Масуда Кенто

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку

Помилка цитування: Неправильний виклик тегу <ref>: теги без назви повинні мати якийсь вміст

Кенто Масуда
яп. 増田顕人
Зображення
Зображення
Основна інформація
Повне ім'я 増田顕人
Дата народження 29 червня 1973(1973-06-29) (50 років)
Місце народження Каторі, Японія
Роки активності 1990 — дотепер
Громадянство Японія
Професії композитор, піаніст, клавішник, музичний продюсер, кінопродюсер
Інструменти Ріано, Клавіатура
Жанри Цлассіцаль, Язз, Нев Аге, Pop
Нагороди
kentomasuda.com
CMNS: Файли у Вікісховищі

Кенто Масуда, Його Превосходительство граф Маестро Дон Кенто Масуда, (増田 顕人 / ケント マスダ) (нар. 29 червня 1973) є міжнародним композитором, музикантом і художником. «Маестро» лицарів Орден Святого Сильвестра. «Маестро» лицарів Орден Святого Сільвестра.[1] Також, він є членом Національної академії мистецтва і науки звукозапису і провідний міжнародний піаніст Kawai.[2][3][4][5]

Біографія[ред. | ред. код]

Ранній період[ред. | ред. код]

Кент Масуда почав грати на клавішних інструментах в п'ять років. Вважаючи за краще писати власну музику, не тільки виконувати стандартні репертуари, він з десяти років брав участь в конкурсах для молодих музичних талантів. Масуда в тому числі виграв в конкурсі молодих оригінальних виконавців музичної Фундації Ямаха (YAMAHA)[6].

Рання музична кар'єра[ред. | ред. код]

З 1990 року, в сімнадцять років[6], Масуда почав виступати на професійних публічних слуханнях музикантом Ямахи, виконуючи класичні та сучасні музичні твори для різних подій, церемоній і для магазину Ямахи на П'ятому авеню в Нью-Йорку. У 1993—1995 році Кент жив в Нью-Йорку і працював в сфері виробництва музики. Успіх, який домігся в ранньому віці, поклав основу для його подальшого виступу на сцені і дав концепцію створення музики.

Весь цей час Масуда працював над різними проектами, в тому числі на радіо і писав музику, тексти, робив аранжування і виконував її на клавішних інструментах для ігор і TV / CM в Токіо[6]. 19 червня 1998 року Масуда створив свій оригінальний сольний альбом під назвою «MYOJYOW» (нестандартна транслітерація 明星 — це японське слово «Утренняя звезда» або Венера). Аудіо мастеринг альбому «MYOJYOW» робив Боббі Хата (Bobby Hata). 26 жовтня 1999 року вийшов новий альбом «MEMORIES» («Спогади»). Обидва альбоми були представлені в США і отримали позитивні відгуки від великих компаній, в тому числі від управління офісу Стіва Вая (Steve Vai) з Сепетіс Ентертайнмент Груп в Санта Моніці. Генеральний директор Рута Сепетіс (Ruta Sepetys), який також є музичним продюсером, зробив пропозицію Масуді, об'єднати свої сили з артистом Стівом Вай (Steve Vai), але Масуда вважав за краще залишитися сольним артистом[7].

2000-і роки[ред. | ред. код]

У 2000 році Масуда заснував власну видавничу компанію і лейбл «Музика Кента» (Kent on Music), Inc (ASCAP), а також студію звукозапису «Екстерналент» (Externalnet) в Токіо. Його третій альбом «HANDS» («Руки»), випущений 26 серпня 2003 року, мікшував продюсер Тадаші Намбу (Tadashi Namba) і мастеріровал Боббі Хата (Bobby Hata) в Los Angeles CA. У першому виданні цього альбому Масуда використовував псевдонім «Кент». Альбом був промотувати MIDEM в Каннах, Франція (Cannes, France). Потім він увійшов в європейський музичний ринок і став популярним особливо серед німецької публіки, що призвело Масуду до інтерв'ю в Klassik Radio Hamburg (Klassik Radio Hamburg). Крім того, Рут Атта (Ruth Atta), власник і спонсор програми Галері Атта, разом з художницею Делфін Шарой (Delphine Charat), показали на вернісажі зв'язок музики і живопису використовуючи його композиції[8][9].

