Обговорення користувача:Ahatanhel/Архів 1

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку


Зображення

Дякуємо за завантаження нових зображень! На жаль, при автоматичній перевірці їх описів виявились деякі проблеми. Зверніть увагу, що опис кожного зображення обов'язково повинен містити вказівку на його автора і шаблон ліцензії. Докладніше про правильний опис зображень ви можете прочитати на сторінках ВП:ЛЗ, ВП:ЛЗ-КД, ВП:ШАП, ВП:ДК. Зображення, що не мають необхідних даних в описах, підлягають безумовному вилученню через 7 днів після виявлення. Будь ласка, виправте описи наступних зображень (зробити це можна, натиснувши посилання «редагувати» вгорі сторінки зображення):

--BotCat 21:05, 12 вересня 2011 (UTC)

Тиждень Лінукса

За участь у тематичному тижні Лінукса
Відзнака «Туксозіркою» за внесок у розбудову Вікіпедії статтями про вільне програмне забезпечення та на дотичні теми під час Тижня Лінукса і вільного програмного забезпечення. Ahatanhel, цей знак вияв вдячності за ваш внесок. Хай він надихає Вас на нові звершення. Пишіть ще!
--Dim Grits 18:17, 19 вересня 2011 (UTC)

Дякую, жаль тільки що не все вдалося зробити, а точніше дуже мало з того що планувалось зроблене.--Чекан ~:-) 18:23, 19 вересня 2011 (UTC)

Сучасна система навчання в Могилянці

Вітаю, Тарасе. Дякую за правки статті про Могилянку. Я нещодавно дізнався, що система триместрів у виші вже скасована. Чи це правда? Якщо так, яка система зараз? Чи можна Вас попросити переглянути розділ про навчання та вступ і при необхідності їх актуалізувати. Дякую. --Silin2005 18:36, 26 вересня 2011 (UTC)

Добре, але поки що я на першому курсі, і ще сам не зовсім тут розібрався. Перший курс вчиться за семестрами (але чомусь друга сесія має бути в квітні, а потім буде ще місяць навчання). Старші курси здається вчаться за триместрами. Через Євро2012 у нас навчання закінчиться 2 червня, тому тут поки що все дуже заплутано. Я сьогодні детальніше дізнаюсь і якщо треба буде виправлю.
PS: А ви вчилися в Могилянці? на якій спеціальності? --Чекан ~:-) 05:20, 27 вересня 2011 (UTC)

Запрошення

--Lystopad 15:15, 19 жовтня 2011 (UTC)

Фашизм

Ви написали: (фашизм не обов'язково є імперіалістичним, а націоналістичним (не шовіністичним!) є)

====

Це невірно. Оскільки для фашиста неіснує абсолютно нічого поза державою, і ідеєю є постійна війна і ідея панування - то фашизм є імперіалістичним. Окрім того про це прямим текстом пише муссоліні. Націоналістичним він є лише через оперування поняттям "нація", але в нього вкладається інший зміст. З чим ви не згідні?--Alfashturm (обговорення) 20:40, 8 травня 2012 (UTC)

Італійський фашизм так, але та стаття не лише про італійський фашизм. Іспанський фалангізм по суті не був імперіалістичним. Так, в поняття нації вкладали трохи інше значення, я не дуже добре знаю як там в італійців було, але в фалангістів нація ототожнювалась з державою, тобто розуміння нації було схожим на те що з'явилось у Франції в 1789 --Чекан (обговорення) 20:46, 8 травня 2012 (UTC)
то напишіть окрему статтю про фалангізм. Навіщо утотожнювати як Димітров?? В фашистській доктрині імперія є не лише територіальним, військовим чи торговим інститутом, а також моральним і духовним (в фашизмі можна мислити імперію, тобто націю, яка керує прямо або побічно іншими націями, без необхідності завоювання навіть одного кілометру території).--Alfashturm (обговорення) 20:48, 8 травня 2012 (UTC)
імперія "як моральний та духовний інститут" - це суть те ж, що імперське "гдє я - там бєрьозка".--Alfashturm (обговорення) 20:49, 8 травня 2012 (UTC)
Тому що в принципі і італійський, і іспанський фашизми були частиною одного загальноєвропейського процесу. Нацизм теж фактично був частиною того процесу, але він найдалі відірвався від основи з усіх, тому його можна сюди й не включати, а всі інші фашистські рухи (які дуже часто так себе і називали) — треба. Думаю треба дві окремі статті — про іспанський фашизм і просто про фашизм
Вважаю, що говорити про націоналізм в фашизмі лише через оперування іншим поняттям (але яке теж має назву "нація") - є помилковим, бо тоді треба говорити і про "фашистський шовінізм" (не націоналістичний за загальноприйнятою суттю, а "націоналістичний" за "фашистською суттю"). Простіше говорити про "праві (політика)", куди слід відносити і колективізм, і колективізацію і націоналізацію (націоналізація - як в загальноприйнятому розумінні, і як у "фашистському розумінні").--Alfashturm (обговорення) 21:34, 8 травня 2012 (UTC)
Ви жартуєте? Колективізація це ліва ідея, а не права. До речі, гляньте на англомовну версію статті--Чекан (обговорення) 06:50, 9 травня 2012 (UTC)
Лінк є? Соціалізм як і фашизм, ставить інтереси колективу вище, ніж інтереси окремої особистості (індивіда); соціалізм як і фашизм - антиіндивідуалістичні: індивід - це відносне, на відміну від Держави (невел.колективу індивідів). Соціалізм - ліва ідеологія, колективізм - права ідея.--Alfashturm (обговорення) 11:20, 9 травня 2012 (UTC)
Колективізм не є правою ідеєю, він може бут складовою як правих так і лівих ідеологій (ви ж самі написали «Соціалізм як і фашизм, ставить інтереси колективу вище, ніж інтереси окремої особистості»). А Колективізація — це вже безперечно лівацтво
Так, ви праві.--Alfashturm (обговорення) 11:32, 9 травня 2012 (UTC)
Термін "лівий" і "право" не використовується для позначення політичної ідеології, але тільки місць в законодавчому органі.(с) Сучасне використання в Сполучених Штатах: Умови лівих і правих широко використовуються в Сполучених Штатах, але, як і на глобальному рівні, немає твердого консенсусу щодо їхнього змісту (с) http://en.wikipedia.org/wiki/Left–right_politics
Як Ви вважаєте, "націоналізація" - це праве чи ліве?--Alfashturm (обговорення) 11:45, 9 травня 2012 (UTC)
Важко сказати. Думаю так само, як і з колективізмом це може бути складовою як одного так і іншого, але все-таки це більше ліве, тому що ліві можуть виступати за повну націоналізацію промисловості й землі (якщо це крайні ліві), або за часткову (якщо помірковані). А праві виступають за націоналізацію лише ключових галузей. Загалом, я не люблю класифікацію праві/ліві, бо ліберали тут виходять посередині, а ліві, праві по краях, хоча вони в багатьох питаннях можуть бути ближчими між собою, ніж з лібералами. Поділ трикутником соціалізм—лібералізм—консерватизм мені більше подобається, але він теж не досконалий. Можуть бути й інші, теж не погані класифікації. Щодо націоналізації, то тут фактично лише ліберали виступають проти неї, а соціалісти й консерватори — за (одні за повну, інші за часткову).--Чекан (обговорення) 12:34, 9 травня 2012 (UTC)

