Call of Duty: Heroes

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку
Call of Duty: Heroes
Розробник Faceroll Games
Видавець Activision
Дистриб'ютор Google Play, App Store і Microsoft Store
Жанр(и) стратегія у реальному часі
Платформа Android, iOS
Дата випуску 26 листопада 2014
Режим гри одиночна гра і мультиплеер
Мова англійська
Технічні деталі
Рушій Unity
Носій цифрова дистрибуція
Call of Duty
Офіційний сайт

Call of Duty: Heroes — безкоштовна стратегічна відеогра в реальному часі, випущена Activision і розроблена Faceroll Games. Гра була випущена на Android і iOS 26 листопада 2014[1]. 23 жовтня 2018 року Activision оголосила про припинення підтримки гри з 22 грудня 2018 року.

Ігровий процес[ред. | ред. код]

Call of Duty: Heroes — стратегічна гра в реальному часі, геймплей якої часто порівнюють з Clash of Clans[2]. Гра передбачає однокористувальницьку кампанію, змагальний мультиплеер та виживання. Більша частина гри зосереджена на будівництві, навчанні юнітів та вибудовуванні оборони. А компонент прямої дії реалізований через управління героями (вже знайомих з інших серій Call of Duty), які допомагають знищувати ворожі бази. Герої мають унікальні навички та види зброї.

Гравці також повинні створити свою власну базу із захистом та структурами, щоб вона була захищена від вторгнень. Золото і нафта використовуються в якості ігрової валюти, за допомогою якої можна покращувати оборонні властивості та набувати додаткових способів захисту, таких як «щит» для бази протягом певного часу, зазвичай кількох днів. На початку гри гравець автоматично отримує щит для своєї бази безкоштовно на кілька годин. Однак термін дії щитів автоматично спливає, якщо гравець грає у PvP-матчі.

Будинки[ред. | ред. код]

Щоб заробити та зберігати золото та нафту, гравці повинні побудувати золоті шахти та сховища золота, нафтобази та нафтові насоси, а також алмазні рудники та алмазні склади відповідно. Золото можна використовувати для покращення будь-якої будівлі, яка може покращити здоров'я будівлі та розблокувати нові функції. Золото і нафту також можуть бути використані для створення оборонних споруд, таких як «Годинний» (Sentry Gun), ППО (SAM Turret), Гаубиця (Howitzer) і Турель щит (Guardian Turret).

Персонажі[ред. | ред. код]

Примітки[ред. | ред. код]

Посилання[ред. | ред. код]