У 2005 році Масуда підписав контракт з швейцарською музичною компанією в Нью-Йорку New York JPMC Records[10] і став членом ASCAP. З тих пір він не використовує псевдонім, а тільки своє справжнє ім'я «Кент Масуда» («Kento Masuda»). Його четвертий альбом «GLOBESOUNDS» («Глобальні звуки») був випущений 13 червня 2006 року та мікшувати продюсером Чарльзом Еллер, номінованого Греммі Авард (Charles Eller), і Лейном Гібсоном (Lane Gibson). Альбом «GLOBESOUNDS» знову мастеріровал Боббі Хата (Bobby Hata). Під час запису альбому посол Мадлен М. Кунин (Madeleine M. Kunin) побувала на музичній студії Еллер в Шарлотті, VT (Charlotte, VT)[11].

У 2007 році музика Масуди продовжувала поширюватися в Myspace і Last.FM і звучала на трансляціях в ефірі міжнародних радіостанціях. Його каталог композицій і записів був відзначений MTV, NME Magazine і BBC Music[12][13][14]. У 2009 році, Масуда створив кілька музичних кліпів: «So We Are» («Так як ми»), «Shine On» («Блищати») і документальний фільм «Down to Earth» («Вниз до Землі»), який описує його альбоми «GlobeSounds» («Глобальні звуки») і «Musical Notation and Concrete Poetry» («Нотний запис і поезія») за участю автора Діани Макс (Diana Macs) і португальського поета Луїс Адріано Карлоса (Luís Adriano Carlos)[15].

2010-і роки[ред. | ред. код]

Кенто Масуда з монсеньйором Луїджі Франческо Джаном. Казоліні ді Серсале
Кенто Масуда з Доном Базіліо Калі Рюриковичем, принцом S.A.S

П'ятий альбом Масуди «LIGHT SPEED +» («Швидкість світла +») був випущений 11 вересня 2010 року. З новим повноформатним альбомом, Масуда знову продемонстрував свій унікальний стиль композиції. Після цього він отримав заохочувальну премію «Дерево» («Tree») в Міжнародному конкурсі написання пісень («International Songwriting Competition») (за альбом «GlobeSounds») в інструментальної категорії. За цим послідувало почесне згадка в 2012 році в тій же категорії[16][17].

У 2011 році Масуда написав музику для відомого дизайнера Ямамото, Едзі. Вона була використана в модному шоу в Парижі (Yohji Yamamoto's Femme Autumn Winter 2011—2012 Paris Fashion Week fashion show) і включала композиції «Hands» («Руки») і «Little Tokyo Poetry» («Поезія маленького Токіо»)[18]. Їх творча співпраця продовжилося в короткому музикальниом фільмі про Масуді «Godsend Rondo» («Удача Рондо»), який режисирував Томо Ойя (Tomo Oya) в Хоккайдо (Hokkaido) І ця робота отримала безліч нагород.[19] У цьому фільмі Масуда носив одяг з Прет-а-порте колекції Ямамото (Yamamoto's Ready-to-wear collection).[20] Фільм «Godsend Rondo» переглянули на YouTube більше ніж на 100 000 людей в усьому світ[15].

26 вересня 2012 року було випущено його перший піано сольний альбом і піано книга «ALL IN THE SILENCE» («Все в мовчанні»), а потім пішли живі виступи «Force in the Silence» («Сила в мовчанні») і "Force in the Silence 2 "(" Сила в мовчанні 2 ") в акустичному концертному залі в Токіо (Musicasa Acoustic Concert Hall in Tokyo, Japan)[21][22].

16 квітня 2014 року Масуда випустив свій 10-й альбом «Loved One», який був підготовлений Масуд і продюсером Гері Венді. Альбом був записаний у студії Центру Гарі Венді в Маямі, який випустив записи, що завоювали 8 нагород Греммі разом з декількома платиновими альбомами. У записі «Loved One» брали участь музиканти Пол Мессіна (Flashpoint) і Кевін Марк Сильвестр.[23][24].