Порушення авторських прав у статті Гнат Височан

Дякуємо, що ви зробили свій внесок у статтю Гнат Височан, але, на жаль, ми не можемо його прийняти, оскільки цей текст захищений авторськими правами і скопійований без змін із сайту http://histans.com/LiberUA/ehu/1.pdf. Як явне порушення авторських прав ми змушені вилучити Ваш внесок у статтю Гнат Височан. Надалі пропонується:

  • якщо Ви маєте дозвіл від власника авторських прав на те, щоб вільно поширювати матеріал статті на умовах ліцензії GFDL без незмінюваних секцій та Creative Commons Attribution/Share-Alike, Ви повинні оформити дозвіл системи OTRS.
  • якщо Ви автор даної статті, але розмістили її на власному веб-сайті раніше, то просто розмістіть на сайті наприкінці сторінки зі статтею повідомлення «Матеріали статті дозволяється використати відповідно до ліцензії GNU FDL без незмінюваних секцій та Creative Commons Attribution/Share-Alike», після чого можете сміливо подавати заявку на відновлення статті, і вона буде відновлена.
  • Ви також можете переписати зміст чужого тексту своїми словами й дати посилання на сайт із докладнішим описом.
Я перепишу якщо треба, але я думав, що ЕІУ можна використовувати для статтей.--Чекан (обговорення) 12:32, 17 вересня 2012 (UTC)
Так вистачить?--Чекан (обговорення) 13:08, 17 вересня 2012 (UTC)

Заміна ВВВ на НРВ/ДСВ

Доброго дня! Якщо у вас є бажання можете висловити свою думку з приводу ухвалення пунткта 3) правил ВВВ→НРВ. Голосування триває тут. Велике прохання думку виловлювати якумога аргументованіше, інакше ваш голос можуть не врахувати. З повагою--Антон патріот (обговорення) 09:44, 12 листопада 2012 (UTC)


'Цілковитий переклад статті з англійської Вікіпедії
Я звертаюсь до вас через то що ви редагували сторінку "USB". Я дещо знаю про цей предмет і пропоную перекласти цілу статтю "Universal Serial Bus" з англійської Вікіпедії на українську мову до української Вікіпедії. Я ще не цілком орієнтуюся з політикою української Вікіпедії, і хотів би знати ваші думки на такий проєкт. Моя друга голова My Other Head (обговорення) 16:06, 15 листопада 2012 (UTC)

Перейменування Тарас Бульба-Боровець

Якщо перейменовуєте, то вже на Боровець Тарас Дмитрович, як це зазвичай робиться.--zmi (обговорення) 01:04, 13 грудня 2012 (UTC)

Чому? Бульба — це фактично його псевдо, в історію він ввійшов саме як Тарас Бульба-Боровець, то чому ж стаття повинна не так називатись? Лесю Українку ж не перейменували в Ларису Петрівну Косач.--Ahatanhel (обговорення) 01:26, 13 грудня 2012 (UTC)

Знищення редагування в статті "Трипільська культура"

Скажіть будь-ласка, чому Ви відкинули мої редагування в статті про трипілля? Це схоже на акт вандалізму з вашої сторони. Арґументуйте свою позицію.— Це написав, але не підписав, користувач Tank302 (обговореннявнесок).

Тому що те, що ви написали було нісенітницею. На жаль в мене мало вільного часу (завдяки сесії), в інший час я б розлогіше написав, але все ж спробую коротко аргументувати:
Загальний характер того, що Ви написали не відповідав ні науковому ні енциклопедичному стилю. Авторитетно заявляти, що було саме ось так і так, при тому, що ми насправді дуже і дуже мало знаємо про життя в 4 ст. до Р.Х., та ще й про Трипілля, від якого не лишилося письмових згадок. Якби Ви все це написали, як одну з версій, то ще можна було залишити, але ж це було написано наче якесь беззаперечне відкриття. При цьому Ви посилалися на праці Павла Штепи та інших публіцистів, які не є археологами, не є компетентними в цьому питанні й взагалі не займалися детально ним. Те, що вони побічно згадували про це ще не дає підстав використовувати їх в енциклопедичній статті, тим більше подаючи це як доведений факт. Крім цього вислови типу «наш археолог» в науці неприйнятні (а якщо статтю читатимуть, скажімо кримські татари? для них він теж буде «нашим»?). Крім безлічі інших дрібних недоліків те, що Ви написали суперечить багатьом висновкам сучасної науки, але про це можна дуже довго сперечатися, до того ж я не археолог а історик і не займаюся Трипільською культурою.--Ahatanhel (обговорення) 21:20, 27 листопада 2012 (UTC)
Гаразд, в цілому, я з вами погоджуюся. Під терміном "наш археолог" я мав на увазі саме українського археолога. І якщо кримські татари є громадянами України, значить це і їхній археолог, адже ми один народ. Якщо це українська вікіпедія, то логічно що "наш археолог" означає український археолог. Ну але, мабуть, цей підхід не прийнятний для використання у енциклопедії. Напевно мені варто більше взнати про науковий та енциклопедичний стиль написання статтей і тільки після цього спробую доповнити її (якщо буде час :( ) --Tank302 (обговорення) 06:58, 14 грудня 2012 (UTC)

Статті без джерел

Вітаю! Ваш внесок у Вікіпедію дуже цінний, проте у деяких зі статей, створених вами, не вказано жодних джерел. Пам'ятайте, що матеріал без посилань на авторитетні джерела і який неможливо верифікувати, може бути підданний сумніву та вилучений:

  1. Мистецтво програмування
  2. Dassault Aviation
  3. Смілян
  4. Multics

Зауважте, що, можливо, деякі статті вже мають джерела, проте шаблон {{без джерел}} був залишений випадково у статті. У такому випадку достатньо просто вилучити вказаний шаблон зі статті. --DixonDBot (обговорення) 15:17, 15 грудня 2012 (UTC)

Тиждень патрулювання

Вітаю, Ahatanhel. Під час обговорення ідеї проведення тижня патрулювання ви виявили зацікавлення щодо нього. Пропоную вам долучитися до цього тижня, який пройде з 10 по 25 січня. --Acedtalk 19:27, 7 січня 2013 (UTC)

Запрошення до участі у Місячнику Швеції

--Glorin (обговорення) 13:02, 9 січня 2013 (UTC)

Архівування вашої сторінки обговорення

Вітаю! Раніше ваша сторінка обговорення архівувалася ElimBot'ом, який на даний час є неактивним, тож, можливо, вам видасться корисною інформація, що зараз ви можете налаштувати архівацію за допомогою іншого бота. Інструкції щодо того, як це можна зробити, знаходяться на сторінці Користувач:DixonDBot II/Інструкції. Дякую! --DixonDBot (обговорення) 08:46, 25 січня 2013 (UTC)

Запрошення

--Krupski Oleg (обговорення) 16:11, 12 березня 2013 (UTC)

Статус файлу Файл:AC11 Example NHS Office Floor.png

Шановний користувачу Вікіпедії! Дякуємо за завантаження файлу Файл:AC11 Example NHS Office Floor.png. Однак при перевірці його опису виявилися деякі проблеми. Будь ласка, зверніть увагу, що кожен невільний файл повинен відповідати критеріям сумлінного використання, у тому числі обов'язково містити обґрунтування сумлінного використання. Якщо статус зазначеного файлу не проясниться протягом 7 днів, адміністратори Вікіпедії будуть змушені його вилучити. --Ваѕеобг.вн. 14:13, 14 березня 2013 (UTC)

