Обговорення користувача:Ykvach/Архів 7

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку

Файли, перенесені на Сховище

Вітаю! Ви позначили до перенесення ці два файли: Файл:Храм усіх святих Чернігівських (2011).JPG, Файл:Храм св Миколая (Чернігів) 2010 (1).jpg. Але на Сховищі їх вилучать через відсутність свободи панорами. Певно, краще залишити їхні локальні копії, а ті, що на Сховищі, номінувати на вилучення. Колись депутати розберуться з NoFoP'ом, і тоді файли на коммонз відновлять, а тут вилучаться локальні копії. --SteveR (обговорення) 07:42, 8 червня 2014 (UTC)

Тоді ставимо відповідний шаблон. --Yuriy Kvach (обговорення) 07:46, 8 червня 2014 (UTC)
Гаразд, хай будуть тут до кращих часів. На Сховищі номінував. --SteveR (обговорення) 18:36, 8 червня 2014 (UTC)
Навіщо? Хай би лежала копія на вікісховищі, вона нікому не заважає! --Yuriy Kvach (обговорення) 06:32, 9 червня 2014 (UTC)
Нащо? З пантелику тутешніх і тамтешніх адмінів збивати? Є ж commons:Category:Ukrainian FOP cases, куди і ці два файли потрапили. Якщо з'явиться свобода панорами - файли відновлять. --SteveR (обговорення) 07:27, 9 червня 2014 (UTC)
Добрий вечір знову! Перепрошую, тут натрапив на файли, позначені Вами до переносу. Навіть не знаю що робити. Файл:Церква у селі Дяківцях Літинського району Вінницької області.jpg і Файл:Церква християн Адвентистів Сьомого Дня у смт Літин Вінницької області.jpg - нофоп; Файл:Mankivci.jpg - за вказаним джерелом файлу нема, і підтвердження ліцензії відповідно теж; Файл:Ivaniv-kostel.jpg, Файл:Немія, Могилів-Подільський район — церква.jpg, Файл:Лозова, Шаргородський район — церква Покрови.jpg - скоріш з нез'ясованим ліцензійним статусом. Залишити файли на поталу адмінам Сховища? Інше підчистив. --SteveR (обговорення) 18:49, 10 червня 2014 (UTC)
Я проставляв шаблон на переніс на всі файли із вільною ліцензією. Там де явний нофоп - ставимо шаблон про неможливість переносу, але маю пропозицію на вікісховищі їх поки що не видаляти. Там повно таких фалів, лежать роками. В більшості країн є свобода панорами, тому спільнота там перейматись такими питаннями не буде, автор твору (будівлі або пам'ятника) теж напевно не буде перейматись цим питанням, тим більше що таких знімків у мережі і без вікісховища повно. Там де ситуація неясна - будемо розбиратись. Файл:Mankivci.jpg - вже шукав і теж не знайшов. Не будемо поспішати... --Yuriy Kvach (обговорення) 18:54, 10 червня 2014 (UTC)
Добрий день! Будь ласка, якщо вже вилучаєте файли з невідповідною назвою, то ставте їх на перейменування на Вікісховищі (як тут), ну і можна їх ще трохи дооформити. :) --SteveR (обговорення) 08:13, 22 червня 2014 (UTC)
Файли вилучаються у випадку, якщо уся необхідна інформація була перенесена. Дооформити завжди можна вже на вікісховищі, якщо є час. у випадку повного перенесення інформації - зберігання локальної копії вже зайве. Про необхідність перейменування - цілком погоджують, але це краще було робити ще на українській вікі, до переносу файлу на вікісховище. З повагою. --Yuriy Kvach (обговорення) 08:19, 22 червня 2014 (UTC)
Знаю, тому й написав уже Ярику, щоб наступного разу перед переносом перейменовував. Я просто попросив Агонка перейменувати на Сховищі, надавши посилання на категорію до вилучення в укрвікі. Він поки не з'явився, а категорія вже порожня, тому доведеться проставляти шаблони. Гаразд, йду з ними розбиратись. :) З повагою, --SteveR (обговорення) 08:49, 22 червня 2014 (UTC)
Я теж маю право перейменовувати на вікісховищі, можете звертатись. Вже думав змінити назву цих фалів, тільки не міг підібрати. Ставте шаблон і киньте мені посилання. З повагою. --Yuriy Kvach (обговорення) 08:50, 22 червня 2014 (UTC)
Вже дістав потрібний прапорець. Поперейменовував і тут, і там. З повагою, --SteveR (обговорення) 12:56, 22 червня 2014 (UTC)