14 листопада 2014 року Масуда, поряд з японською співачкою, композитором і арфісткою Місяцем Хіроко Цудзи, мульти-інструменталістів і композитором Фабіем Констабле, сопрано Донателлой Бортон і арабським лутістом Газі Махул дали мульти-культурний концерт «5 ELEMENTS LIVE» в Casa Dei Diritti в Мілані в Італії[25][26][27][28].

6 грудня 2014 року Масуда виконує концерт для «Асоціації дей Кавальєрі ді-Сан-Сильвестро» на святкуванні Monumentalis Ecclesiae Санкті Сільвестрі Societas в Тіволі, Італії.[29]

8 лютого 2015 року, Масуда, поряд з художницею і виконавицею Місяць Хіроко Цудзи, взяв участь в престижних 57-й Греммі авардс в Лос-Анджелесі. На розгляд були представлені чотири треки з останнього альбому «Loved One»[30][31].2015 як і раніше є знаменним роком для Kento, як він був номінований на голлівудській музи.

Il 5 luglio 2017, Kento Masuda ha ricevuto un Premio Internazionale di Pace per il Festival «Musica, Performance e Umanità» del H.R.H. Principessa Angelique Monét delle Nazioni Unite (World Peace & Tolerance Summit & Concert) Hamptons al Організація Об'єднаних Націй a New York. Questa selezione si basa sul suo continuo impegno con le arti dello spettacolo, l'impegno e la realizzazione della diversità culturale, la conservazione culturale e la pace oltre al tuo contributo alla musica. Questo gruppo fa parte della Nuova Generazione nelle Nazioni Unite, con uno speciale stato consultivo con le Nazioni Unite per lo Sviluppo economico e sociale.[32][33]

У 2018 році Кенто Масуда написав класичний шматок маршу, який імператорська королівська високість звернулася до нього з проханням написати на честь. З точки зору своєї унікальної події, Масуда також отримав титул графа з ордена династії Рюриков у 2016 році.[4]

Масуда взяла участь у 61-й щорічній премії "Греммі" поряд з шведською поп-зіркою Ельсою Андреном 10 лютого 2019 року.[34][35]

11 травня Кенто Масуда виступив на гала-концерті лицарів святого Сильвестра у гранд-готелі St. Regis Rome. Масуда також виконує свою модель підпису KAWAI Piano CR-1M. Цей рідкісний фортепіано обмежується п'ятьма фігурами та 1 мільйон євро.[36][37][38]

2020-і роки[ред. | ред. код]

В 2020 Кенто Масуда почав працювати над новим альбомом з продюсером Гері Венді [39]. 21 грудня 2021 року Кенто Масуда випустив свій 11-й альбом «KENTOVERSE», продюсерами якого стали Масуда та Гері Венді. У творах використовується аудіо високої роздільної здатності, стиснення без втрат, FLAC, наприклад, процес 24 біт 96 кГц для чудової якості звуку. Кожна композиція передає емоції у складній суміші нот, матриці ритмів та тонів. Знаменним у цьому альбомі називають композиційні елементи, пов'язані з масонською темою Великого Архітектора Всесвіту до королівського маршу будинку Рюриковичів, у якому Масуда також був удостоєний титулу графа[40].

25 грудня 2022 року Масуда прийняв запрошення виступити на церемонії відкриття нових державних установ міста Каторі, Японія. Він дав своєрідний виступ, сольний фортепіанний концерт. Вранці після церемонії відкриття Масуда виступив перед членами Палати представників Японії. Вдень він протягом години радував публіку добіркою своїх фортепіанних творів.[41][42]

Крім інших співробітництва та музичних виступів, Кенто Масуда вступив у партнерство з Європейським фондом підтримки культури в Європі. У рамках цієї співпраці він дасть серію живих виступів із композиціями зі свого останнього альбому Kentoverse[43][44].