Статус файлу Файл:ArchiCAD-logo.jpg

Шановний користувачу Вікіпедії! Дякуємо за завантаження файлу Файл:ArchiCAD-logo.jpg. Однак при перевірці його опису виявилися деякі проблеми. Будь ласка, зверніть увагу, що кожен невільний файл повинен відповідати критеріям сумлінного використання, у тому числі обов'язково містити обґрунтування сумлінного використання. Якщо статус зазначеного файлу не проясниться протягом 7 днів, адміністратори Вікіпедії будуть змушені його вилучити. --Ваѕеобг.вн. 22:04, 23 березня 2013 (UTC)

Статус файлу Файл:Bricscad screenshot.png

Шановний користувачу Вікіпедії! Дякуємо за завантаження файлу Файл:Bricscad screenshot.png. Однак при перевірці його опису виявилися деякі проблеми. Будь ласка, зверніть увагу, що кожен невільний файл повинен відповідати критеріям сумлінного використання, у тому числі обов'язково містити обґрунтування сумлінного використання. Якщо статус зазначеного файлу не проясниться протягом 7 днів, адміністратори Вікіпедії будуть змушені його вилучити. --Ваѕеобг.вн. 21:36, 24 березня 2013 (UTC)

Статус файлу Файл:Bricscadv11 Logo.png

Шановний користувачу Вікіпедії! Дякуємо за завантаження файлу Файл:Bricscadv11 Logo.png. Однак при перевірці його опису виявилися деякі проблеми. Будь ласка, зверніть увагу, що кожен невільний файл повинен відповідати критеріям сумлінного використання, у тому числі обов'язково містити обґрунтування сумлінного використання. Якщо статус зазначеного файлу не проясниться протягом 7 днів, адміністратори Вікіпедії будуть змушені його вилучити. --Ваѕеобг.вн. 21:36, 24 березня 2013 (UTC)

Статус файлу Файл:BRL-CAD logo.png

Шановний користувачу Вікіпедії! Дякуємо за завантаження файлу Файл:BRL-CAD logo.png. Однак при перевірці його опису виявилися деякі проблеми. Будь ласка, зверніть увагу, що кожен невільний файл повинен відповідати критеріям сумлінного використання, у тому числі обов'язково містити обґрунтування сумлінного використання. Якщо статус зазначеного файлу не проясниться протягом 7 днів, адміністратори Вікіпедії будуть змушені його вилучити. --Ваѕеобг.вн. 21:36, 24 березня 2013 (UTC)

Статус файлу Файл:Dassault Aviation Logo.svg

Шановний користувачу Вікіпедії! Дякуємо за завантаження файлу Файл:Dassault Aviation Logo.svg. Однак при перевірці його опису виявилися деякі проблеми. Будь ласка, зверніть увагу, що кожен невільний файл повинен відповідати критеріям сумлінного використання, у тому числі обов'язково містити обґрунтування сумлінного використання. Якщо статус зазначеного файлу не проясниться протягом 7 днів, адміністратори Вікіпедії будуть змушені його вилучити. --Ваѕеобг.вн. 20:18, 25 березня 2013 (UTC)

Статус файлу Файл:Dassault-systemes.draftsight.png

Шановний користувачу Вікіпедії! Дякуємо за завантаження файлу Файл:Dassault-systemes.draftsight.png. Однак при перевірці його опису виявилися деякі проблеми. Будь ласка, зверніть увагу, що кожен невільний файл повинен відповідати критеріям сумлінного використання, у тому числі обов'язково містити обґрунтування сумлінного використання. Якщо статус зазначеного файлу не проясниться протягом 7 днів, адміністратори Вікіпедії будуть змушені його вилучити. --Ваѕеобг.вн. 20:18, 25 березня 2013 (UTC)

Статус файлу Файл:Dassault Systemes Company Logo.png

Шановний користувачу Вікіпедії! Дякуємо за завантаження файлу Файл:Dassault Systemes Company Logo.png. Однак при перевірці його опису виявилися деякі проблеми. Будь ласка, зверніть увагу, що кожен невільний файл повинен відповідати критеріям сумлінного використання, у тому числі обов'язково містити обґрунтування сумлінного використання. Якщо статус зазначеного файлу не проясниться протягом 7 днів, адміністратори Вікіпедії будуть змушені його вилучити. --Ваѕеобг.вн. 20:19, 25 березня 2013 (UTC)

Вікізустріч у Луганську 2 липня

Запрошую вас взяти участь у Вікізустрічі у Луганську, яка відбудеться 2 липня о 10-00 в приміщенні Луганської обладміністрації. Зустріч розпочнеться із офіційної прес-конференції, яку проводитиме ГО Вікімедіа Україна з партнерами, після закінчення, якої буде неофіційна зустріч, місце якої зараз з'ясовується але скоріше за все це буде на території ЛНУ. Для участі у прес-конференції необхідно подати свої дані для оформлення пропуска. Це можна зробити за адересою Спеціальна:Лист_користувачеві/Yakudza або Skype: yakudza-wiki. Мій тел. 0508143734, якщо захочете приєднатись пізніше. --yakudza 17:18, 27 червня 2013 (UTC)

Вікізустріч у Луганську 16 липня, вівторок

Запрошую вас взяти участь у Вікізустрічі у Луганську, яка відбудеться 16 липня о 10-00 в приміщенні Луганської обладміністрації. Зустріч розпочнеться із офіційної прес-конференції, яку проводитиме ГО Вікімедіа Україна з партнерами, після закінчення, якої буде неофіційна зустріч, яка плавно переросте у вікімайстер-клас для потенційних учасників конкурсу у ЛНУ ім. Т.Г.Шевченка. Початок вікі-тренінгу о 13-00, корпус 3 (внутрішній, у дворі), 1й поверх, ауд. 1-02. Для участі у прес-конференції необхідно подати свої дані для оформлення пропуска. Це можна зробити за адересою Спеціальна:Лист_користувачеві/Yakudza або Skype: yakudza-wiki. Мій тел. 0508143734, якщо захочете приєднатись пізніше. Також заплановано відвідини обласної бібліотеки для обміну досвідом оцифорвки джерел та зоологічного музею. --yakudza 09:05, 14 липня 2013 (UTC)

Gràcies/Thank you

Viquimarató 35 hores a la Fundació Miró (abril 2013) / 35-hour edit-a-thon at Miró Foundation (April 2013)
Viquimarató 35 hores a la Fundació Miró (abril 2013)
35-hour edit-a-thon at Miró Foundation (April 2013)

Hola, gràcies a la teva firma donant suport a la nostra associació. El passat dia 5 de juny Amical Wikimedia (Associació Amical Viquipèdia) va ser reconeguda pel Consell d'Administració de la Fundació Wikimedia com a Organització Temàtica. Pots veure el comunicat de l'associació en català aquí o el comunicat de la WMF en anglès aquí. Per a la nostra associació és una fita molt important, portàvem 5 anys demanant ésser un organisme oficial. Nosaltres continuarem la nostra tasca de promoció al carrer i a les institucions de la Viquipèdia i els seus projectes germans arreu dels territoris de parla catalana.

Hello, thanks for your signature giving support to our association. Last 5th of June Amical Wikimedia (Associació Amical Viquipèdia) was recognised by the Wikimedia Foundation Board of Trustees as a Thematic Organization. You can read the news bulletin of our association in Catalan here or the WMF's bulletin in English here. For our association, this is a very important achievement: we have been pursuing the official recognition for the last 5 years. We are going to continue the task of promoting Wikipedia and its sister projects all around the Catalan-speaking regions.