Категорія

Прошу відновити вилучену Вами категорію "Випускники Харківської консерваторії". Категорія перед вилученням була неконсенсусно перейменована та об'єднана з іншою категорію користувачем Микола Василенко. Аргументацію даю на його сторінці обговорення. Григорій Ганзбург (обговорення) 14:09, 22 червня 2014 (UTC)

Ну, я бачу що це вже зробили. --Yuriy Kvach (обговорення) 07:38, 23 червня 2014 (UTC)

Прохання

Прошу вас подавати для категорій та в назві не лише іноземного походження назви, але і створювати відповідник в українській мові за звучанням (транскрипцією), напр. в вашій статті "Lekanesphaera" і т.п.. З повагою --✍ Крупскі Алег обг · внес @ 08:44, 26 червня 2014 (UTC)

Вітаю Олеже! Немає українського відповідника, тому використовую виключно наукову назву. Зверніть увагу на біологічні статті - таке практикується. --Yuriy Kvach (обговорення) 08:48, 26 червня 2014 (UTC)

Ранковий вандал

Вітаю! Бачу, Ви єдиний адміністратор, що не спить недільного ранку :) Потрібна допомога — я сам не справлюсь. --Volodymyr D-k (обговорення) 07:33, 29 червня 2014 (UTC).

ОК, перевірте чи всі його правки відкачали! Я його блокую поки на три дні - далі будєм посмотреть! --Yuriy Kvach (обговорення) 07:41, 29 червня 2014 (UTC)
Дякую! Так, я майже всі його редагування відкинув, інші теж відкинуті. Не впевнений, що за три дні він захоче писати якісні статті; сподіваюсь, просто знайде собі забавку поза межами Вікіпедії :) Volodymyr D-k (обговорення) 07:44, 29 червня 2014 (UTC).
Угу, дивно тільки що він зареєструвався. Почекаємо. --Yuriy Kvach (обговорення) 07:46, 29 червня 2014 (UTC)

Щодо І. Лукаса

Доброго вечора. Я просто після тих подій знайшов його сторінку, і побачив що він свого часу ненавидів Майдан, а після розгортання російської диверсійної діяльності в Одесі став активним учасником т.зв. «Народної дружини». Також декілька разів бачив фото з ним на Куликовому Полі під час проросійських акцій, а також фото, де він був з колорадами 2 травня на розі Жуковського та Александрівського проспекту. --Дмитро Драганов (обговорення) 16:31, 30 червня 2014 (UTC)

Угу, дякую! Тоді дайте на сторінці посилання. Може на його сторінку у соціальних мережах, чи щось таке... Бо його прізвище з'явилося разом із першими загиблими на Дерібасівській та Грецькій, тому виглядає нібито він був за Україну. Хоча особисто я знаю про лише трьох загиблих про-українських активістів. --Yuriy Kvach (обговорення
Ось вона - http://vk.com/id167307137. Так, я теж знаю тільки про Жулькова, Бірюкова та Іванова з про-українських. --Дмитро Драганов (обговорення) 17:05, 30 червня 2014 (UTC)

Вітаю!