Стиль і вплив[ред. | ред. код]

Кенто Масуда виконує свій піаніно з підписом моделі KAWAI CR-1M

Музичний стиль Масуди відрізняється виразним звучанням клавішних інструментів, що запам'ятовуються мелодіями, глибоким звуком ударних інструментів, ритмічною структурою і динамікою, які безпосередньо ведуть слухача в абсолютно новий світ, в якому кожна музична нота відкриває незвіданий шлях в світі кінематографічного звуку і вражає уяву своїм глибоким звучанням і багатою звуковою палітрою.

В інтерв'ю Масуда говорив, що на його як композитор вплинула музика двох композиторів: Йоганн Себастьян Бах (Johann Sebastian Bach): «Його теорія музики має великий вплив на всіх, навіть сьогодні» і Алан Менкен (Alan Menken): "У фільмовий музики Діснея (Disney films) дуже багато чарівництва і вона завжди обіцяє щасливий кінець "[6].

За словами Еллера, "Кент не тільки художник, але і неймовірний майстер музики уяви і фантазій, яка не піддається категоризації в хорошому сенсі. Його музика має дуже пишні, живі текстури, що визначають складні теми, які розвиваються в кожної зачаровує композиції ".[11].

Масуда, так Венді "є одним з художніх скарбів цього світу. Його музика одночасно акустично духовна і візуально виразна. Ви можете буквально бачити його музику. Його мелодія і ритм позволяютплушателяювчастівоватьв скозданіізвукав[45].

Масуда офіційно носить взуття Джанні Галуччіо.[46]

Почесні титули[ред. | ред. код]

  • 2014 Тема «Лицар» і «Маестро». Почесний монсеньйор Луїджі Касоліні, нагороджений Орден Святого Сільвестра.[47]
  • 2016 Посвячений у лицарі Мальтійським Орденом Лицарів.[32][48]
  • 2016 Нагороджений титулом «Лицар-командор».[32][49][50]
  • 2017 Тема «Лицар-командир» і «Барон». Почесний Мішель Марії Бьялло, нагороджений Шляхетним ордер-де-Сент-Джорджо-ді-Боргогна (Confrèrie de Rougemont).[32]
  • 2017 Нагороджений міжнародною організацією Artisan World Festival Peace International премією в галузі музики, перформансу та гуманітарної допомоги.[32]
  • 2018 Назва «Лицар». Почесний Дон. Базиліо Калі, нагороджений Мальтійський орден.
  • 2018 Назва "Великий хрест". Заслужений бразильський уряд, нагороджений орденом "За заслуги перед освітою та інтеграцією".[32][51]
  • 2019 Тема «граф». Заслужений Г. Р. та їх. Великий князь Ханс Масимо Кабрера Лохабер Рюрикович, нагороджений орденом династії Рюриковичі.[52]
  • 2019 Нагороджений титулом "Командир".[32][53]
  • 2020 Нагороджений Золотою медаллю Гуманістичного інституту Національної ради у Парижі, Франція.[32]
  • 2020 Нагороджений Почесною грамотою від Всесвітньої організації з прав людини (входить до складу Організації Об'єднаних Націй).[32]
  • 2022 Нагороджений Ганським титулом «Шляхетний лицар» Охенеба Нана Каме Обенг Другим, присуджений Королівському будинку Сефві Обенг-Мім.[32]

Дискографія[ред. | ред. код]

Кенто Масуда разом із Клаесом Нобелем

Студійні альбоми[ред. | ред. код]

Назва Дата випуску
1 Wheel of Fortune Японія 24 декабрь 1992
2 Fouren Японія февраль 14, 1995
3 MYOJYOW [Архівовано 17 жовтня 2017 у Wayback Machine.] СШАЯпонія 19 июнь 19 1998
4 MEMORIES США 26 октября 1999
5 Music Magic Японія 18 октября 2000
6 HANDS [Архівовано 17 жовтня 2017 у Wayback Machine.] СШАЯпонія 26 август 2003
7 GlobeSounds [Архівовано 17 жовтня 2017 у Wayback Machine.] СШАЯпонія 13 июнь 2006
8 Light Speed+ США 11 сентябрь 2010
9 All in the Silence [Архівовано 17 жовтня 2017 у Wayback Machine.] СШАЯпоніяНімеччина 26 сентябрь 2012
10 Loved One [Архівовано 17 жовтня 2017 у Wayback Machine.] СШАЯпонія 16 апреля 2014
11 KENTOVERSE [Архівовано 21 грудня 2021 у Wayback Machine.] США 21 грудня 2021