Moltes gràcies, Thank you --Davidpar (обговорення) 14:36, 15 липня 2013 (UTC)

Вікіконференція-2013

Запрошуємо взяти участь у Вікіконференції, яка проходитиме 2-3 листопада у Вінниці. Прохання долучатися на сторінці конференції. Якщо виникнуть додаткові запитання, будь-ласка звертайтесь до мене. З повагою, --Nickispeaki (обговорення) 09:44, 23 жовтня 2013 (UTC)

Загальні збори

Загальні збори ГО «Вікімедіа Україна» згідно з Рішенням Правління №41/2013 відбудуться 15 грудня 2013 року. Початок реєстрації о 10:00, початок зборів о 10:30.

Місце проведення зборів - м. Київ, проспект Космонавта Комарова, 1, Національний авіаційний університет. Про номер корпусу та аудиторію буде повідомлено ближче до зборів на сторінці wmua:Загальні збори №5/Місце проведення

Проект порядку денного опублікований на сторінці wmua:Загальні збори_№5/Проект Порядку денного.

Запрошую також ознайомитися з іншими матеріалами, що готуються до зборів, та надавати до них пропозиції і зауваження на відповідних сторінках обговорення.

Прошу зареєструватися на сторінці wmua:Загальні збори №5/Список учасників або завчасно надати довіреність. Витяг зі wmua:Статуту:

5.11. У разі неможливості особистої присутності члена Організації на Загальних зборах, він може бути представлений уповноваженим представником, який також є членом Організації та діє на підставі довіреності. Оригінал довіреності пред'являється перед початком Загальних зборів, а копія надається виконавчому директору Організації щонайменше за 7 днів до Загальних зборів. Кожен член Організації має право бути представником не більше двох інших членів. Форма довіреності визначається Правлінням.

Публікація щонайменше як за п'ять днів до Загальних зборів інформації про отримані/надані довіреності на офіційному сайті Організації на сторінці, що містить попередній список учасників, прирівнюється до пред'явлення Оригіналу довіреності перед початком Загальних зборів.

Адреса для надання довіреності: boardwikimediaukraine.org.ua

Форма довіреності: wmua:Форма довіреності на Загальні збори ГО «Вікімедіа_Україна» --Perohanych (обговорення) 23:28, 1 грудня 2013 (UTC)

Запрошення на Вікіфлешмоб

Шановний(а) дописувачу української Вікіпедії Ahatanhel!

В минулому ви створили 49 статей Вікіпедії та додали 481 кб вікітексту — це значний внесок, який ми цінуємо! Однак за перші три місяці 2014 року ви здійснили не більше 10 редагувань статей та не започаткували нових.

Тож запрошуємо долучитися до першого Вікіфлешмобу в українській Вікіпедії, який відбудеться у неділю 27 квітня 2014 — це гарна нагода створити нову статтю разом із сотнями інших користувачів та допомогти українській Вікіпедії сягнути півмільйона статей. Охочі учасники акції зможуть отримати невеличкі сувеніри (особисто на вікізустрічі чи поштою).

Акція присвячена пам'яті вікіпедиста Ig2000, який планував організувати цей захід, але дочасно загинув на Майдані 20 лютого…

Долучайтеся! --Amakuha (обговорення) 00:18, 24 квітня 2014 (UTC)

Запрошення до участі у конкурсі «Пишемо про НАТО»

Доброго дня. Судячи з шаблону {{Проти НАТО}} на вашій сторінці користувача, Ви знаєте що таке Північноатлантичний альянс і активно виступаєте проти можливого приєднання України до нього. На жаль, за даними Фонду «Демократичні ініціативи» дві третини українців не обізнані з тим, що таке НАТО, і потребують інформації про цю організацію. Підвищити обізнаність суспільства про структуру, історію, діяльність Північноатлантичного Альянсу, співробітництво України з НАТО, стосунки Альянсу з іншими державами й міжнародними організаціями покликаний конкурс «Пишемо у вікіпедію про НАТО», який проводитиметься з 4 липня. Запрошуємо долучитись до написання неупереджених енциклопедичних статей про Альянс. Свідомий вибір робить той, хто озброєний знаннями. З повагою, --Pavlo1 (обговорення) 18:45, 28 липня 2014 (UTC)

Дякую за запрошення, можливо долучусь) --Ahatanhel (обговорення) 20:01, 28 липня 2014 (UTC)

W

Вітаю. У двох словах - чому поставили шаблон про ненейтральність на Міхновського? --Mr.Rivermen (обговорення) 21:02, 25 квітня 2015 (UTC)

Бо стаття не є нейтральною, Ви просто її прочитайте. Стаття є апологетичною, там майже до кожного абзацу є претензії. Наприклад: «Микола Міхновський який віддав понад 30 років свого п'ятдесятилітнього життя боротьбі за незалежність України, маючи беззаперечний та колосальний авторитет в Українському народі та заслужене реноме ворога російського шовінізму й імперіалізму, після свого повернення до історичної столиці України-Руси - золотоверхого Києва, становив неабияку потенційну загрозу для окупаційної радянської влади».
Ще є претензії до стилю, напр.: «Від цього легко було впасти у відчай, відмовитися від своїх ідеалів та перейти на позиції «поміркованого українства». Та Микола Міхновський був не з тих, що легко здаються» — енциклопедичним цей стиль важко назвати, але я вирішив не навантажувати статтю шаблонами. Ну і в мене сумніви щодо того, наскільки основне джерело статті є авторитетним джерелом (тобто оця книжка — 100 видатних українців. — К.: Видавництво Арій, 2006), а тим більше це стосується іншої статті, на яку там двічі посилаються — цієї, у ній є абсолютно необґрунтовані твердження, напр.: «Взимку 1900 року колишні тарасівці та їхні однодумці створили у Харкові Революційну українську партію (РУП)» — єдиним колишнім тарасівцем який брав якусь участь в тому процесі, наскільки я пам’ятаю, був Міхновський, але навіть до нього є серйозні сумніви, чи він колись належав до РУП (я схиляюся до того що ні).
Сподіваюся цієї відповіді достатньо. Взагалі статтю треба серйозно переробити, можливо я за неї десь через місяць візьмуся.--Ahatanhel (обговорення) 21:23, 25 квітня 2015 (UTC)

Стосовно посилань та зауважень в статтях "Пам'ятники Чернігова" та інших

Спасибі за виправлення, вірне згідно правопису - я недогледів. Стосовно фрази про сумнівність дій, то змушений непогодитись - таке формулювання може і є цілком прийнятним з огляду на те, що повністю відповідає характеристиці скоєного, при цьому не нав'язуючи читачу особисту думку автора стосовно безглуздості чи відвертої нісенітниці, яка була висунута як аргументація дій вказаної спільноти до вказаної пам'ятки. В даному випадку це не більш як констатація невідповідності або неповної відповідності дій спільноти діючому законодавству, проте назвати такі дії незаконними - невірне формулювання, доречно характеризувати іх як сумнівні. Стосовно посилань - вони будуть вставлені. Спасибі. З повагою, користувач Von Reihenburgh.

