Обговорення користувача:Romanbibwiss/Архіви/2019/жовтень

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку

Згущівка з кавою

Згущівка з кавою
За вашу цінну участь та якісний внесок до у Тижня сучасної європейської літератури. Дякую, що допомогли відкрити українським читачам більше сучасних європейських літераторів! Acedtalk 08:20, 2 жовтня 2019 (UTC)
Щиро дякую, --Romanbibwiss (обговорення) 09:59, 2 жовтня 2019 (UTC)

Допоможіть з перекладом!

Вітаю Вас, пане Роман! Планую покращити статтю про Арнольда Шварценеггера. Допоможіть, будь ласка, перекласти ось цей фрагмент. Дякую!--Парус (обговорення) 13:57, 6 жовтня 2019 (UTC)


Due to taking an assortment of courses at Santa Monica College in California (including English classes), well as further upper division classes at the University of California, Los Angeles as part of UCLA's extension program, Schwarzenegger had by then accumulated enough credits so as to be "within striking distance" of graduation.

Вітаю! UCLA – це скорочення "Каліфорнійський університет в Лос-Анджелесі. Можна перекласти так:
"Відвідавши низку курсів в Коледжі Санта-Моніка в Каліфорнії (включно з курсом англійської мови), а також курси просунутого рівня при Каліфорнійському університеті в Лос-Анджелесі, які входили до розширеної програми, Шварценеггер набрав достатньо пунктів, щоб безпосередньо наблизитися до здобуття диплому бакалавра. --Romanbibwiss (обговорення) 14:46, 6 жовтня 2019 (UTC)

Новий спосіб допомагати новачкам

Вигляд увімкненої домашньої сторінки новачка

Привіт! Ви належите до найактивніших патрульних останнього часу; оскільки ви проводите чимало часу у Вікіпедії, то я подумала, що вам може бути цікаво.
Планується (я писала про це у Кнайпі (пропозиції)) увімкнути в уквікі нову функцію під назвою «Домашня сторінка новачка»: свіжозареєстрований користувач матиме власну «домашню», де будуть підказки про те, що можна зробити, і, що головне — згадуватиметься персональний наставник. Таким чином, новачок могтиме звернутися із запитанням не в знеособлену кнайпу (про яку ще якось треба дізнатися), а до конкретної людини, яка зголосилася допомагати.
Система випадково присвоюватиме новачкам когось зі списку тих, хто додав своє ім'я на цій сторінці: Вікіпедія:Кнайпа (допомога)/Наставники.
Якщо вам цікаво допомагати новачкам, будь ласка, додайте своє ім'я користувача на цій сторінці.
Дякую! --Ата (обг.) 19:28, 11 жовтня 2019 (UTC)

Вітаю! @Ата: Це справді чудова ідея, я охоче долучуся до роботи з новачками, тільки хотів би знати, як врегульовано питання відсутності наставника у вікіпедії (віківідпустка, тимчасова неактивність). Було би прикро для новачка одержати пропозицію звернутися до реальної людини, а вона якраз тимчасово відсутня у вікіпедії. Чи можливо суто технічно зробити так, що на той час, поки висить шаблон "віківідпустка" наставника тимчасово нікому не призначали? --Romanbibwiss (обговорення) 20:01, 11 жовтня 2019 (UTC)
Цікаве запитання. Я думаю, передбачається прибирати своє ім'я з переліку на час неактивності (тим паче, що шаблон відпустки користувачі трактують і використовують дуже по-різному), але я перепитаю розробників. -- Ата (обг.) 20:41, 11 жовтня 2019 (UTC)
Тимчасово прибрати своє ім'я з переліку – це також варіант.--Romanbibwiss (обговорення) 20:43, 11 жовтня 2019 (UTC)
@Ата: Або може якийсь шаблон у переліку ставити?--Romanbibwiss (обговорення) 20:46, 11 жовтня 2019 (UTC)
Зараз бачу, що працюють в напрямку додавання можливості наставнику якось вказати свою тимчасову неактивність (завдання T227876 на Фабрикаторі), але поки основний спосіб — прибрати ім'я з переліку. --Ата (обг.) 09:24, 12 жовтня 2019 (UTC)

Запрошення на Тиждень азійської кухні 2019

Вітаю @Romanbibwiss:! Запрошуємо Вас взяти участь другому тижні азійської кухні 2019, що розпочався 10 жовтня і триватиме до 30 жовтня. Чекаємо від Вас смачних статей про азійські наїдки та напої.--Sakateka (обговорення) 10:25, 20 жовтня 2019 (UTC)

Вітаю, @Sakateka:! Дякую за запрошення! Наразі в мене мало часу на вікіпедію, може ще встигну кілька статей до 30 але не впевнений. А може ви продовжите ще на тиждень? До 6 листопада? я б точно пару статей написав. --Romanbibwiss (обговорення) 20:28, 27 жовтня 2019 (UTC)
@Romanbibwiss: Прошу) Я загалом не проти його продовжити, але я не знаю як це правильно зробити. Там 1 — 30 листопада 2019 Місяць Азії 2019 починається. Не хотів би їм перебивати східний настрій))) Я минулого року всі ненаписані статті просто переніс їм у місяць. Може ви порадите як краще зробити.--Sakateka (обговорення) 18:42, 28 жовтня 2019 (UTC)
Вітаю, @Sakateka:! Справді,напевне, буде найкраще просто додати пропозиції до Місяця Азії, адже головне, щоб статті про кухню з'явилися, а чи вони з'являться під рубрукою "Тиждень азійської кухні", чи "Місячника Азії" – різниці немає. До речі, я записаний на місячник Азії, тож в його рамках зроблю декілька статей про японську кухню, як і обіцяв. З повагою, --Romanbibwiss (обговорення) 15:59, 29 жовтня 2019 (UTC)
@Romanbibwiss: Дякую. Так і зробимо!--Sakateka (обговорення) 18:53, 29 жовтня 2019 (UTC)