Музичний фільм[ред. | ред. код]

Назва Дата випуску
1st Godsend Rondo [Архівовано 25 квітня 2017 у Wayback Machine.] США 11 ноябрь 2011

Бібліографія[ред. | ред. код]

Фортепіанна книга[ред. | ред. код]

Назва Дата випуску
1 Hands: solo piano[54] 2003
2 All in the Silence (2012) США 26 сентябрь 2012

Нагороди та номінації[ред. | ред. код]

Рік Нагорода Номінована Робота Категорія Результат
2010 2003 International Songwriting Competition «Tree» Instrumental Перемога
2012 2003 International Songwriting Competition «Externalnet» Instrumental Номінація
«Tree» Instrumental Перемога
2013 2003 International Songwriting Competition «Tree» Instrumental Номінація
2014 2003 International Songwriting Competition «Oath Path» Instrumental Перемога
«Addicted» Instrumental Номінація
«Tree» Instrumental Номінація
2015 Hollywood Music in Media Awards[55] «Tree» World Номінація
2015 Global Music Awards[56] «Addicted» Composition Перемога
«Loved One» Album Перемога
2016 American Songwriting Awards[57] «Oath Path» Instrumental Номінація
«Tree» World Номінація
2016 Hollywood Music in Media Awards[58] «Addicted» Jazz Номінація
2016 Akademia Music Awards[59] «Loved One» Instrumental Перемога
2017 Accolade Global Film Competition[60] «Godsend Rondo» Arts / Cultural / Performance / Plays Перемога
2017 Best Shorts Competition[61] «Godsend Rondo» Arts / Cultural / Performance / Plays Перемога
2017 Los Angeles Film Awards[62] «Godsend Rondo» Music Video Перемога
2017 Festigious International Film Festival[63] «Godsend Rondo» Music Video Перемога
2017 Top Shorts Film Festival[64] «Godsend Rondo» Music Video Перемога
2017 New York Film Awards[65] «Godsend Rondo» Music Video Перемога
2017 Hollywood Music in Media Awards[66] «Little Tokyo Poetry» Instrumental Номінація
2017 Actors Awards Los Angeles[67] «Godsend Rondo» Music Video Перемога
2022 Song of the Year[68] «Addicted» Instrumental Перемога

Особисте життя[ред. | ред. код]

Кенто Масуда одружений на Ані Аліні Масуді. Їхній офіційний шлюб відбувся 28 жовтня 2022 року в Японії. Організатором заходу виступив пан Сеїті Сугасава, дядько Кенто Масуди та власник компанії Marumiya. Урочиста весільна церемонія пройде напередодні Різдва 2023 року в церкві Св. Франциско в Тібі, а прийом для гостей буде організований у готелі Nikko Narita, що розташований неподалік міжнародного аеропорту Наріта (NRT).[69]

Історія кохання Кенто Масуди та Ани Аліни Масуди розпочалася восени 2020 року. Кенто Масуда, розмірковуючи про їхню першу зустріч, охарактеризував її як «зустріч душ, які шукали один одного і довго чекали». Їхній зв'язок, як він уточнив, корениться в «спорідненості та співпереживанні, вчуженому тонкими нитками душі».[69]

Їхня історія набула особливого значення на тлі глобальної пандемії COVID-19, коли пара описала свої відносини як «віртуальне спільне життя, яке подолало географічну відстань між Японією та Європою». Коли міжнародні кордони почали знову відкриватися, Ана Аліна Масуда вирушила до першого міжнародного рейсу з Європи до Японії. Усього через шість днів після її прибуття в Японію пара обмінялася клятвами, підтвердивши свою глибоку відданість один одному.[69]

Відповідно до національного законодавства Італії Ана Аліна Масуда була удостоєна титулу Її Високості графині Анни Аліни Масуда при вступі до міжнародного шлюбу з Кенто Масудою в Японії.[69]

Джерела[ред. | ред. код]

  • Kento Масуда [Архівовано 3 січня 2016 у Wayback Machine.] на Allmusic
  • Kento Masuda [Архівовано 11 лютого 2021 у Wayback Machine.]MusicBrainz
  • Discography on Music Brainz. Процитовано 25 квітня 2017.
  • Кэнто Масуда на сайті IMDb (англ.)