гаразд, дякую.--Ahatanhel (обговорення) 09:49, 3 травня 2015 (UTC)

Дуже важливо: вибори Ради повірених Фонду Вікімедіа

До 23:59 31 травня 2015 (UTC) відбуваються вибори трьох представників спільноти до Ради повірених Фонду Вікімедіа. Усього є 20 кандидатів. Ці вибори дуже важливі тому, що вони можуть змінити те, як спільноти розглядаються за межами США та Західної Європи, а також в цілому вплинути на стратегію руху Вікімедіа. Зазначу, що до Ради завжди проходили тільки представники країн Західної Європи та США.

Ви можете також прочитати повні програми кандидатів тут: m:Wikimedia Foundation elections/Board elections/2015/Candidates/uk.

Натисніть тут, щоб проголосувати.

Постарайтеся підійти до цього вибору серйозно, адже через Раду спільнота може впливати на прийняття рішень Фондом. У 2013 році у цих виборах узяли участь лише 9 користувачів української Вікіпедії, цього року нам потрібна активніша участь у виборах, які нас теж стосуються.

Коротка таблиця витягів із програм кандидатів, знанням мов, активністю у вікіпроектах та у русі Вікімедіа
Псевдонім Ім'я Країна Рідна мова Вік К-сть редагувань У вікі Поза вікі Програма
Csisc Хусемеддін Туркі (Houcemeddine Turki) Туніс туніський діалект арабської 21 2.407, найактивніша — франц. ВП (1.041) учасник конкурсів статей студент-медик оцінка проектів малими мовами; створення посібників з правил Вікіпедії; вдосконалення найважливіших й найголовніших статей Вікіпедії
Saileshpat Саїлеш Патнаїк (Sailesh Patnaik) Індія орія 18 2.959, найактивніша — ВП орія (1.194) член «Вікімедіа Індія», організатор фотоконкурсу та вишколів для Вікіпедії мовою орія. студент I курсу промоція Вікіпедій індійськими мовами; зменшення розриву між Фондом і спільнотою; переведення неактивних Вікіпедій у активні через очолення їх спільноти та моніторингу волонтерів
Pundit Даріуш Ємельняк (Dariusz Jemielniak) Польща польська 40 13.943, найактивніша — пол. ВП (10.144) стюард; чек'юзер, адміністратор і бюрократ польської Вікіпедії;
Голова Комітету з розподілу коштів (FDC) Фонду Вікімедіа; був членом Комісії Омбудсменів; проводив семінари зі стратегії для регіональних відділень Фонду; автор книги про етнографію Вікіпедії.
професор теорії управління, завідувач кафедри міжнародного менеджменту, член експертних комісій наукового центру та грантових програм, засновник найбільного польського онлайн-словника Сприяння зміні стратегії руху Вікімедіа та підходів до управління; пошук ролей для Фонду Вікімедіа і регіональних відділень Фонду; налагодження контактів з науковою спільнотою; усунення бюрократії в русі Вікімедіа
Mohamed Ouda Мухамед Уда (Mohamed Ouda) Єгипет арабська 29 20.114, найактивніша — араб. ВП (18.508) адміністратор і бюрократ арабської Вікіпедії;
член-засновник групи «Вікімедіа Єгипет»
не зазначив Підтримка спільноти Вікімедіа, особливо на Близькому Сході та в Африці; співпраця з освітніми і культурними групами; експерименти з програмним забезпеченням, правами користувачів і процедурами спільноти
Sky Harbor Джош Лім (Josh Lim) Філіппіни / Сінгапур / США англійська, тагальська 24 27.052, найактивніші — англ. ВП (13.311), тагал. ВП (6.671) адміністратор англ. ВП і тагальського словника, бюрократ тагальської Вікіпедії;
член правління «Вікімедіа Філіппіни» з 2010, член Комітету приєднання з 2013
був менеджером зі зв'язків з громадськістю сингапурського стартапу Viddsee підтримка спільнот у країнах, що розвиваються; посилення ролі відділень Фонду Вікімедіа; конструктивний діалог між Фондом Вікімедіа і спільнотою
Smerus Девід Конвей (David Conway) Велика Британія / Словаччина / Україна англійська 65 30.063, найактивніша — англ. вп (29.359) патрульний англ. Вікіпедії працював експертом або керівником проектів розвитку в колишньому СРСР, був незалежним директором у радах системи охорони здоров'я Великобританії та британських коледжів, організатор музичного фестивалю в Словаччині співпраця із якнайширшим колом людей, з усіма, хто може бодай якось долучитися до нас
Francis Kaswahili Френсіс Касвахілі Кагуна (Francis Kaswahili Kaguna) Танзанія суахілі, сукума 54 4.882, найактивніші — Мета (3.939), англ. ВП (255) Автор невдалої заявки на проведення Вікіманії в м. Аруша Танзанійська асоціація власників авторських прав інтеграція африканської спільноти зі світовою; проведення концертів
CristianCantoro Крістіан Консонні (Cristian Consonni) Італія італійська 28 7.268, найактивніша — італ. ВП (5.636) автопатрульний в італ. ВП
член правління «Вікімедіа Італія» з 2010 (скарбник з 2014), член Комітету з розподілу коштів (FDC) з 2013, член міжнародної команди «Вікі любить пам'ятки-2013»
аспірант з комп'ютерних наук в Університеті Тренто (Італія), активіст руху вільного програмного забезпечення побудова довіри між учасниками руху; позбутися менталітету «наші проти ненаших», який мав місце у багатьох випадках
Pgallert Петер Галлерт (Peter Gallert) Намібія німецька 44 14.570, найактивніша — англ. ВП (13.659) відкочувач, патрульний в англ. ВП
досліджує феномен Вікіпедії, автор презентацій та публікацій про Вікіпедію і Вікімедіа.
викладач комп'ютерних наук у Політехніці Намібії, розробник і керівник програми бакалавра комп'ютерних наук, головний розробник намібійської програми ІКТ подолання розриву між Фондом Вікімедіа та спільнотою та редакторів; повернення Фонду від роботи над питаннями медіаграмотності, управління Інтернетом чи освіти до його головної задачі
Raystorm Марія Сефідарі (María Sefidari) Іспанія іспанська 32 22.976, найактивніша — іспан. ВП (18.423) бюрократ і адмін іспан. ВП;
засновник вікіпроекту ЛГБТ (про рух лесбійок, геїв, бісексуалів і транссексуалів); член-засновник «Вікімедіа Іспанія» та міжнародної ради Iberocoop; колишній член Комітету приєднання та Комітету індивідуальних грантів;
поточний член Ради повірених Фонду Вікімедіа (з 2013).
магістр психології забезпечення того, щоб різноманітність була у центрі стратегічних зусиль Фонду зі збільшення кількості дописувачів; збільшення способів участі спільноти у керівництві і розробці правил Фонду Вікімедіа
Phoebe Фібі Аєрс (Phoebe Ayers) США англійська 34 27.072, найактивніші — англ. ВП (15.247), Вікідані (5.436) патрульна в англ. ВП
організатор «Вікіманії-2006» та WikiSym 2010, активна в співпраці з бібліотеками, галереями, музеями та архівами (БоГеМА), організатор віківишколів, співавтор книги про Вікіпедію;
поточний член Ради повірених Фонду Вікімедіа (з 2013, попередній термін у 2010—12).
бібліотекар науково-технічної бібліотеки вирішення проблем падіння кількості редакторів і читачів; робота з виконавчим директором Фонду Вікімедіа над розробкою і втіленням стратегічних планів Фонду Вікімедіа, зокрема, щодо поліпшення розробки програмного забезпечення, співпраці з партнерами та реагування на поточні потреби редакторів
Denny Денні Врандечич (Denny Vrandečić) США німецька, хорватська 37 24.235, найактивніші — Вікідані (10.742), хорв. ВП (9.377) Перший адмін і бюрократ хорв. ВП
Засновник Вікіданих (розробив пропозицію, зібрав 2 млн. $ пожертв, набрав команду), співавтор першого європейського гранту «Вікімедіа Німеччина» (4 млн. €), співзасновник Семантичного МедіаВікі
працює в Google, де допомагає публікувати контент Freebase у Вікіданих, автор понад 100 наукових статей, керівник комітету Асоціації вільних семантичних даних. зміни проектів Вікімедіа для успішної їх роботи; підвищення ефективності кожного дописувача; правильне впровадження змін (так, як це було з Вікіданими)
Ali Haidar Khan Алі Гайдар Хан (Ali Haidar Khan) Бангладеш бенгальська 29 4.145, найактивніша — бенгал. ВП (2.395) патрульний у бенгальській Вікіпедії
член-засновник і скарбник «Вікімедіа Бангладеш», колишній член Комітету з розподілу коштів (FDC) організатор вікіконференцій
7 років досвіду у фінансовому секторі (начальник відділу кредитів на нерухомість банку), автор публікацій з фінансів принести до Ради повірених інший погляд і більше різноманітності
అహ్మద్ నిసార్ Нісар Ахмед С'єд (Nisar Ahmed Syed) Індія урду, телугу 50 21.549, найактивніша — ВП мовою телугу (17.648) адмін у Вікіпедіях мовами телугу й урду
організатор групи вікіпедистів мовою урду
пенсіонер, колишній викладач англійської літератури та літератури урду протягом 23 років, колишній директор школи. допомога спільнотам індійських мов у створенні контенту та програмах промоції проектів; реклама Вікіпедії через медіа; співпраця між групами користувачів і Фондом Вікімедіа
Doc James Джеймс Гейлман (James Heilman) Канада англійська 35 137.713, найактивніша — англ. ВП (130.046) адмін в англійських Вікіпедії і Вікімандрах
активний дописувач вікіпроекту Медицина та керівник WikiProject Med Foundation, колишній голова правління «Вікімедіа Канада», працює над медичними перекладами
лікар швидкої допомоги, викладач факультету медицини пріоритет — поліпшення відносин між спільнотами редакторів та Фондом Вікімедіа; співпраця між Фондом Вікімедіа і спільнотою у вирішенні проблем скорочення кількості редакторів, непідтримки спільнотою змін до програмного забезпечення, поганого охоплення тем тощо
Carrite Тім Девенпорт (Tim Davenport) США англійська 53 57.985, найактивніша — англ. ВП (57.704) патрульний, відкочувач в англ. ВП
активний учасник обговорень на сторінках Арбітражного комітету та Запитів до адміністраторів, а також на форумі Wikipediocracy
власник і директор взуттєвого магазину спільноті неодмінно потрібен уважний, критичний, допитливий голос на її місця серед 10 членів Ради повірених
Sj Семюел Кляйн (Samuel Klein) США англійська 37 43.165, найактивніші — англ. ВП (19.346), Мета-вікі (14.873) Адміністратор англ. ВП, ВП мовою суахілі та Мета-вікі, колишній стюард;
організатор «Вікіманії-2006»;
поточний член Ради повірених Фонд. Вікімедіа (з 2009).
науковий співробітник у Гарвардському Центрі Беркмана, керівник технічного комітету Державної цифрової публічної біблотеки Америки скорочення розриву між Фондом Вікімедіа та спільнотою; заміна централізованих програм розподіленими; розробка потрібного користувачам програмного забезпечення замість експериментів з ПЗ; залучення дописувачів, а не лише донорів
Hindustanilanguage С'єд Музамілуддін (Syed Muzammiluddin) Індія гінді, урду 41 47.754, найактивніші — Вікісховище (27.498), ВП мовою гінді (10.657) Адміністратор ВП мовою урду;
брав активну участь у запуску Вікіпедії мовою майтхалі, автор блогів про Вікіпедію, організатор віківишколів для студентів
викладач протягом понад 10 років розробка більш сфокусованого підходу, особливо для індійських та південноазійських спільнот
EdSaperia Едвард Саперія (Edward Saperia) Велика Британія англійська 30 1.836, найактивніші — вікіманія2014 (962), Мета-вікі (561), англ. ВП (149) неактивний як дописувач, але слідкує за обговореннями;
координатор «Вікіманії-2014», автор гранту на Open Access Reader
працює над стратегіями зв'язків з громадськістю у третій за розміром політичній партії Великобританії, власник креативного агентства. переробка вікі-платформи (MediaWiki) до сучасних норм досвіду користувача; співпраця з науковою, освітньою, політичною, урядовою, журналістстькою спільнотами
Taketa Майк Ніколає (Mike Nicolaije) Нідерланди нідерландська 28 98.355, найактивніші — нідерл. ВП (38.917), Вікідані (20.586) стюард, адміністратор Вікіданих, бюрократ і колишній член Арбкому нідерландської Вікіпедії
член «Вікімедіа Нідерланди» та «Вікімедіа Бельгія», організатор віквишколів, співпраці з бібліотеками, галереями, музеями і архівами (БоГеМА) та інших заходів
медик-інтерн, працює в департаменті пластичної хірургії та інструктором з надання першої допомоги підтримка дописувачів понад усе; прямі обговорення спільноти з членами Ради повірених; зменшення бюрократії; залучення розробників для виконання запитів спільноти