Вітаю! Щось давно не бачились. Ти у відпустці? --Bulakhovskyi (обговорення) 16:47, 30 червня 2014 (UTC)

Так, пішов у відпустку! --Yuriy Kvach (обговорення) 16:48, 30 червня 2014 (UTC)
Так буде час зустрітися. --Bulakhovskyi (обговорення) 16:54, 30 червня 2014 (UTC)
ОК, давай десь у четвер. Будемо на зв'язку! --Yuriy Kvach (обговорення) 16:56, 30 червня 2014 (UTC)
Добре, якщо сепаратисти не спалять місто, як сьогодні військкомат. --Bulakhovskyi (обговорення) 17:01, 30 червня 2014 (UTC)
В українській термінології - в однині, це правило. Тому - анабас! --Yuriy Kvach (обговорення) 06:59, 1 липня 2014 (UTC)

привіт. будь ласка, будьте уважні — якщо нема ліцензії, то переносити на Вікісховище не можна. бо сварити за це будуть агонка… --アンタナナ 17:49, 30 червня 2014 (UTC)

OK, перепрошую! Там здається ще можуть бути подібні випадки, бо я ловив себе на тому, що пропускав такі файли. А чому саме агонка будуть сварити? --Yuriy Kvach (обговорення) 07:02, 1 липня 2014 (UTC)
тому, що цей його бот переносить зображення. а відповідальність за дії бота несе його власник. будьте уважніші надалі. і перегляньте свої «вилучення», будь ласка --アンタナナ 08:46, 1 липня 2014 (UTC)

Щодо церков і храмів

Добридень, Пане!
Ви на багатьох моїх сторінках (зокрема, про Таллінн) змінили термін Храми на Церкви. Але ж кожна культова споруда є храмом, але в Естонії крім церков є також Кірхи і інші споруди. Вони є храмами, але аж-ніяк не церквами. Ось у чому суть. Тому дуже прошу, повернути все до старого.
З щирою повагою--Orestsero 11:25, 10 липня 2014 (UTC)
Вітаю! Кірха - це церква, німецькою мовою. В Україні кірхами називають усі церкви, збудовані німцями. Храм - просто недолуга назва для категорії, оскільки під поняття храм підпадають будь які культові споруди. Церква - це християнська культова споруда, тому усі християнські культові споруди мають бути у категорії із відповідною назвою. З повагою. --Yuriy Kvach (обговорення) 14:02, 10 липня 2014 (UTC)

А, ще, ідея обговорювалась на Вікіпедія:Обговорення категорій#Східні храми Києва vs Категорія:Храми Києва, тепер за аналогією працюю із іншими державами. --Yuriy Kvach (обговорення) 14:10, 10 липня 2014 (UTC)

Я взяв за принцип - ніколи не сперечатися у ВІКІ. До того ж, Ви - начальник і суперечка з Вами - зайва втрата часу. Як хочете, так і робіть - мишка в руки!!!--Orestsero 19:25, 10 липня 2014 (UTC)

Глибина Азовського моря

Юрію, доброго дня. Чи не могли б ви мені створити непоганий прецедент? Дивіться, на схід від Маріуполя є два села Піонерське та Сопине. Якщо ви глянете Гугл-мепс, то побачите величезну затоку. Ми називаєм це другим бакаєм, бо є ще один ближчий до Маріуполя. Так-от, раніше (років 3-4 тому) він взагалі не з'єднувався з морем. Ви бачите, там до цих пір є коса, яку поступово розмиває. Цей бакай, як стверджують люди старшого віку, утворився напочатку Великої вітчизняної, бо тут копали пісок на оборону Маріуполя. І от найцікавіше. Добували пісок кар'єрним способом. Тобто, розганяючись із берега, можна за 1-2 пірнути на гарну глибину. Тобто за 2-3 метри від берега глибина теж десь метри 2 і уходить далі в центр до 30-35 метрів. А поруч через косу у морі можна кілометр іти, буде 1,5 метри. Я до чого це веду, що цікавинка може бути в тому, що завдяки розмиву піщаної перемички, максимальна глибина Азовського моря стала не 15-17 метрів (як на портових каналах), а 30-35 метрів. Що скажете? Як це оформити? --ДмитрОст 07:59, 14 липня 2014 (UTC)