Примітки[ред. | ред. код]

  1. Nuovi Associati. Sancti Silvestri Societas. Архів оригіналу за 15 грудня 2014. Процитовано 12 грудня 2014.
  2. Архівована копія. Архів оригіналу за 14 липня 2015. Процитовано 21 квітня 2015.{{cite web}}: Обслуговування CS1: Сторінки з текстом «archived copy» як значення параметру title (посилання)
  3. Rachel Dares PR Article. racheldarespr.com. Архів оригіналу за 6 червня 2019. Процитовано 6 червня 2019.
  4. а б Kivo Daily Article. Kivo Daily. Архів оригіналу за 24 липня 2023. Процитовано 6 червня 2019.
  5. Kento Masuda: Maestro to the Vatican, ISET Agency. ISET Agency. Архів оригіналу за 3 лютого 2022. Процитовано 3 лютого 2022.
  6. а б в г Interview mit Masuda Kento | JaME Deutschland. Архів оригіналу за 15 жовтня 2017. Процитовано 16 жовтня 2017.
  7. Biographyバイオグラフィー — Kento Masuda — Official Website. Архів оригіналу за 19 травня 2017. Процитовано 16 жовтня 2017.
  8. かわら版. Архів оригіналу за 9 листопада 2013. Процитовано 16 жовтня 2017.
  9. Partner. Архів оригіналу за 14 лютого 2013. Процитовано 16 жовтня 2017.
  10. Jpmc Records Label at Tower.com. Архів оригіналу за 9 листопада 2013. Процитовано 16 жовтня 2017.
  11. а б Charles Eller Studios News — Vermont Digital Recording Studio. Архів оригіналу за 3 березня 2016. Процитовано 16 жовтня 2017.
  12. Kento Masuda | New Music And Songs |. Архів оригіналу за 4 березня 2016. Процитовано 16 жовтня 2017.
  13. Free Music Videos, Video Interviews, Music Video News, Live Sessions and Clips — NME.COM | - NME.COM. Архів оригіналу за 8 листопада 2013. Процитовано 16 жовтня 2017.
  14. Kento Masuda — BBC Music. Архів оригіналу за 25 вересня 2015. Процитовано 16 жовтня 2017.
  15. а б Kento Masuda — YouTube. Архів оригіналу за 14 жовтня 2013. Процитовано 16 жовтня 2017.
  16. International Songwriting Competition | The # 1 Song Contest for Songwriters. Архів оригіналу за 29 травня 2020. Процитовано 16 жовтня 2017.
  17. International Songwriting Competition | The # 1 Song Contest for Songwriters. Архів оригіналу за 1 травня 2013. Процитовано 16 жовтня 2017.
  18. 【ELLE】 ヨ ウ ジ ヤ マ モ ト (総 評) | 2011-12 秋冬 パ リ コ レ ク シ ョ ン | エ ル · オ ン ラ イ ン. Архів оригіналу за 8 листопада 2013. Процитовано 16 жовтня 2017.
  19. Internet Movie Database. Internet Movie Database. Архів [http: //www.imdb.com/name/nm8918003/ оригіналу] за 5 жовтня 2021. Процитовано 9 березня 2017.
  20. [http: //www.festigious.com/single -post / KentoMasuda Festigious Interview]. Top Shorts Film Awards. Процитовано 4 червня 2017.[недоступне посилання з липня 2019]
  21. KENTO MASUDA PIANO RECITAL MUSICASA (東京 都): 2013-03-22 公演 / BARKS チ ケ ッ ト <! — Тема доданий ботом ->. Архів оригіналу за 25 вересня 2017. Процитовано 16 жовтня 2017.
  22. http://www.pblcty.com/photo/39268/kento[недоступне посилання з липня 2019] -masuda
  23. Kento Masuda New Release 'Loved One' On April 16, 2014 @ Top40-Charts.com — New Songs & Videos from 49 Top 20 & Top 40 Music Charts from 30 Countries. Архів оригіналу за 14 липня 2015. Процитовано 19 квітня 2015.
  24. Miami News & Notes 2014 | Mixonline. Архів оригіналу за 16 жовтня 2017. Процитовано 16 жовтня 2017.