Детальніше у Вікіпедія:Кнайпа (різне)#Дуже важливо: вибори Ради повірених Фонду Вікімедіа. Якщо ви вже проголосували, дякуємо за вашу активність та перепрошуємо за зайве нагадування)NickK (обг.) 22:35, 27 травня 2015 (UTC)

WikiFest:Луганщина

Запрошуємо взяти участь у найбільшому вікіпедійному заході, який реалізовуватиметься на сході України — WikiFest:Луганщина. Докладніше — див. Вікіпедія:Дошка оголошень/Оголошення. З повагою, --Pavlo1 (обговорення) 11:52, 18 жовтня 2015 (UTC)

Вікіпедія:Проект:Тематичний тиждень/Місяць Луганщини

привіт! місячник уже розпочався. нагадую --アンタナナ 23:39, 16 листопада 2015 (UTC)

Дякую!--Ahatanhel (обговорення) 06:54, 17 листопада 2015 (UTC)

Запрошення до участі в тижні народів Росії


Розділ без дати --DixonDBot II (обговорення) 18:40, 24 листопада 2015 (UTC)

Участь у ГО «Вікімедіа Україна»

Надіслав Вам листа електронною поштою щодо Вашої участі у ГО «Вікімедіа Україна». Це повідомлення лише для того, щоб лист не загубився (на випадок, якщо він потрапить у спам). З повагою, Юрій Булка (обговорення) 21:43, 22 грудня 2015 (UTC)

Запрошення на Вікіфлешмоб 2016

Шановний(а) дописувачу(ка) української Вікіпедії Ahatanhel!

В минулому ви створили 70 статей Вікіпедії та додали 727 кб вікітексту — це значний внесок, який ми цінуємо! Однак за грудень та січень ви здійснили не більше 10 редагувань статей та не започаткували нових.

