Стратегія XXI

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку
Центр глобалістики
«Стратегія ХХІ»
Дата заснування 10 березня 2009
Тип аналітичний центр
Голова Гончар Михайло Михайлович
Адреса Київ, вул. Щекавицька, 51, оф. 26
Джерела фінансування неурядова організація
Офіційний сайт geostrategy.org.ua

Центр глобалістики «Стратегія ХХІ» (англ. The Centre for Global Studies Strategy XXI) — українська неурядова аналітична організація. Think Tank заснований 10 березня 2009 року.

Діяльність[ред. | ред. код]

Центр глобалістики «Стратегія ХХІ» проводить дослідницьку діяльність з глобальних проблем світової енергетики, енергетичної політики та міжнародної безпеки, питань розвитку енергетичних взаємин між країнами Каспійсько-Чорноморо-Балтійського простору, Центральної Азії і Європейського Союзу.

«Стратегія ХХІ» також здійснює розробку науково обґрунтованих аналітичних матеріалів та методичних рекомендацій для органів державної влади, недержавних та інших зацікавлених інституцій з питань енергетичної політики та міжнародної безпеки, ролі та потенціалу України як транзитної країни, відносин України з іншими регіональними державами, міжнародними організаціями, а також країнами, що проявляють зацікавленість в спільних з Україною енергетичних, комунікаційних та стратегічних проектах; виконання незалежних експертиз енергетичних, комунікаційних та інших проектів видобутку енергоресурсів.

Центр надає інформаційну, технічну та фінансову підтримку фахівцям та дослідникам за відповідними напрямками діяльності.

«Стратегія ХХІ» об'єднує експертів з України, країн Європейського Союзу, держав Чорноморсько-каспійського регіону.

Друкований орган «Стратегії ХХІ» — журнал «Чорноморська безпека» (свідоцтво про реєстрацію в Міністерстві юстиції України КВ № 23053-12893ПР від 11.12.2017 р).

Партнери[ред. | ред. код]

Джерела[ред. | ред. код]