Ага, а офіційних даних немає! Я днями буду на роботі (наразі у відпустці), гляну джерела, може щось знайду. Але точно скажу - даних мало. недавно вже шукав якусь інформацію щодо Азова - погано! --Yuriy Kvach (обговорення) 08:14, 14 липня 2014 (UTC)
У мене є єдиний варіант, це зробити фольклорну експедицію чи щось таке по Піонерському. Врешті можна зайти в сільраду та там їх якось розкрутити або через знайомих щось пробити, або дьорнути місцевих краєзнавців, бо в нас непоганий музей. Тому що, ну для нас тут у Маріуполі, це доведений факт, що оцей другий бакай дуже глибокий і багато хто з Маріуполя та і не тільки приїжджає саме сюди, щоб покупатися в нормальному морі...)) --ДмитрОст 08:22, 14 липня 2014 (UTC)
Якщо хочете, я Вас запрошую до Маріуполя, можем взагалі провести якусь експедицію цим краєм. На чому пливти і де жити є...) --ДмитрОст 08:01, 14 липня 2014 (UTC)
Може організувати вікіекспедицію!? Давайте десь на осінь заплануємо, коли зелених человечків буде поменше! --Yuriy Kvach (обговорення) 08:14, 14 липня 2014 (UTC)
До речі, там же і своя іхтіофауна. У цих бакаях вона своя, відмінна і від моря, і одне від іншого. Ніякого природоохоронного статусу вони не мають. --ДмитрОст 08:24, 14 липня 2014 (UTC)
Можна було б навіть "побракон'єрити" трохи, із метою створення знімків локальної іхтіофауни. Там є деякі унікальні види риб. Хоча це й небезпечно, із правової точки зору :) Хоча із моральної проблем немає - впіймаємо, зробимо знімок і відпустимо. Та риба, яка мені цікава - із кулінарної точки зору нікчемна. --Yuriy Kvach (обговорення) 08:32, 14 липня 2014 (UTC)
У морі і в другому бакаї навіть бички відмінні. А в першому бакаї така шалена азовська (маленька) креветка, що менше відра ніхто не бере. --ДмитрОст 09:15, 14 липня 2014 (UTC)

Відмінки

Вітаю! Питання, напевно до мовознавців, але побачив, що Ви створили категорію Незавершені статті про вимерлих риб і категорію Незавершені статті про водні рослини. Наче нічого не ріже вухо. А от Категорія:Незавершені статті про квіткових ріже вухо. Як і різало б Категорія:Незавершені статті про вимерлих організмів, але не різало б Категорія:Незавершені статті про вимерлі організми. Почитав Родовий відмінок і Знахідний відмінок — боюсь півлітрами не обмежусь, щоб розібратись. Здається, це знахідний відмінок. Маю підозру, що собака порився у фразі: «В інших випадках, залежно від того, йдеться про назву істоти чи неістоти, знахідний відмінок омонімічний з називним — знахідний неістотний,— чи з родовим — знахідний істотний відмінок.» Якщо відкинути мовознавчі витребеньки і написати зрозуміло: «написання неістот в знахідному відмінку співпадає з називним, істот — з родовим». Так, чи не так? Бо зіп'юсь --Олег (обговорення) 14:18, 18 липня 2014 (UTC)

Не треба пити. Взагалі має бути про квіткові, бо тут же маються на увазі квіткові рослини. --Bulakhovskyi (обговорення) 17:49, 18 липня 2014 (UTC)
Чому, випити й можна, якщо щось добре пити й з доброї нагоди! :) Категорію цю створював не я. Помилка тут явна, зараз виправлю. --Yuriy Kvach (обговорення) 07:53, 19 липня 2014 (UTC)

Місяць Буджаку

Привіт! Коли орієнтовно ти плануєш проводити заходи? --Ліонкінг (обговорення) 10:53, 16 липня 2014 (UTC)

Уяви не маю! Пропозиції?! Реально - протягом серпня, але потрібні конкретні дати. --Yuriy Kvach (обговорення) 17:49, 16 липня 2014 (UTC)
В серпні буде конкурс «Пишемо про НАТО». Звісно ж можна провести паралельно, але ж я не розірвуся навпіл + бразильці хочуть провести спільний марафон з нами найближчим часом. Ти ще не визначився, чи їхатимеш до нас на конференцію? Бо я вже буду закривати питання по проживанню, готель хоче підтвердження бронювання. --Ліонкінг (обговорення) 14:39, 18 липня 2014 (UTC)
давайте змінемо на вересень. Я поставив технічні дати, щоб можна було обговорювати конкретні. Вікіекспедицію заплануємо у будь якому разі на серпень. Просто було б краще, щоб вона пройшла під час місяця, але якщо не вийде - ну так не вийде, буде окремо! --Yuriy Kvach (обговорення) 07:51, 19 липня 2014 (UTC)

