Обговорення користувача:Білозерський Валерій Володимирович

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку

--Білозерський Валерій Володимирович (обговорення) 08:12, 19 квітня 2020 (UTC)== Ласкаво просимо! ==Відповісти

   Основні засади Вікіпедії   
Ласкаво просимо до україномовної Вікіпедії, Білозерський Валерій Володимирович!
   Для чого ми розвиваємо Вікіпедію

Вітаємо Вас як нового учасника україномовного розділу Вікіпедії. Сподіваємось на плідну співпрацю з Вами над спільним відкритим проєктом.

Зверніть увагу на наріжні принципи участі: сміливо редагуйте, а в конфліктних ситуаціях, якщо такі виникнуть, завжди розраховуйте на добрі наміри опонента.

Можете скористатися шпаргалкою, якщо Ви ще не знайомі з основами вікірозмітки.

Якщо виникли запитання щодо проєкту або потрібні якісь підказки, пошукайте відповідь на сторінці Довідки. Якщо відповіді на Ваше питання там немає, поставте його у нашій Кнайпі чи комусь із постійних дописувачів.

Кнопка вставки підпису у вікні редагування

На сторінках обговорень бажано ставити автоматичний підпис за допомогою чотирьох тильд (~~~~) або за допомогою позначки підпису у вікні редагування (зображено на малюнку). У статтях, написаних або редагованих Вами, підпис не ставиться.

Ви також можете розповісти про свої інтереси на сторінці інтересів користувачів. Якщо у Вас виникнуть додаткові питання, можете звернутися за порадою до будь-якого користувача з цієї категорії.

Бажаємо успіхів та якнайбільше творчого задоволення!

Велика Британія США Irrespective of your language skills, you are welcome to create your own user page, add interwiki links, upload images, correct data, discuss problems, communicate & cooperate with the community. Please, use language templates from Вікіпедія:Вавилон or create your own ones. You can ask for our help on the Community Portal (help).
   Як створити статтю
   Як редагувати статті
   Ілюстрування статей
   Потренуйтеся тут!
   Правила і настанови
   Стиль оформлення статей
   Авторські права
   Довідка
   Користувачі, що допоможуть Вам
   Словничок вікітермінів

Шановні адміністратори, я спробував створити сторінку заново. Я хочу працювати над нею, не видаляйте поки що. Я попрацюю і тоді з Вашого дозволу та виконавши Ваші застороги - розміщу. Дякую)) https://uk.wikipedia.org/w/index.php?title=%D0%9A%D0%BE%D1%80%D0%B8%D1%81%D1%82%D1%83%D0%B2%D0%B0%D1%87:%D0%91%D1%96%D0%BB%D0%BE%D0%B7%D0%B5%D1%80%D1%81%D1%8C%D0%BA%D0%B8%D0%B9_%D0%92%D0%B0%D0%BB%D0%B5%D1%80%D1%96%D0%B9_%D0%92%D0%BE%D0%BB%D0%BE%D0%B4%D0%B8%D0%BC%D0%B8%D1%80%D0%BE%D0%B2%D0%B8%D1%87/%D0%9C%D0%B0%D0%BB%D0%B0_%D0%B0%D0%BA%D0%B0%D0%B4%D0%B5%D0%BC%D1%96%D1%8F_%D0%BD%D0%B0%D1%80%D0%BE%D0%B4%D0%BD%D0%B8%D1%85_%D0%BC%D0%B8%D1%81%D1%82%D0%B5%D1%86%D1%82%D0%B2_(%D0%9C%D0%90%D0%9D%D0%9C)&action=submit -- Automatic welcomer (обговорення) 13:48, 21 листопада 2017 (UTC)Відповісти

--Білозерський Валерій Володимирович (обговорення) 09:21, 19 квітня 2020 (UTC)Допоможіть, підкажіть, чи можу я розмістити нову статтю у Вікіпедії, я створив її на власній сторінці.--Білозерський Валерій Володимирович (обговорення) 09:21, 19 квітня 2020 (UTC)Відповісти

Щодо статті Почесні члени МАНМ[ред. код]

Привіт! Дякуємо за цікавість до Проекту і за створення нової статті.
Однак, у Вікіпедії діють певні критерії значимості, згідно із якими статті потрібно створювати тільки про енциклопедично важливі об'єкти. Ваша стаття не відповідає цим критеріям, а отже її доведеться видалити.
У подальшому, будь ласка, зверніть увагу на настанови спільноти Вікіпедії щодо значимості, а також на тематичні критерії значимості осіб, організацій, футбольних команд, книг, фільмів, веб-сайтів та комп'ютерних програм. Реклама комерційних і громадських організацій, музичних гуртів, інтернет-сайтів, а також самореклама буде видалятися. Якщо у Вас є можливість підтвердити значимість предмету статті Почесні члени МАНМ за допомогою авторитетних джерел, Ви можете її відновити, навівши відповідні посилання у тілі статті.

