Обговорення користувача:Visem/Архіви/2013/грудень

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку

Євгеніос

що робити?

Якщо видавництво дійсно значиме, то потрібно написати про нього нормальну енциклопедичну статтю, але це не повинно бути як реклама. --visem (обговорення) 23:01, 28 листопада 2013 (UTC)

Тільки почав створювати її видалили. Інформацію шукаю в вільний час та доповнюю. Можно створювати? чи ні. Допоможить мені будь ласка розпочати, підкажить з якої статьі брати приклад щоб написати енциклопедичну статтю.

Можете взяти будь-яку нормальну статтю, щодо видавництва, то візьміть для прикладу А-ба-ба-га-ла-ма-га. Я з Вашим видавництвом не знайомий тому мені важко сказати значиме воно чи ні, проте в будь-якому випадку бажано не займатися саморекламою чи піаром. Ще рекомендую зареєструватися, щоб до Ваших правок у Вікіпедії ставилися більш довірливо. І хотілось би бачити від Вас багато цікавих статей! Успіхів! --visem (обговорення) 16:26, 6 грудня 2013 (UTC)

Дякую.

Як повернути попрередню структуру?

Ви хочете відновити статтю? --visem (обговорення) 16:49, 7 грудня 2013 (UTC) Оновив статтю. Дякую як додати картинку?

Для початку її потрібно завантажити. --visem (обговорення) 08:23, 20 грудня 2013 (UTC)

Прохання

Вітаю! Маю до Вас особисте прохання. Воно полягає у тому, аби Ви оприлюднили свій голос тут. Вважаю вельми неввічливим змушувати людей (зокрема, і мене) чекати "з моря погоди". Відхиліть цю заявку і, можливо, я подам подібну наступному Правлінню. Проголосуйте "За", "Проти", чи, якщо не можете зважитись на рішучий голос, "Утримався" і давайте закриємо це питання. Дякую за розуміння. Sergento 10:46, 29 листопада 2013 (UTC)

Привіт! Можеш до мене на "ти", ми ж знайомі. Я свою позицію висловив. Я за те щоб заявки не закривати, а щоб їх розглянуло нове правління. Якщо мені пощастить там бути, то я обовязково підтримаю твою кандидатуру. Так що сильно не переживай з цього приводу. --visem (обговорення) 13:54, 29 листопада 2013 (UTC)
А я за те, щоб нове правління розглядало мою нову заявку. Якщо ЗЗ не відвернуть мене вкінець від ВМУА і я все ж вирішу повторно таку подавать. А твоя позиція, імхо, це неповага до мого рішення, до того часу, який я ВЖЕ витратив на заявку, на запитання. Через таке затягування я б з радістю уже і сам відкликав свою заявку, але мені сказали, що так не можна. Тому, будь ласка, проголосуй. Хоч якось. Дякую. Sergento 14:50, 29 листопада 2013 (UTC)
Привіт. Вісеме, проголосуй, будь ласка, і в моїй заявці теж. Хто захоче — подасть нову заявку новому правлінню. Там і так голоси теперішнього є, не видаляти їх же потім. --RLuts (talk) 15:36, 29 листопада 2013 (UTC)
Привіт! Я точно не пам'ятаю, але якщо заявка не пройде, то потім треба буде чекати якийсь період, щоб подати нову. Але як на мене, то краще щоб нове правління прийняло уже подані заявки. В даному випадку я краще проголосую за мораторій, і щоб до кінця цього року заявки вже були прийняті. А всіх я поважаю, обговорення про призупинення прийому нових членів також давно йде. І прохання на мене не тиснути, мені також досить складно зараз у цьому правлінні, яке займається брудною політикою. І я сказав що я за Вас проголосую, бо знаю Вас обох і поважаю. Мене приймали вже на ЗЗ, до ЗЗ мене ніхто не приймав. Єдине, що прошу Вас обох, не піддаватись впливу політики яка має місце зараз в організації. Не дивлячись на те, що Вас намагаються втягнути в ці політичні ігри, я розглядаю Вас як нейтральних кандидатів, які прийшли в організацію працювати. --visem (обговорення) 16:03, 29 листопада 2013 (UTC)
Вельми іронічно, що конференція, доволі вдало зорганізована тобою, схилила мене все-таки вступати у ВМУА, а тепер ти своїм... не знаю, як це назвать, відвертаєш мене від цієї ідеї. Не хочу ніяких ЗЗ і аби мене приймали в організацію, яка так запросто дозволяє собі нехтувати моїм часом, хоча я ще навіть до неї не вступив, і за якою я маю бігати, випрошувати, аби якось проголосували, відхилили хоча б, мою заявку на вступ. Той мораторій, до речі, на який ти так хочеш з'їхати, діє з першого грудня, так що сам не вплутуй політику, а просто зроби те, що належно, як члену правління. Проголосуй проти. Так ти виявиш більше поваги, аніж тікаючи від свого обов'язку, чекаючи судного дня і т.д. і т.п. Дуже, дуже розчарований. Sergento 21:17, 29 листопада 2013 (UTC)
Я сказав чітко свою позицію. Невже так важко дочекатися 15 грудня? І я зовсім не тікаю від своїх обов'язків, я висловив свою позицію і те що хтось написав про дату першого грудня, то це зовсім не моїх рук справа. А ті хто проголосував і поспішно закрив голосування за кандидатури, написавши що відмовити у членстві, то нехай це буде на їх совісті. Я цього не робив. Якби твоя заявка була одна то я б підтримав би, але звідки взялись всі інші заявки, це при тому що деякий час заявок взагалі не булн? Тому можна було спокійно дочекатися ЗЗ. Те що ти мені говориш про якусь неповагу, то я це вже чув. Це думка окремих політиків, які тебе та інших кандидатів накручують як себе вести. Але це неправда. Хочеш працювати в організації, будь-ласка, я буду закликати всіх щоб тебе підтримали. --visem (обговорення) 15:34, 1 грудня 2013 (UTC)
Ти ще скажи, що політики накручують мене вікіпедію редагувать. Але нехай. Дякуючи Богові та Nickkові заявку закрито, а значить і тему закрито. Дякую за увагу.Sergento 07:25, 2 грудня 2013 (UTC)
Нік опублікував неправомірне рішення. Щодо Вікіпедії, то я такого не казав, єдине не можу зрозуміти що там з тим ліцензуванням файлів, зокрема про завантажені мною герби Словаччини. --visem (обговорення) 11:40, 2 грудня 2013 (UTC)
чому неправомірне? з 1 грудня Правління наклало мораторій на приймання нових членів ГО. про термін (до 1 грудня) було відомо. хто не висловився — той не голосував по конкретному пункту --アンタナナ 18:41, 2 грудня 2013 (UTC)
так, якщо була така позиція, то я хоч її і не підтримую, але вимушений погодитись. А неправомірність полягає у власному трактуванні опубікованого (проекту) рішення. Бо я говорив не про закриття заявок, а про перенесення їх розгляду. Тоді як всі кинуись голосувати і в результаті написали відмову, при чому керовану пунктами статуту і зовсім не прийнятим рішенням про 1 грудня. --visem (обговорення) 20:53, 2 грудня 2013 (UTC)