Тож запрошуємо долучитися до традиційного щорічного Вікіфлешмобу в українській Вікіпедії, який відбуватиметься протягом 29–31 січня 2016 — це гарна нагода створити нову статтю разом із сотнями інших користувачів. Охочі учасники акції зможуть отримати невеличкі сувеніри (особисто на вікізустрічі у вашому місті чи поштою). Долучайтеся!

P.S. Ідея проведення Вікіфлешмобів належить Ігорю Костенку, дописувачу Вікіпедії з Небесної сотні.

--Amakuha (обговорення) 19:33, 28 січня 2016 (UTC)

Місяць покращення необхідних статей (Топ-1000 і Топ-10000)

--Сергій Липко (обговорення) 04:45, 7 березня 2016 (UTC)

Росіяни

вітаю! Це , що ви робите - то вже є ВП:ВР і дрібний вандалізм. Я відновлю свою версію. У випадку продовження - на жаль, буде запит ось тут. Сподіваюсь на розуміння. --Бучач-Львів (обговорення) 13:37, 20 липня 2016 (UTC)

Бучач-Львів, вандалізмом займайтесь Ви. Подавайте запит.--Ahatanhel (обговорення) 13:46, 20 липня 2016 (UTC)
Казати неправду - не найкраща риса людей. Твердження про фіно-угорськість з АД. Надіюсь, емоції від Ahatanhel. Запит подаю. --Бучач-Львів (обговорення) 13:48, 20 липня 2016 (UTC)
Гаразд. Забув уже, що так не можна.--Ahatanhel (обговорення) 19:59, 20 липня 2016 (UTC)

Шаблон Edited у статті Пенітенціарна система США

Вітаю! Будь ласка, зверніть увагу, що у статті Пенітенціарна система США був автоматично вилучений встановлений вами шаблон {{Edited}}, оскільки вона не редагувалася понад 7 днів. — KrBot (обговорення) 01:46, 20 вересня 2016 (UTC)

Виставлення статті на вилучення

Доброго дня! Побачив, що ви виставили на вилучення статтю Комуністична ідеологія. Ви забули повідомити авторів статті про вилучення, може вони мають щось додати до неї. З повагою Divega (обговорення) 19:38, 6 жовтня 2016 (UTC)

Добрий вечір. Дякую, що нагадали, уже повідомив.--Ahatanhel (обговорення) 19:44, 6 жовтня 2016 (UTC)

Апостроф.

Апостроф в українській мові. Шановний, Вікіпедія – це щось досі для багатьох людей з простого народу незрозуміле. Найбільш незрозуміла вона саме для українців, які не мають часу вдосталь, не мають сил, не мають коштів стільки, скільки потрібно. Тому ваші начебто ліві погляди простий народ України ставить під сумнів (переважно). Апостроф – це ще не все, що ви у Вікіпедії не так бачите, як воно повинно бути. Висновки кожен зробе сам собі окремо. Майте на увазі. Зрозумійте. Всього найкращого вам, шановний. Фиолето (обговорення) 06:08, 31 жовтня 2018 (UTC)

Запрошення

Запрошую Вас взяти участь у Місячник упорядкування української Вікіпедії 2. Ви також можете не лише усувати якісь із запропонованих недоліків української Вікіпедії, а й сміливо пропонувати свої аспекти у вигляді розділів місячника.--Oleksandr Tahayev (обговорення) 09:13, 1 листопада 2018 (UTC)

Національний корпус

Абсолютно не розумію причин настільки значного видалення доданої інформації на сторінці Національного корпусу. Ви прибрали більшу частину тих проектів, які були створенні партією. Крім того, статтю було значно доповнено програмними пунктами партії. Я розумію, що наявність у користувача-патрульного лівих поглядів вносить свою лепту в упередженість. Але врешті-решт, це не є причиною прибирати майже всю інформацію зі сторінки партії і залишати її майже пустою. — Це написав, але не підписав користувач Skoffild (обговореннявнесок).

@Skoffild: вітаю. Я в описі своїх редагувань вказав причину. В такому вигляді текст суперечив правилам Вікіпедії. Статті мають базуватися на незалежних вторинних джерелах, офіційний сайт організації чи інші афілійовані джерела можна використовувати лише як допоміжні. Раджу ознайомитися з ВП:НЕТРИБУНА, ВП:АД. --Ahatanhel (обговорення) 17:40, 7 листопада 2018 (UTC)

Місяць Української революції та державності

Доброго дня! Запрошуємо долучитися до місячника статей Української революції та державності, що проходитиме з 14 листопада до 14 грудня. Допоможіть збільшити кількість та покращити якість статей на історичну, культурну, воєнну та інші теми безпосередньо пов'язані з революційною добою та українською державністю. Ми підготували список статей до створення, але можете пропонувати свої. Приєднуйтесь!

--TohaomgBot (обговорення) 21:30, 15 листопада 2018 (UTC)

Львівський погром (1941)

На Вашу тезу «згадок про польських колаборантів я не зустрічав. наведіть джерела» пораджу прочитати будь-які неупереджені джерела, тобто підходять навіть польські з елементами самокритики. Перше джерело під руку — Микола Наконечний. «Шоа» у Львові. ч. 29: «міське шумовиння, підбурюване німцями», вчинило у Львові єврейський погром.» «Львівське «міське шумовиння» — розбещений люмпен-пролетаріат і споріднені кримінально-авантюрні елементи — в силу історичних і соціальних причин були польськими, а точніше — польськомовними.» Тож прошу повернути усунуте Вами слово. --Oleh z Kalusha (обговорення) 20:49, 26 листопада 2018 (UTC)

Шановний Oleh z Kalusha, по-перше, зміст статей бажано обговорювати на сторінках обговорення відповідних статей. А по-друге, я в описі свого редагування писав: «під місцевими мешканцями маються на увазі звичайні люди, а не колаборанти». Ту групу учасників погрому, про яку Ви пишете, у шаблоні описує фраза «місцеве населення». Але «колабораціоністи» — це вже не просто люди, які стихійно взяли участь у спровокованому німцями погромі, а ті, хто свідомо пішов на співпрацю з окупаційною владою в певних структурах — допоміжній поліції, наприклад. «Міське шумовиння» — це не колаборанти. Тому Ваша пропозиція щодо формулювань у шаблоні не відповідає ні джерелам, ні тексту самої статті. --Ahatanhel (обговорення) 10:27, 27 листопада 2018 (UTC)
Шановний Ahatanhel, згадана Вами допоміжна поліція на початок погрому мала анекдотичну чисельність — тільки самого начальника без підлеглих, призначеного напередодні пізно ввечері. Тож поки начальник шукав кандидатів — тривав погром. Тільки пізніша (чітко прослідковується за датами на посвідченнях) поява допоміжної поліції як органу влади спричинила пов’язування її до попередніх львівських подій у свідомості частини львів’ян. Незначна частка людей спроможна чітко фіксувати хронологічно зміну обставин і деталей у калейдоскопі подій, зате це можна точно вирахувати і перевірити за бюрократичними документами. Призначення поліцаєм знаменувалось видачею посвідчення, форма з’явилась пізніше. Тож попрошу на звання українських колаборантів-учасників погрому підшукати вірогіднішого кандидата, до появи якого дана теза залишається непідтвердженою. --Oleh z Kalusha (обговорення) 04:34, 30 листопада 2018 (UTC)
Шановний Oleh z Kalusha, а я не стверджував, що допоміжна поліція брала участь у погромі. Перечитайте мій коментар вище — я лише навів її як приклад, щоб пояснити Вам різницю між «колабораціоністами» і «міським шумовинням». А щоб зрозуміти, хто мається на увазі під «українськими колабораціоністами» у шаблоні — прочитайте текст самої статті, для чого Ви мене питаєте? Не я її писав. --Ahatanhel (обговорення) 09:54, 30 листопада 2018 (UTC)

