UTC)

Вітаю, земляче. Якщо втомилися — перепочиньте, закиньте на якийсь час Вікіпедію, верніться до навчання, роботи, особистого життя, пошукайте інше захоплення. Але зняття з Вас статусу патрульного, додасть роботи іншим патрульним, якщо Ви колись вирішите вернутися до регулярного чи навіть випадкового редагування.

Зичу здоров'я і стійкості при негараздах. Тримаймося. --Perohanych (обговорення) 15:33, 5 березня 2013 (UTC)

навіть якщо у Вас якась надзвичайно гаряча пора — не варто так чинить. ніхто ж не вимагає від Вас постійно щось робить. волонтерський проект. усе залежить від Вашої на те доброї волі. і я погоджуюся із Perohanych — цей прапорець за плечами не носить. і навіть якщо Ви не плануєте його використовувать найближчим часом — це не означатиме, що Ви «забираєте» чийсь «хліб»… --アンタナナ 15:48, 5 березня 2013 (UTC)
Дякую всім за підтримку. Сказати чесно, не очікував такої реакції, тим не менше - дуже приємно, що товариство УкрВікі є напрочуд дружнім. --Lion (обговорення) 18:09, 13 березня 2013 (UTC)
чарівно) бажаю Вам приємної роботи над Проектом --アンタナナ 20:47, 13 березня 2013 (UTC)

Щодо Файл:Leoni Stryi Ukraine.jpg

Дякуємо за те, що ви завантажили на сервер Вікіпедії файл Файл:Leoni Stryi Ukraine.jpg. Однак, схоже, що цей файл завантажено Вами без дозволу правовласника, тобто з порушенням правил Вікіпедії. Якщо Ви є власником сайту чи маєте доступ до сторінки на сайті, де розміщене це фото, то змініть умови розповсюдження зображень, розмістивши на сайті формулювання, що дозволить використовувати їх у Вікіпедії. Приклади формулювань можна подивитися тут.

Якщо ж Ви не є власником сайту і не маєте доступу до сторінки де розміщене це фото, то треба діяти відповідно до інструкції отут: Вікіпедія:Дозволи. Якщо статус завантажених Вами файлів не з'ясується протягом 7 днів, адміністратори Вікіпедії, на жаль, будуть змушені вилучити завантажений Вами файл із сервера. Дякуємо за розуміння. SteveR (обг.) 18:48, 2 грудня 2013 (UTC)