Поставили ви його десь в табличці внизу — зовсім ніхто не дивиться. Переніс за хронологією і на місяць пізніше (1.09-1.10). Звісно, якщо ви не проти; в іншому випадку просто відкотіть. З повагою, --Pavlo1 (обговорення) 06:59, 31 липня 2014 (UTC)

Цілком за! Я навіть думаю скоротити строки з місяця до тижня. Власне сьогодні хотів вирішити це питання. Дякую! --Yuriy Kvach (обговорення) 07:06, 31 липня 2014 (UTC)

Підкажіть

Підкажіть, будь ласка. Я всім пишу на пошту, а ніхто не відповідає... Стосовно конкурсу про НАТО. Там написано, що він розпочнеться з 4 серпня. Ото я маю дилему: чи вже можна о 00:01 хвилині 4 серпня створювати статті чи ні?? І ще одне...Чи у мене щось не те, але я бачу що час у вікпедії інший, не київський...Відстає на 3 години. Допоможіть. -- Роман Анатолійович (обговорення) 18:08, 3 серпня 2014 (UTC)

Вітаю! Про пошту наврядчи підкажу - мабуть просто люди не перевіряють пошту. Щодо конкурсу - краще починайте завтра, але тут я теж не в курсі, не брав участі в організації конкурсу. Щодо часу. Відкрийте налаштування (правий верхній кут екрана), там відкривайте другу вкладку - "зовнішній вигляд". Там у розділі "зсув часу" поставте київський час - Європа/Kiev. Будуть питання - пишіть. --Yuriy Kvach (обговорення) 18:14, 3 серпня 2014 (UTC)

Дякую. --Роман Анатолійович (обговорення) 18:16, 3 серпня 2014 (UTC)

Прошу! :) --Yuriy Kvach (обговорення) 18:17, 3 серпня 2014 (UTC)

Список родів викопних форамініфер

Вітаю! Юрію, Дякую за теплі слова, але мені здається, Ви все ж таки трохи переоцінюєте мій внесок --Олег (обговорення) 11:37, 13 серпня 2014 (UTC)

Ну, це слова із шаблону! :) Якщо серйозно, то статтю на вилучення поставив не я, а Користувач:SitizenX, але він не дооформив номінацію. Я просто виправив, дотримуючись усіх формальностей. Ви зробили внесок? Так! Тому є сподівання, що зможете й джерела знайти. Чисто формально! --Yuriy Kvach (обговорення) 11:43, 13 серпня 2014 (UTC)

Ратищі

на тему: "Вітаю вас! Не слід вказувати в українській статті англійської назви - це не правда! Англійської назви в села Ратищі не існує, бо це не англійське село, і не загальновідомий населений пункт. Те що ви вказали - лише варіант написання назви села транслітерацією. Створіть статтю англійською, де і вкажіть цей варіант, а в українській статті воно зайве. Я відкочую ваші правки. P.S. Це не перший випадок! Будь ласка, не робіть таких правок у статтях про села! --Yuriy Kvach (обговорення) 05:36, 24 серпня 2014 (UTC)

Припиніть війну редагувань! Це попередження! --Yuriy Kvach (обговорення) 16:24, 25 серпня 2014 (UTC)"

Оце голос!....Оце тембр!!! Як в пана Адольфа! Той, правда, не попереджував — нім. sofort erschossen!. Дякую вам, пане старший лаборант! (чи як ти там? забув) Ви благородний чоловік! Даєте можливість виправитися!

