Обговорення користувача:Visem/Архіви/2023/січень

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку

Стаття Салаватстекло

Вітаю! Дякуємо, що ви зробили свій внесок до Вікіпедії, створивши статтю Салаватстекло. Проте ця стаття надто мала та/або недооформлена, щоби бути повноцінною енциклопедичною статтею. Якщо протягом трьох днів її не буде суттєво поліпшено (хоча б до рівня статті-заготовки), статтю буде вилучено. Якщо ви доробили статтю, приберіть це повідомлення (щоб статтю не вилучили в процесі вашої роботи, поставте шаблон {{Редагую}}). Із запитаннями можете звертатися до мене. — Andriy.v (обговорення) 20:58, 15 січня 2023 (UTC)

Дайджест новин «Вікімедіа Україна» за грудень 2022—січень 2023

Вітаю! Вийшов новий випуск щомісячного дайджесту новин від ГО «Вікімедіа Україна»: за грудень 2022—січень 2023. Читайте його у блозі за посиланням або на інших ресурсах «Вікімедіа Україна». --Антон Процюк [ВМУА] (обговорення) 11:08, 16 січня 2023 (UTC)

Долучайтеся до Вікімарафону з нагоди 19-річчя української Вікіпедії

Доброго ранку! Сподіваємося, у вас усе добре наскільки це можливо. Ви долучалися до щорічного Вікімарафону з нагоди дня народження української Вікіпедії або схожого заходу в минулі роки — тож запрошуємо долучитися і цього року, якщо маєте змогу.

Вікімарафон 2023 триватиме з 26 січня до 1 лютого. Запрошуємо долучитися до створення статей у межах цьогорічної кампанії, подарувати статтю Вікіпедії на її день народження — та отримати за це сувеніри від громадської організації «Вікімедіа Україна».

Долучитися можна як онлайн, так і долучившись до якоїсь із офлайн-зустрічей. Цього року заходи Вікімарафону будуть проходити у низці міст України, а також уперше і за кордоном; повний список зустрічей організатори будуть публікувати на відповідній сторінці у Вікіпедії та у соцмережах ГО «Вікімедіа Україна».

Крім того, ми проведемо три вебінари: 26, 28 та 29 січня, на яких детально розповімо як створити статтю у Вікіпедії, та поділимося порадами від досвідчених вікіпедистів, які стануть вам у нагоді. Реєструйтеся на вебінари за посиланням.

Детальну інформацію та умови кампанії ви можете подивитись на її сторінці Вікіпедія:Вікімарафон 2023.

Про можливості підтримки вікіспільноти під час війни читайте на порталі «Вікіпедія:Війна».

Від імені організаційної команди ВікімарафонуNickK (обг.) 07:03, 25 січня 2023 (UTC)

Тиждень Молдови 2023

Вітаю, пане Visem/Архіви/2023/січень! Пропоную з 4 по 19 лютого провести тематичний тиждень Молдови — нашого близького сусіда, пов'язаного з нами географічно, історично і культурно, а також спільним шляхом в ЄС. Минулого року увага українських читачів до Молдови особливо загострилась у зв'язку з російським вторгненням і потенційною загрозою з боку Придністров'я, величезна кількість українських біженців опинилася в країні. Саме тому до створення запропоновані важливі та актуальні теми, є ряд статей, які потребують суттєвого покращення. Буду радий побачити Вас серед учасників тижня) З повагою, --— Шиманський હાય! 08:07, 31 січня 2023 (UTC)

Дякую, пане Василю! Моя тема! Правда Користувач:Gikü? --visem (обговорення) 14:26, 31 січня 2023 (UTC)
Авжеж! --Gikü (обговорення) 14:29, 31 січня 2023 (UTC)