Місячник 10000 необхідних статей

Привіт! До 30 квітня у Вікіпедії проходить місячник 10000 необхідних статей — вікітолока зі створення та покращення статей із обов'язкових 10000. Ви зробили понад 300 редагувань у цих статтях, може цей захід Вас зацікавить? Тут можна ознайомитися із переліком пропозицій: статей до створення та поліпшення. Дуже хотілося б підвищити якість статей українською, тому щиро запрошуємо приєднатися до цієї ініціативи! --アンタナナ 22:35, 4 березня 2019 (UTC)

Сторінку Мартинюк Ольга Володимирівна номіновано на вилучення

Стаття Мартинюк Ольга Володимирівна, значний внесок до написання якої зробили Ви, була номінована на вилучення. Якщо Ви зацікавлені у обговоренні з цього приводу, будь ласка, залиште свій коментар на сторінці обговорення номінацій за 7 червня 2019. Що ще можна зробити? --yakudza 20:39, 7 червня 2019 (UTC)

Вам є що сказати?

Я теж вважаю, що Парус веде себе неприйнятно. Может вам є що додати до моіх слів ось тут? --Perfect Mask (обговорення) 13:11, 18 липня 2019 (UTC)

чому скасовуєте моє редагування до статті П'ята колона, адже я доповнив статтю до того ж я надав більш ніж одне джерело? прошу відповісти

П'ята колона

чому скасовуєте моє редагування до статті П'ята колона, адже я доповнив статтю, до того ж я надав більш ніж одне джерело? прошу відповісти — Це написав, але не підписав користувач Степан Ігорович (обговореннявнесок).

@Степан Ігорович: по-перше, більше одного джерела там було до твердження, що члени «Голосу» вчилися в американських університетах. Але ця інформація не має жодного відношення до теми статті. А по-друге, сайт, на головній сторінці якого висить величезна кнопка «Продать компромат», не може вважатися надійним джерелом. --Ahatanhel (обговорення) 13:56, 4 вересня 2019 (UTC)

Community Insights Survey

RMaung (WMF) 14:48, 6 вересня 2019 (UTC)

Запрошення на Вікіконференцію

Доброго дня! 12-13 жовтня у Харкові пройде щорічна Вікіконференція, яку організовує ГО «Вікімедіа Україна».

На конференцію запрошуємо редакторів Вікіпедії й інших вікіпроектів; авторів та розробників відкритих інформаційних ресурсів та інших зацікавлених. Щоб взяти участь у Вікіконференції, заповніть реєстраційну форму (до 28 вересня). Організаційний комітет розгляне вашу заявку і надішле підтвердження участі на вказану у формі електронну пошту.

Учасникам не з Харкова ГО «Вікімедіа Україна» може надати стипендію на відвідання Вікіконференції, яка включає проживання і компенсацію проїзду до/з Харкова. Умови надання стипендії викладені в реєстраційній формі.

Також триває збір пропозицій виступів. Якщо плануєте відвідати конференцію, подавайте свої пропозиції і записуйтесь до вже поданих.

Якщо будуть питання, пишіть організаторам за адресою wmuacon2019wikimedia.org.ua --Aced / AntonProtsiuk (WMUA)talk 21:08, 18 вересня 2019 (UTC)

(Ви отримали це повідомлення, бо є членом ГО «Вікімедіа Україна»).

Reminder: Community Insights Survey

RMaung (WMF) 15:14, 20 вересня 2019 (UTC)

Reminder: Community Insights Survey

RMaung (WMF) 19:52, 3 жовтня 2019 (UTC)

Жовтнева революція, а не переворот!

Доброго дня! Прошу висловити свою позицію щодо перейменування цієї сторінки--Гуманіст (обговорення) 15:20, 5 січня 2020 (UTC)

Гуманіст, добрий вечір. Якщо вам і далі небайдужа доля цієї статті, раджу зайнятися її змістом. Переписавши її з використанням хороших наукових джерел, можна створити ґрунт для перейменування. Змінити назву, коли в самій статті написано те, що там зараз написано — місія неможлива. Переписування забере купу часу і нервів, але це єдиний можливий шлях. --Ahatanhel (обговорення) 20:13, 9 лютого 2020 (UTC)
Ahatanhel, добрий. Будьмо реалістами, цей шлях теж ні до чого не приведе. Ви слідкували за історією статті? Зверніть увагу на досвід правок Lumpenigent. Всі конструктивні спроби будуть відкидатися і наводитимуться ті ж «аргументи», що і щодо перейменування. --Гуманіст (обговорення) 09:37, 10 лютого 2020 (UTC)
Гуманіст, мій досвід показує, що це можливо (хоча й до певної межі). Просто треба багато часу й сил, в тому числі на дискусії на сторінці обговорення. Ну і з розумом підбирати джерела. Як приклад можу навести статтю С14. --Ahatanhel (обговорення) 10:15, 10 лютого 2020 (UTC)
Ahatanhel, можливо, Ви й праві. Але для цього треба занурюватися у цю тему з головою. Наразі занурений в іншу тему. Можливо Ви (чи хтось інший) будете займатися вдосконаленням статті — обіцяю сприяння і посильну допомогу--Гуманіст (обговорення) 10:22, 10 лютого 2020 (UTC)

Подяка за участь у проекті

Золота зірка Цей користувач — 1-разовий герой проєкту «Чи ви знаєте?» 2019 року

З новорічними і різдвяними святами! --Олег (обговорення) 07:45, 10 січня 2020 (UTC)

Війна редагувань статті Карпатська Січ (організація)

Прошу Вас припинити війну редагувань в статті Карпатська Січ (організація) - це суперечить настановам Вікіпедії. --Юрко (обговорення) 09:38, 25 лютого 2020 (UTC)

Ви продовжуєте війну редагувань. Просив би до обговорення для консенсусу на СО статті. --Юрко (обговорення) 12:52, 25 лютого 2020 (UTC)

Вкотре закликаю припинити огульні видалення тексту через відкат. Це є звичайною війною редагувань та порушує настанови Вікіпедії. --Юрко (обговорення) 18:08, 25 лютого 2020 (UTC)

Взагалі-то я жодного разу не застосував там відкат, давайте без наклепів. --Ahatanhel (обговорення) 18:46, 25 лютого 2020 (UTC)
Тільки я постійно отримую повідомлення про скасування редагувань--Юрко (обговорення) 19:09, 25 лютого 2020 (UTC)
Скасування й відкат — це все-таки трохи різні речі. --Ahatanhel (обговорення) 19:34, 25 лютого 2020 (UTC)

Потрібна підтримка! Голосування за лого Вікіпедії до мільйонної статті!

@Ahatanhel: Доброго вам дня! Мене звати Роман, і я приймаю участь в конкурсі щодо святкового логотипу: Вікіпедія - Мільйон статтей. Чи могли б ви, якщо вам до вподоби ці лого, проголосувати за один з мої варіантів.
Ось мої пропозиціїї:

Голосування відбувається тут. Мої варіанти з 16 по 19. Щиро вам вдячний і вибачте, що потурбував!!! --RomanKotlar (обговорення) 13:20, 20 березня 2020 (UTC)