Кредо Вбивці: Виникнення

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку
Кредо Вбивці: Виникнення
Режисер Laurent Bernierd
Продюсер Луї-П'єр Фарманд (Продюсер) / Жан-Жак Трембл (заступник продюсера) / Ів Гилемот, Серж Хаскопет, Янніс Маллат, Себастьян Пуел (виконавчі продюсери)
Сценарист Етан Перрі (сценарій) / Жан Ґ'юстон, Етан Петті, Луї-П'єр Фарманд, Джеффрі Йохалем (Історія)
Кінокомпанія Ubiworkshop, Ubisoft Montreal Studios
Тривалість 13:32 хв.
Мова Англійська
Країна Канада Канада
Рік 2010
Дата виходу 16 листопада 2010 р.
IMDb ID 1827362

«Кредо Вбивці: Виникнення (англ. «Assassin's Creed: Ascendance») — короткометражний мультфільм, створений UbiWorkshop, відділом компанії Ubisoft, в листопаді 2010 року і був викладений в мережах PlayStation®Store, Xbox LIVE® і ITunes 16 листопада 2010 року. Сценарій був написаний Ітаном Перрі, режисером став Лорен Берньє.

Опис[ред. | ред. код]

Мультфільм являє собою "місток" між іграми Assassin's Creed II і Assassin's Creed: Brotherhood. У ньому розповідається історія Еціо Аудиторе, що збирає інформацію про те, яким чином Чезаре Борджіа прийшов до влади в Італії. Тому сцени мультфільму, в основному, складаються з діалогів між Еціо і його інформатором.

Аніматори намалювали мультфільм в стилі картин, написаних олійними фарбами, традиційних для живопису епохи Відродження. Крім цього, щоб порадувати фанатів серії, творці мультфільму використовували звукові ефекти і фонові зображення, взяті безпосередньо з ігор.

Цікаві факти[ред. | ред. код]

  • Спочатку цей проєкт називався "Секретний проєкт №3"
  • У найпершій сцені мультфільму показано вбивство Барона Валуа.