До речі! В реченні :“Не слід вказувати в українській статті англійської назви - це не правда!...” Yuriy Kvach (обговорення) 05:36, 24 серпня 2014" слово “неправда” є іменником і пишеться разом. ( http://sum.in.ua/s/nepravda НЕПРАВДА )

І при чому тут “правда”, чи “неправда”? Не вписується в зміст речення. Можливо “неправильно”, “помилково”? А то — “не правда”. Таке враження, що ти з допомогою механічного перекладача перекладаєш з китайської.

Тобі б ще трохи до школи походити, пане старший лаборант, ціни б тобі не було!

І хто ти такий, щоб мені дозволяти, або забороняти редагувати статті?

P.S. Хочеш, я тобі підберу букет твоїх перлів-ляпсусів... щоб і інші змогли полюбуватися?--Bogdan Kosar (обговорення) 19:11, 26 серпня 2014 (UTC)

Квач! Вітаю! Я підготував для тебе цілу серію виписок орфографічних і стилістичних твоїх “шедеврів”. В найближчому часі я їх опублікую, і не тільки на твоїй сторінці, а і всім твоїм кореспондентам. пол. Pomożesz mi?--Bogdan Kosar (обговорення) 21:04, 28 серпня 2014 (UTC)

Revision history of "File:Church of St. George (1931, stone). Stare Misto, Ukraine.jpg"

Бесстыжему плюй в глаза - все божья роса.--Bogdan Kosar (обговорення) 18:54, 5 вересня 2014 (UTC)

Щодо іменування вулиць Одеси.

Є такий документ на сайті міської ради "Дополнение к решению Одесского городского совета от 09.11.2005 р № 4858-IV Наименование улиц, переулков, проспектов, площадей, парков, скверов, мостов и других сооружений, расположенных на территории Одессы на украинском и русском языке (всего 1261 пункт).". Якщо Ви вважаєте що вулиця названа не вірно, то слід користуватися даним документом, як довідником, тому що це офіційно джерело. Якраз по ньому вулиця має назву Разумовська, у переліку пам'яток та навіть на таблицях вказана аналогічна назва. Investigatio (обговорення) 23:27, 21 вересня 2014 (UTC)

ВЛП Одеса

Прохання перевірити фотографії з комплексів 51-101-9002 і 51-101-9003 (на стор. Вікіпедія:Вікі любить пам'ятки/Одеська область/Одеса (У—Я)): раніше вони були подані як окремі пам'ятки, зараз — як комплекси, які мають внутрікомплексні об'єкти, які відповідно матимуть окремі ідентифікатори. Тож треба у фотографій змінити ідентифікатори, можна створити для кожної будівлі окрему категорію. Адреси вказані так, як подано у списках ОДА або Мінкульту.--Анатолій (обг.) 17:23, 23 серпня 2014 (UTC)

Добре, зараз гляну! --Yuriy Kvach (обговорення) 05:28, 24 серпня 2014 (UTC)
Я тільки не знаю як виглядає будівля штабу училища (51-101-1352) - це якесь із будівель у категорії Category:Cadet Corps in Odessa. Я ще попитаю людей, почитаю - виправлю. Шаблони у окремих файлах я поки не виправляв - їх забагато. Згодом зроблю. --Yuriy Kvach (обговорення) 07:32, 24 серпня 2014 (UTC)

Комендатура - це будівля праворуч від головного корпусу з кахляними ґрубами. Я вже створив категорію та додав в неї необхідні фото. Стосовно пам'ятнику навіть не знаю, що це може бути. Хіба що на території кадетського корпусу є пам'ятник Великому князю К.К. Романову, та є ще пам'ятний камінь на Алеї слави Investigatio (обговорення) 23:38, 21 вересня 2014 (UTC)

Оцінка якості статей проекту та категорії для них

Зверніть, будь ласка, увагу: Обговорення Вікіпедії:Проєкт:Риби#Оцінка якості статей проекту та категорії для них. --Yakiv Glück 23:40, 26 вересня 2014 (UTC)

Шереметьев И. И. Аквариумные рыбы. - На укр.яз

Щодо дивної подачі назви книжки "Шереметьев И. И. Аквариумные рыбы.—К.: Рад. шк., 1989,—221 с.—На укр.яз" - цю дивину підказав сам пан Ігор )) бо книжка видана українською --Mazapura (обговорення) 09:32, 5 жовтня 2014 (UTC)