  25. musica imperdibile | alberinube[недоступне посилання з липня 2019]
  26. Notizie dalle associazioni. Архів оригіналу за 14 лютого 2015. Процитовано 16 жовтня 2017.
  27. Celtic Harp Orchestra. Архів оригіналу за 21 серпня 2018. Процитовано 16 жовтня 2017.
  28. november / 8085923 5 ELEMENTS LIVE in Milano 14th November @ Casa dei Diritti, Milan | VAMOS
  29. [http: //www.cavalierisansilvestro.it/index.php? Option = com_content & view = article & id = 152 & Itemid = 125 & lang = it Nuovi Associati]. Sancti Silvestri Societas. Процитовано 2015-01- 08.[недоступне посилання з липня 2019]
  30. MasterCard Red Carpet. MasterCard. Архів оригіналу за 27 лютого 2015. Процитовано 27 лютого 2015.
  31. Grammy Weekend Party. contactmusic. Архів оригіналу за 30 вересня 2015. Процитовано 27 лютого 2015.
  32. а б в г д е ж и к л Honours. kentomasuda.com. Архів оригіналу за 23 вересня 2017. Процитовано 2 грудня 2016.
  33. "Music, Performance & Humanitarian" Award. AFI World Peace Initiative. Архів оригіналу за 20 травня 2013. Процитовано 20 вересня 2017.
  34. Medium Article. Medium. Процитовано 6 червня 2019.
  35. Getty Images. Getty Images. Архів оригіналу за 6 червня 2019. Процитовано 6 червня 2019.
  36. New Theory Article. New Theory. Архів оригіналу за 6 червня 2019. Процитовано 6 червня 2019.
  37. Cavalieri San Silvestro Article. Cavalieri San Silvestro. Архів оригіналу за 5 жовтня 2017. Процитовано 6 червня 2019.
  38. Carmela Costanzo Article. Carmela Costanzo. Архів оригіналу за 29 вересня 2021. Процитовано 6 червня 2019.
  39. Christina Schrier (22 жовтня 2020). Kento Masuda: The Mozart of the New Age. seekerstime.com (англ.). Архів оригіналу за 24 січня 2022. Процитовано 28 вересня 2021.
  40. Rachel Dares (25 квітня 2019). Prodigious Musician and Global Philanthropist: Kento Masuda. Medium. Архів оригіналу за 8 жовтня 2021. Процитовано 23 грудня 2021.
  41. オープニングセレモニーを開催します (PDF). Katori, Chiba (яп.). Процитовано 6 квітня 2023.
  42. みんなの賑わい交流拠点コンパスがオープンしました. Katori, Chiba (яп.). 4 січня 2023. Процитовано 6 квітня 2023.
  43. Kento Masuda Unveils His Mesmerizing Album Kentoverse (англ.). Лос-Анджелес, Калифорния, США: Associated Press. 9 вересня 2023. Процитовано 15 вересня 2023. Kentoverse was brought to life at Kento Masuda’s studio in Tokyo and meticulously mixed and mastered by the legendary co-producer, Gary Vandy, in Florida. [..] Drawing inspiration from the profound experiences of the pandemic, Kentoverse transcends the boundaries of genre, blending elements of classical, ambient, and contemporary music
  44. Kentoverse album cowl that includes Kento Masuda (англ.). Asian News International. 9 вересня 2023. Процитовано 16 вересня 2023. In a big growth, Kento Masuda is presently collaborating with the European Foundation for the Support of Culture in Europe to convey Kentoverse to life by means of a collection of reside performances
  45. [http: // www.mixonline.com/news/profiles/miami-news-notes-2014/366557 Miami News & Notes 2014 | Mixonline]
  46. [http: //www.laconceria.it/calzatura-2/gianni-gallucci-giovane-designer-figlio-darte-firma- scarpe-uniche-star-del-cinema-dello-sport / Entretien Gianni Gallucci]. La Conceria. Процитовано 3 липня 2017.