Загальні збори

Загальні збори ГО «Вікімедіа Україна» згідно з Рішенням Правління №41/2013 відбудуться 15 грудня 2013 року. Початок реєстрації о 10:00, початок зборів о 10:30.

Місце проведення зборів - м. Київ, проспект Космонавта Комарова, 1, Національний авіаційний університет. Про номер корпусу та аудиторію буде повідомлено ближче до зборів на сторінці wmua:Загальні збори №5/Місце проведення

Проект порядку денного опублікований на сторінці wmua:Загальні збори_№5/Проект Порядку денного.

Запрошую також ознайомитися з іншими матеріалами, що готуються до зборів, та надавати до них пропозиції і зауваження на відповідних сторінках обговорення.

Прошу зареєструватися на сторінці wmua:Загальні збори №5/Список учасників або завчасно надати довіреність. Витяг зі wmua:Статуту:

5.11. У разі неможливості особистої присутності члена Організації на Загальних зборах, він може бути представлений уповноваженим представником, який також є членом Організації та діє на підставі довіреності. Оригінал довіреності пред'являється перед початком Загальних зборів, а копія надається виконавчому директору Організації щонайменше за 7 днів до Загальних зборів. Кожен член Організації має право бути представником не більше двох інших членів. Форма довіреності визначається Правлінням.

Публікація щонайменше як за п'ять днів до Загальних зборів інформації про отримані/надані довіреності на офіційному сайті Організації на сторінці, що містить попередній список учасників, прирівнюється до пред'явлення Оригіналу довіреності перед початком Загальних зборів.

Адреса для надання довіреності: boardwikimediaukraine.org.ua

Форма довіреності: wmua:Форма довіреності на Загальні збори ГО «Вікімедіа_Україна» --Perohanych (обговорення) 23:22, 1 грудня 2013 (UTC)

Міжнародна співпраця.