Якщо бажаєте докладніше ознайомитися з проектом, зверніть увагу на сторінку вітання, і сміливо приєднуйтеся до роботи над поліпшенням Вікіпедії. Тут завжди раді новим учасникам! — Helixitta (ut) 23:08, 22 січня 2018 (UTC)Відповісти

Питання[ред. код]

ви взагалі читали хоч поверхово, що міститься у шаблоні-привітанні??? Почитайте будь ласка, це правила. Вікіпедія має правила, а не просто тут хто хоче те і друкує. --Jphwra (обговорення) 04:34, 19 квітня 2020 (UTC)Відповісти

Дякую, працюю над статтею з учорашнього ранку. Мені вже зауважив Ваш колега Mcoffsky, про категорії значимості і порадив створити чернетку, щоб потім з допомогою адміністратора її перевірити та опублікувати. Я не натиснув опублікувати, лише створюю чернетку, для того, щоб попросити про допомогу в її опублікуванні. Тема МАНМ для мене важлива. Це далеко не мотлох. Зараз я буду створювати шаблон вкотре, в "пісочниці", в розділі для початківців. Мені не вдається зробити шаблон, видаляєте до того, як я його завершу. Чому так?
Я не бачу в вашій статті ввідповідність критеріям значимості Вікіпедії. Перечитайте правила. Переглянте подібні статті і вже потім починайте роботу, а не спочатку ви вилили все скоріш за все ще і з порушенням авторських прав і лише після цього починаєте бігати по сторінках і запитувати: «Чому?». Так от читайте правила. --Jphwra (обговорення) 05:18, 19 квітня 2020 (UTC)Відповісти
Значимість шкіл нового типу для української педагогіки надзвичайно велика. Конфлікт моєї статті із "критеріями значимості" Вікіпедії у чому? (можливо у самій побудові) Школи-МАНМ працювали й принесли неабияку користь Україні. Інформацію про них опублікувати не мені не вдається! Матеріали у мене з перших рук, від засновника першої МАНМ директора Гнідинської школи Стрілько В. В. та від моєї матері, світлої пам'яті, Білозерської Л. М. директорки 2 в Україні МАНМ. Ця стаття повинна бути у Вікіпедії. Я поки не знаю як, але працюватиму над тим щоб стаття відповідала критеріям. Дякую за участь))
зверніть увагу на оформлення наших діалогів. Підпис є в горі після переклеснутої літери А. Зверніть увагу також на допис Helixitt'и. Порадив би звернутись до неї, щоб вона направила вас до ваших колег, які дописують на дотичну вам тематику. Навчайтесь, розвивайтесь і читайте. Інакше не як тут не буде. --Jphwra (обговорення) 05:45, 19 квітня 2020 (UTC)Відповісти
@Білецький В.С.: сподіваюсь пан Володимир вам допоможе у вашому питанні. --Jphwra (обговорення) 05:52, 19 квітня 2020 (UTC)Відповісти
Вітаю! Я Вам рекомендував створити статтю у своїй чернетці, але ж Ви її знову створили в основному просторі, тому її буде вилучено. Свою чернетку Ви можете відкрити, натиснувши на це посилання. --Mcoffsky (обговорення) 06:13, 19 квітня 2020 (UTC)Відповісти
Підтримую Mcoffsky - дійсно, створіть статтю у своїй чернетці. Подивимося, проаналізуємо. Буде про що говорити. --Білецький В.С. (обговорення) 06:35, 19 квітня 2020 (UTC)Відповісти
Передивився (в першому наближенні) Вашу статтю в "чернетці". Добре, що є інформативний Опис І добре, що є так багато джерел. Тепер треба описані факти і джерела (літературу) спввіднести - тобто піісля кожного факту подати відповідне посилання (користуючись інструметом "Примітки"). Загальні ж статті-книги можна подати в пункті ==Література== Подивіться як це робитьсяя в будь-якій розгалудженій статті Вікіпедії. Наприклад, у моїй Вільнянськ. Успіхів! І зі Святом !--Білецький В.С. (обговорення) 10:11, 19 квітня 2020 (UTC)Відповісти
  • Ви зарано перенесли статтю до основного простору. При цьому Ви не прийняли тих редагувань, якими Вам намагались допомогти інші користувачі (оформлення, джерела тощо) в Вашій чернетці. Дивно, коли Ви просите про допомогу, але не готові її приймати. --Mcoffsky (обговорення) 09:28, 14 травня 2020 (UTC)Відповісти

Допомога[ред. код]

Вітаю.

Те що Ви написали на сторінці Користувач:Білозерський Валерій Володимирович/Мала академія народних мистецтв (МАНМ) поки не схоже на енциклопедичну статтю. Ні за формою ні за змістом.

Що би я порадив.

Не починайте з великої статті. Спочатку зробіть невеличкий текст на 1-2 сторінки, і подайте в ньому основне. Майте на увазі, що кожне твердження має опиратися на вже десь опубліковані джерела.

Якщо таких джерел немає — потурбуйтеся їх створити. Нехай матеріал про МАНМ напише районна газета, нехай його опублікують на якомусь із освітниіх чи мистецьких сайтів.

Подивіться правило ВП:ОД.

