СофтПрес

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку
СофтПрес
Держава  Україна
Засновано 1 листопада 1995
Штаб-квартира Київ

Вебсайт: softpress.com.ua

Видавничий дім «СофтПрес» — один з найбільших видавничих домів України, заснований 1 листопада 1995 року, що спеціалізується в галузі інформаційно-комунікаційних технологій, бізнес-для-бізнесу-проектів та інтернету.

Проекти[ред. | ред. код]

Серед проектів ВД «СофтПрес»:

Ключові люди[ред. | ред. код]

Шнурко́-Табако́ва Елліна Володимирівна — підприємець (вебстудія «Internet Consulting & Communication Ltd», PR-агентство «4 Сектор», консалтингова компанія «Центр бізнес-технологій ТОТ»), видавець журналів і газет в області інформаційних технологій, телекомунікацій, промисловості, ландшафтного дизайну та архітектури (медіахолдинг «СофтПрес»), громадський діяч (голова ІТ-комітету Американської торговельної палати в Україні, ревізійної комісії Української асоціації видавців періодичної преси, експертної ради Військ зв'язку Збройних сил України[1], комітету з питань свободи слова Інтернет асоціації України[2]) та блоґер («Українська правда»[3], Еспресо TV[4], hiTech[5]). Глава медіахолдингу «СофтПрес», фахівець з міжнародного видавництва і журналістики. Нагороджена грамотою Верховної Ради України за заслуги перед українським народом «за внесок у розвиток інформаційного суспільства в Україні», нагрудними знаками Начальника Генерального штабу України «За заслуги перед Збройними Силами України» і «Війська зв'язку збройних сил України»[6], медаллю ВО «Країна» «За гідність та патріотизм».

Примітки[ред. | ред. код]

  1. Координационный центр эффективных технологий на службе Украине. warroom.today. Архів оригіналу за 30 грудня 2018. Процитовано 19 січня 2017.
  2. Обране керівництво Правління АПІТУ. apitu.org.ua. Архів оригіналу за 20 грудня 2016. Процитовано 19 січня 2017.
  3. Елліна Шнурко-Табакова — Українська правда. Блоги.
  4. Елліна Шнурко-Табакова — Еспрессо. Блоги
  5. Блог автора EShT [Архівовано 2017-01-31 у Wayback Machine.] — hi-Tech.ua.
  6. Нагорода за заслуги перед Збройними Силами України. apitu.org.ua. Архів оригіналу за 2 лютого 2017. Процитовано 19 січня 2017.

Посилання[ред. | ред. код]