Привіт! ;-)

Щойно написав пропозицію щодо проведення міжнародних вікіекспедицій. Цікавить твоя думка! Обговорення тут - https://ua.wikimedia.org/wiki/Обговорення:Загальні_збори_№5/Рішення_про_затвердження_основних_напрямів_діяльності_Організації_на_2014

--Nickispeaki (обговорення) 20:11, 2 грудня 2013 (UTC)

Хакерський злам УкрВікі

Сьогодні при відкритті особистої сторінки замість звичного зображення тексту й виду "Шаблон:User uk" з'явилося фото (в 4-5 рази більше ніж "Шаблон:User uk"), де було зображення фекалій в унітазі. Аналізуючи останні політичні події в Україні, і те що це саме україномовна Вікіпедія, і те що це було здійснено через шаблон тих то "вважає українську для себе рідною" (Українська мова для цього користувача є рідною), вважаю це агресивним політиканством підлого норову з бульварними манерами від якогось користувача ПК (вам має бути відома його IP-адреса), що не припустиме для етики Вікіпедії. Вікіпедія була використана кимось для особистого інтересу виразити бидлувате моральне уродство. Я оглянув "перегляд історії" власної особистої сторінки - не було сторонніх втручань. Як через вказаний шаблон могло потрапити таке конкретне фото??? З повагою до Вас --Krupski Oleg (обговорення) 15:41, 12 грудня 2013 (UTC)

Дякую за інформацію. Можливо це не пов'язано з подіями, бо цей товаріщ вандалив не лише шаблон uk, але й ru, а також Мєдвєдєва. Заблокував. --visem (обговорення) 15:51, 12 грудня 2013 (UTC)

Тиждень патрулювання

Вітаю! На початку цього року ви брали участь в тижні патрулювання. У січні буде проведений другий такий захід: Тиждень патрулювання 2. Запрошую до участі! --Acedtalk 14:54, 14 грудня 2013 (UTC)

Категорії Білоруської Вікіпедії

Прошу Вас проаналізувати діалог між мною та Bulakhovskyi щодо внесення мною статті "Білоруська Вікіпедія" в "Категорія:Білоруські енциклопедії" (Обговорення:Білоруська Вікіпедія (офіційним правописом), "перегляд історії" в Білоруська Вікіпедія, "87 Білоруська Вікіпедія" в Обговорення користувача:Bulakhovskyi, "9 Порушення правил" в Обговорення користувача:Krupski Oleg). Вважаю, що має бути в цій статті категорія мною обстоювана (аналогічно є і в Російській Вікіпедії, і сама Білоруська Вікіпедія вважає себе Енциклопедією be.wikipedia). Він стверджує мовляв місце розташування серверу Вікіпедії в США, буцімто сторінки Вікіпедії завантажується на ПК в Україні чи Білорусії, і інформація не на паперовому носії не дає права називати енциклопедією Біл.Вікі. Хоча паперова книжка енциклопедії в руках в Україні з видавництва Білорусії не перестає бути енциклопедією ). Манера його виразів провокаційна, не має дотримання правил ведення дискусії - за моєю порадою консультації у особи з вищою філологічною чи філософською освітою він певно не брав (бо робить інтелектуальні помилки в судженнях з вульгарною манерою доводити його особисту слабо вишколену позицію), він покладається на власні суб'єктивні судження, і напевно з упередженістю. Він обрав алогічну маніпуляцію та «перевагу» уявною загрозою позбавлення статусу обох фігурантів сперечання, він обстояв не логічну правку. Вказаний користувач припускає грубе порушення етики спілкування в Вікіпедії. Залишаю за вами право рішення питання, бо у мене немає повноважень адміністратора вдіяти відповідно, якщо він не бере першоджерела для самоосвіти та самоконтролю, а хамовито нав'язує власну помилку, вважає не розумними користувачів в Біл.Вікі та Рос.Вікі...я їх такими не вважаю. Я здатний визнавати свої помилки ). Якщо ви вважаєте я помиляюсь - прошу відповісти. З повагою --Krupski Oleg (обговорення) 21:37, 15 грудня 2013 (UTC)

Вітаю! Я глянув ваш діалог, скажу наступне. Особисто схиляюсь до того, що можна включити дану статтю до вказаної категорії, хоча тут дійсно є факти, якими можна маніпулювати. Питання, хоч і не містить особливої серйозності, втім воно є дискусійним. Тому тут варто обговорити. Щодо того, що виник конфлікт між двома користувачами, то краще було б звернутись до арбітражного комітету, але, на жаль, на даний час він недієвий. В даному випадку вбачаю, що потрібно це питання обговорити, запросивши до обговорення інших користувачів (не обов'язково адміністраторів). Щодо вирішення даного конфлікту, то можу лише порекомендувати всім зацікавленим завжди припускати добрих намірів, та утриматись від написання будь-яких фраз, що можуть провокувати співрозмовників. --visem (обговорення) 22:13, 15 грудня 2013 (UTC)

Марафон в Саха википедии

Доброго времени! Может это будет вам интересно. Вчера начали традиционный новогодний вики-марафон у себя в разделе. Надеемся в его ходе перевалить за 10 тысяч статей. В этом году конкурс посвящен экономике и финансам. Вот тут есть релиз. Если сможете сделать сообщение где-нибудь у себя - будем весьма признательны. --HalanTul (обговорення) 04:04, 25 грудня 2013 (UTC)