Так, я вже зрозумів!--Yuriy Kvach (обговорення) 10:16, 6 жовтня 2014 (UTC)
У багатьох книжках, виданих свого часу в Україні і українською мовою, реквізити та мова видання вказувалися російською, «щоб будь-де в СРСР бібліотекар зрозумів, на яку полицю ставити». Не бачу особливих причин не написати у нас все це українською. --ReAlв.о. 13:26, 6 жовтня 2014 (UTC)

Паролист звичайний

Вітаю. Я трохи підправив опис, якщо не заперечуєте. Ось посилання на українське АД. Хотів спитати, як вдалося визначити цей вид? --Олег (обговорення) 17:48, 7 жовтня 2014 (UTC)

Привіт! Я виклав фотографії також на біологічному проекті англійської вікі. Там їх і визначили. Дуже дякую за мовні правки! --Yuriy Kvach (обговорення) 17:50, 7 жовтня 2014 (UTC)

Вікіпедія:Вікізустрічі/155

Добрий вечір! Коли проводите вікізустріч і записуєте про неї, то треба додавати сюди - Вікіпедія:Вікізустрічі#2014, щоб інші могли знати, що Ви вже створили підсторінку. І заодно ЗАБРАТИ своє оголошення вище. Дякую за розуміння! ПС. З Вашого дозволу, я забрав його. Якщо треба буде - в Перегляді історії все ж є. ;-) --Nickispeaki (обговорення) 17:52, 19 жовтня 2014 (UTC)

Duzhe diakuje! I pereproshuju shcho ne zrobyv - ranihse nikoly ne organizovuvav. P.S. Pereproshuju, ja v podorozhi, ne maju tut ukrajinskoji na kompi. --Yuriy Kvach (обговорення) 13:50, 22 жовтня 2014 (UTC)

Запрошення

Вітаю! Дякую за запрошення! На темі не розуміюсь, тому мабуть моя участь в проекті без сенсу. Але в міру моїз знань біології та психології зможу робити внесок. З повагою. --Yuriy Kvach (обговорення) 07:03, 27 жовтня 2014 (UTC)

Шаблон:Навчальні заклади Одеси

Щодо вашого редагування, див.: сайт. --Seva Seva (обговорення) 13:56, 29 листопада 2014 (UTC)

Там мова йде про аспірантуру - це трошки інше. У нас аспірантуру мають усі інститути Національної академії наук, медичної і аграрної. Але якщо мова йде про студентів - в Інституті Філатова їх немає - це академічна установа. Якщо вносити вносити до цього шаблону усі організції, що мають таку ліцензію від МОН на підготовку кадрів, то слід буде внести і Селекційно-генетичний інститут, і морської біології, і економіки, і фізико-хімічний... але це хибно, бо вони усі не є ВУЗами. З повагою. --Yuriy Kvach (обговорення) 16:27, 29 листопада 2014 (UTC)

Зустріч

Привіт! Щось давно не бачились. Може, якось зустрінемось і побалакаємо. Запросимо ще одеситів. --Bulakhovskyi (обговорення) 21:28, 2 грудня 2014 (UTC)

Привіт! Я по роботі знаходжусь в Чехії. Дома буду лише наприкінці місяця, тому на зустріч не прийду. Напиш заяву на зустріч, думаю люди принуть. --Yuriy Kvach (обговорення) 06:49, 3 грудня 2014 (UTC)
Ну то в січні. --Bulakhovskyi (обговорення) 00:48, 4 грудня 2014 (UTC)
Краще в грудні, десь після католицького Різдва, ОК? --Yuriy Kvach (обговорення) 08:37, 5 грудня 2014 (UTC)
Добре. --Bulakhovskyi (обговорення) 16:27, 11 грудня 2014 (UTC)