  47. MASUDA Kento. cavalierisansilvestro.it (італ.). Associazione Cavalieri di S. Silvestro. Архів оригіналу за 20 лютого 2022. Процитовано 20 лютого 2022.
  48. Gran Priorato del Giappone (італ.). Sovereign Order OSJ of Malta. Архів оригіналу за 3 грудня 2021. Процитовано 28 вересня 2021.
  49. Королевская и императорская знать. rurikovichdynasty.com (рос.). Процитовано 17 жовтня 2021.[недоступне посилання]
  50. Королевская и императорская знать. Члены Совета приказ ЗАР ИВАН IV. rurikovichdynasty.com (рос.). Процитовано 17 жовтня 2021.[недоступне посилання]
  51. Medium Article. Medium. Архів оригіналу за 29 вересня 2021. Процитовано 6 червня 2019. {{cite web}}: Cite має пустий невідомий параметр: |3= (довідка)
  52. The noble of the house. rurikovichdynasty.com. Архів оригіналу за 12 липня 2018. Процитовано 12 липня 2018.
  53. Brazilian Heraldry. heraldica.org.br. Архів оригіналу за 24 січня 2022. Процитовано 23 січня 2022.
  54. Hands : solo piano. OCLC. Архів оригіналу за 14 жовтня 2017. Процитовано 3 липня 2017.
  55. Music Awards Los Angeles | Music Awards Hollywood. Архів оригіналу за 5 березня 2016. Процитовано 16 жовтня 2017.
  56. Global Music Awards Winners. Global Music Awards. Архів оригіналу за 6 лютого 2020. Процитовано 9 жовтня 2015.(англ.) Наведено за англійською вікіпедією.
  57. American Songwriting Awards. American Songwriting Awards. Архів оригіналу за 16 липня 2016. Процитовано 16 липня 2016.
  58. Hollywood Music in Media Awards Nominees. Hollywood Music in Media Awards. Архів оригіналу за 4 жовтня 2017. Процитовано 16 липня 2016.
  59. Akademia Music Awards Winner. Akademia Music Awards. Архів оригіналу за 18 липня 2016. Процитовано 18 липня 2016.
  60. Accolade Global Film Competition. Accolade Global Film Competition. Архів оригіналу за 24 вересня 2017. Процитовано 9 березня 2017.
  61. Best Shorts Competition. Best Shorts Competition. Архів оригіналу за 25 вересня 2017. Процитовано 6 квітня 2017.
  62. Los Angeles Film Awards Winners. Los Angeles Film Awards. Архів оригіналу за 24 вересня 2017. Процитовано 9 травня 2017.
  63. Festigious International Film Festival Winners. Festigious International Film Festival. Архів оригіналу за 25 вересня 2017. Процитовано 9 травня 2017.
  64. Top Shorts Film Awards Winners. Top Shorts Film Awards. Архів оригіналу за 24 вересня 2017. Процитовано 4 червня 2017.
  65. New York Film Awards Winners. New York Film Awards. Архів оригіналу за 17 серпня 2017. Процитовано 17 серпня 2017.
  66. Hollywood Music in Media Awards 2017. Hollywood Music in Media Awards. Архів оригіналу за 16 вересня 2017. Процитовано 24 листопада 2017.
  67. Actors Awards Los Angeles Winners. Actors Awards Los Angeles. Архів оригіналу за 25 липня 2018. Процитовано 24 листопада 2017.
  68. Song of the Year Winners. Song of the Year. Процитовано 5 квітня 2023.
  69. а б в г Джеймс Браун (25 жовтня 2023). Renowned Musician Kento Masuda Ties the Knot and Announces Upcoming Wedding Ceremony. Microsoft Network (англ.). Процитовано 29 жовтня 2023.

Посилання[ред. | ред. код]