1,000 Hours

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку

1,000 Hours — дебютний мініальбом американського панк-рок гурту Green Day, випущений лейблом Lookout! Records.

1,000 Hours
Мініальбом
Виконавець Green Day
Дата випуску квітень 1989
Записаний 1988-1989
Жанр панк-рок
Тривалість 11:55
Мова англійська
Лейбл Lookout! Records
Продюсер Енді Ернст, Green Day
Професійні огляди
Хронологія Green Day
Попередній
←
Slappy
(1990)
Наступний
→

Про альбом[ред. | ред. код]

Альбом був записаний у 1988 році, коли гурт Green Day ще називався Sweet Children. Реліз відбувся у квітні 1989 року на вініловій платівці червоного, блакитного, зеленого, фіолетового, жовтого та прозорого кольорів. Альбом був представленим дуже обмеженим тиражем. У 1991 році всі пісні з альбому 1,000 Hours були перевидані на збірці 1,039/Smoothed Out Slappy Hours. Видання альбому продовжувалось до серпня 2005 року на Lookout! Records, коли Green Day вилучила права на альбом у цього лейбла через несплату останнім роялті.

24 березня 2009 року альбом 39/Smooth був перевиданий на вінілових платівках. Разом з ним було представлено перевидання альбомів 1,000 Hours та Slappy як бонус.

Пісні[ред. | ред. код]

1,000 Hours[ред. | ред. код]

Це пісня, яку Біллі Джо написав, коли розлютив сестру найкращого друга Дженніфер. Він хотів з нею зустрічатися, але їй не подобався молодший та ще й недосвідченний хлопець тож вона не хотіла з ним миритись. Але Армстронг був до цього готовий, тож висловив свої вибачення піснею.

Dry Ice[ред. | ред. код]

Ще одна з пісень, про Дженніфер. Біллі Джо глибоко закоханий у неї, продовжує мріяти про неї, але не знає, чи це взаємно. Він не знаходить у собі достатньої сміливості, щоб написати їй листа, його ручка «пише неправильно», і він вирішує висловити свої почуття піснею, сподіваючись, що вона почує його і зрозуміє, наскільки він їй справді потрібен.

Only of You[ред. | ред. код]

Це пісня про кохання з першого погляду. Оповідач втратив сон через цю людину в яку закохався. Він її бачив лише один раз, але цього було достатньо, щоб ці сповнені любов'ю думки перейняли його. Вони лише друзі, і він не наважується розповісти їй свої внутрішні думки - все, що він може зробити, - це сподіватися, що ця чудова захопленність ніколи не закінчиться, і продовжувати мріяти викликати ті самі почуття у того, кого він любить.

The One I Want[ред. | ред. код]

Скоріш за все, це ще одна пісня про Дженніфер. В данній музичній композиції вона вже знає про його закоханність у неї, але він не розуміє чому вони досі не разом бо саме вона зробила так, щоб він закохався і тепер вона єдина кого він хоче. Він вважає, що ця любов, яку він відчуває до Дженніфер, ніколи не закінчиться.

Список пісень[ред. | ред. код]

Всі тексти пісень написані Біллі Джо Армстронгом, за винятком винятків; Вся музика написана Green Day.

Сторона A
#НазваТривалість
1.«1,000 Hours»2:24
2.«Dry Ice»2:24
Сторона В
#НазваТривалість
1.«Only of You»2:44
2.«The One I Want»2:59

Учасники запису[ред. | ред. код]

Примітки[ред. | ред. код]

Посилання[ред. | ред. код]