Зомбі-стриптизерки

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку
Зомбі-стриптизерки
англ. Zombie Strippers
Жанр зомбі-комедія, комедійний фільм жахівd, сплеттерd, експлуатаційне кіно і фільм-антиутопіяd
Режисер Джей Ліd
Сценарист Джей Ліd
У головних
ролях
Роберт Інґлунд[1][2][…], Дженна Джеймсон[1][2][…], Пенні Дрейкd[3][4], Роксі Сейнтd[1][2][…], Тіто Ортіс, Джон Гокс, Дженніфер Голланд[3][4] і Тревіс Вудd
Оператор Джей Ліd
Композитор Біллі Вайт Акреd
Кінокомпанія Stage 6 Filmsd
Дистриб'ютор Netflix
Тривалість 86 хв.
Мова англійська
Країна  США
Рік 2008
IMDb ID 0960890
zombiestrippers-movie.com
CMNS: Зомбі-стриптизерки у Вікісховищі

«Зомбі-стриптизерки» (англ. Zombie Strippers!) — зомбі-комедія, знята в стилі треш, автором сценарію, оператором і режисером якого є Джей Лі. Ґрунтується на постановці французького театру абсурду. Прем'єра фільму відбулася 18 квітня 2008 року.

Сюжет[ред. | ред. код]

Близьке майбутнє. Президента США Джорджа Буша обрано на четвертий термін. Чесність виборів підтверджена головним суддею країни Джоанною Буш. Першим законом після обрання стає повна заборона на публічне оголення.

Тим часом американські війська продовжують воювати по всьому світу: в Іраку, Афганістані, Сирії, Ірані, Лівані, Лівії, Пакистані, Венесуелі, Франції, Канаді та незалежній Алясці. Через нестачу солдатів солдатів уряд починає секретні розробки в дослідницькій лабораторії у Небрасці зі створення вірусу, що здатен воскресити мертвих солдатів і дозволяє їм знову воювати. Зомбі-вірус створений, але нестабільний і постійно мутує. Чоловіки, вражені цим вірусом перетворюються на безмозких зомбі, які бажають тільки когось зжерти, а жінки — цілком зберігають свої прижиттєві цілі та устремління, здатні говорити і мислити. Вірус виходить з-під контролю. На ліквідацію зомбі вирушає загін спецназу. Під час операції одного з бійців, новачка Берда Флю, кусає зомбі. Злякавшись Берд втікає та ховається у підпільному нічному клубі «Ріно», власником якого є Ян Еско (Роберт Інглунд), де згодом і вмирає.

До клубу приходить нова стриптизерка Джессі (Дженніфер Холенд), яка хоче заробити грошей на операцію для коханої бабусі. Однак вона жодного разу не танцювала оголеною тому її знайомлять із головною зіркою клубу стриптизеркою-інтелектуалкою Кет (Дженна Джеймсон). Кет виходить на сцену, щоб показати, як треба танцювати, де на неї кидається воскреслий Берд Флю та перегризає їй горло. Власник клубу настільки вражений збитками, які йому принесе загибель найкращої танцівниці, що не замислюючись відправляє її на сцену, як тільки вона воскресає.

Виявляється, що Кет у вигляді зомбі танцює навіть краще ніж жива. Публіка у захваті. Інші танцівниці виявляють, що вони втрачають своїх шанувальників, тому що відвідувачі віддають перевагу мертвій Кет. Тому одна за одною вони також стають зомбі, деякі з метою скласти конкуренцію Кет, деякі просто з власної цікавості.

Ян настільки задоволений постійно зростаючим прибутком, що не звертає уваги на такі прикрі дрібниці, як те, що його зомбі-стриптизерки в ході приватних танців вбивають і пожирають своїх клієнтів. Новостворенних зомбі-чоловіків замикають у спеціальній клітці у підвалі. Однак вони вириваються на волю і починають пожирати все живе в клубі. На тлі кривавої оргії головні зірки клубу влаштовують розбірки. У битві за перевагу вони борються різними способами, у тому числі Кет обстрілює суперницю кульками для пінг-понгу і більярдними кулями, викидаючи їх з вагіни.

Кількість живих у клубі стрімко тане, проте знову з'являється загін спецназу, який знищує всіх зомбі. Однак один із тих, хто вижив, вчений з наукової лабораторії, розповідає бійцям, що все це задум уряду Буша. Якщо вірус не вдається використовувати в бою, то нехай він відверне населення від обстановки на фронтах і економічної ситуації в країні. Весь витік з лабораторії був заздалегідь спланований і організований владою.

В ролях[ред. | ред. код]

Критика[ред. | ред. код]

На сайті IMDB фільм отримав вкрай низький рейтинг — 4,1 бали.

Нагороди[ред. | ред. код]

Golden Trailer Award :

  • 2008: Номінація у категорії Треш-трейлер

Примітки[ред. | ред. код]

Посилання[ред. | ред. код]