Освойте редагування коду — ось шпаргалка: ВП:Шпаргалка.

Між абзацами вставляйте порожній рядок.

Можете експериментувати з кодом на Вашій сторіці Чернетка

В кінці Ваших реплік в обговореннях ставте отак чотири тильди: -- ~~~~ З них автоматично формується Ваш підпис із датою.

Ще почитайте уважно все, що написано зверху цієї сторінки в кольоровій рамці.

Не встидайтеся запитувати. Можна тут.

Бажаю успіхів! --Perohanych (обговорення) 13:31, 19 квітня 2020 (UTC)Відповісти

Порушення авторських прав у статті Стрілько Валентина Василівна[ред. код]

Дякуємо, що Ви зробили свій внесок у статтю Стрілько Валентина Василівна, але, на жаль, ми не можемо його прийняти, оскільки цей текст захищений авторськими правами і скопійований без змін із таких джерел: https://www.narodnaosvita.kiev.ua/?page_id=1802. Як явне порушення авторських прав ми змушені вилучити Ваш внесок у статтю Стрілько Валентина Василівна.

Надалі пропонується:

  • якщо Ви маєте дозвіл від власника авторських прав на вільне поширення матеріалу з зазначеного джерела на умовах ліцензії Creative Commons Attribution/Share-Alike, Ви повинні оформити дозвіл системи OTRS.
  • якщо Ви автор матеріалу у зазначеному джерелі, але розмістили цей матеріал на власному веб-сайті раніше, то просто розмістіть на сайті наприкінці сторінки повідомлення «Матеріали статті дозволяється використати відповідно до ліцензії Creative Commons Attribution/Share-Alike», після чого можете сміливо подавати заявку на відновлення статті Стрілько Валентина Василівна, і її буде відновлено.
  • Ви також можете переписати зміст чужого тексту своїми словами й дати посилання на сайт із докладнішим описом. --Kharkivian (обг.) 16:54, 11 травня 2020 (UTC).Відповісти

Порушення авторських прав у статті Стрілько Валентина Василівна[ред. код]

Дякуємо, що Ви зробили свій внесок у статтю Стрілько Валентина Василівна, але, на жаль, ми не можемо його прийняти, оскільки цей текст захищений авторськими правами і скопійований без змін із таких джерел: http://www.koonspu.org/index.php/kandydaty-v-koonspu/260-valentyna-strilko. Як явне порушення авторських прав ми змушені вилучити Ваш внесок у статтю Стрілько Валентина Василівна.

Надалі пропонується:

  • якщо Ви маєте дозвіл від власника авторських прав на вільне поширення матеріалу з зазначеного джерела на умовах ліцензії Creative Commons Attribution/Share-Alike, Ви повинні оформити дозвіл системи OTRS.
  • якщо Ви автор матеріалу у зазначеному джерелі, але розмістили цей матеріал на власному веб-сайті раніше, то просто розмістіть на сайті наприкінці сторінки повідомлення «Матеріали статті дозволяється використати відповідно до ліцензії Creative Commons Attribution/Share-Alike», після чого можете сміливо подавати заявку на відновлення статті Стрілько Валентина Василівна, і її буде відновлено.
  • Ви також можете переписати зміст чужого тексту своїми словами й дати посилання на сайт із докладнішим описом. --Kharkivian (обг.) 16:54, 11 травня 2020 (UTC).Відповісти

Мною переписано розділ "Біографія" до якого було справедливе зауваження. Інформацію отримав від Стрілько В.В. (про неї і йдеться в статті). Дякую.--Білозерський Валерій Володимирович (обговорення) 07:45, 13 травня 2020 (UTC)Відповісти

Сторінку ТОВ «ОСВІТА 3000» номіновано на вилучення[ред. код]

Стаття ТОВ «ОСВІТА 3000», значний внесок до написання якої зробили Ви, була номінована на вилучення. Якщо Ви зацікавлені у обговоренні з цього приводу, будь ласка, залиште свій коментар на сторінці обговорення номінацій за 13 серпня 2020. Що ще можна зробити? --Gouseru Обг. 12:51, 13 серпня 2020 (UTC)Відповісти

Стаття Стецівська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів – Мала академія народних мистецтв (МАНМ), значний внесок до написання якої зробили Ви, була номінована на вилучення. Якщо Ви зацікавлені у обговоренні з цього приводу, будь ласка, залиште свій коментар на сторінці обговорення номінацій за 30 серпня 2020. Що ще можна зробити? --Artem Lashmanov (обговорення) 03:07, 30 серпня 2020 (UTC)Відповісти

Сторінку Міжнародний освітній фонд імені Ярослава Мудрого номіновано на вилучення[ред. код]

Стаття Міжнародний освітній фонд імені Ярослава Мудрого, значний внесок до написання якої зробили Ви, була номінована на вилучення. Якщо Ви зацікавлені у обговоренні з цього приводу, будь ласка, залиште свій коментар на сторінці обговорення номінацій за 30 серпня 2020. Що ще можна зробити? --Artem Lashmanov (обговорення) 03:08, 30 серпня 2020 (UTC)Відповісти