10 секунд

Привіт. Можете відповісти на 2 питання: з якої області Ви родом і в якій області Ви постійно проживаєте останнім часом (якщо Київ чи Севастополь, то зазначте окремо)? Це потрібно для статистики. Відповісти краще тут - Вікіпедія:Кнайпа_(різне)#Для вікіісторії. Дякую. — Green Zero обг 17:02, 11 грудня 2014 (UTC)

Вітаю! Там вже записано - все вірно! Я народився в Одесі й постійно проживаю в Одесі. Наразі тимчасово живу в Чехії (якщо буде потрібно для статистики тимчасове проживання). --Yuriy Kvach (обговорення) 07:57, 12 грудня 2014 (UTC)

Каліцтва у риб

Вітаю! Оцініть, будь ласка, самостійну значимість статті. --Олег (обговорення) 06:47, 28 грудня 2014 (UTC)

Привіт! У нас є стаття Незаразні хвороби риб - до неї і перенести усю інформацію. Я написав на сторінці обговорення - це як пропозиція. --Yuriy Kvach (обговорення) 09:49, 28 грудня 2014 (UTC)

Амебіаз

Вітаю. Картка:Таксономія Entamoeba histolytica взята з англійської Вікі - мож ви б там зробили відповідні зміни? З повагою, АВШ (обговорення) 17:39, 5 січня 2015 (UTC)

Вітаю! Так, я це побачив. Там вона застаріла, але я ще не розібрався із сучасною систематикою. Те що знайшов - вніс до української версії, зараз перероблю й англійську, але це теж буде "попередньо". --Yuriy Kvach (обговорення) 07:53, 6 січня 2015 (UTC)
Вдячний за внесені виправлення. Але дайте на сторінку хоч якесь посилання - адже знайдена вами інформація, яка лежать у підґрунті проведених змін, невідома значній більшості фахівців, а надто, й мікробіологам, які б мали це знати. АВШ (обговорення) 15:20, 6 січня 2015 (UTC)
Я взагалі думаю, що було б непогано з часом створити окрему статтю про сам організм, і туди надати усі посилання. В інших вікі статті про Entamoeba histolytica існують. Але, як я вже казав, це попередня структура шаблону, я ще перевірю. --Yuriy Kvach (обговорення) 16:36, 6 січня 2015 (UTC)
Добре. Я про це також подумав, але не зважився запропонувати, адже таку статтю має створити лише фахівець. А сам я не візьмусь, моє - інфекційні хвороби. АВШ (обговорення) 20:09, 6 січня 2015 (UTC)
Базову інформацію ви вже виклали у статті про амебіаз. Як мінімум стаб можна створити. Я візьмусь з часом... --Yuriy Kvach (обговорення) 07:07, 7 січня 2015 (UTC)

про патрулювання

Доброго дня, колего!

Ви відпатрулювали цю правку. Звертаю увагу, що у ній були очевидні помилки, відсутня вікіфікація.

Крім того, створюється враження, що саме поява книги Івана Бондаренка «Про Ґарібальді» стала причиною закриття (у якому році?) одеської Просвіти. Чи це так? Залишаю це питання Вам (та автору правки).

З повагою, — Юрій Дзядик в) 16:18, 29 січня 2015 (UTC).

Там є джерело. Технічні помилки, перепрошую, не помітив, але їх вже виправили. --Yuriy Kvach (обговорення) 08:05, 30 січня 2015 (UTC)

Мезиб

Доброго дня! Вибачте, а для чого ви перейменовуєте одну й ту саму статтю півдесятка разів? Якщо ви хочете створити перенаправлення, для цього достатньо просто створити статтю з текстом #Redirect [[Мезиб]](для цього є кнопка на панелі вгорі). Зараз же, наприклад, Мизиб є пошестірним перенаправленням (чи як назвати подвійне перенаправлення, яке веде на подвійне перенаправлення, яке веде на подвійне перенаправлення?). Для читача таке перенаправлення дуже незручне, тому, можливо, краще просто створювати перенаправлення замість перейменувань? — NickK (обг.) 13:53, 2 березня 2015 (UTC)

В мене комп підвис на перейменуванні... Я зараз виправлю.--Yuriy Kvach (обговорення) 13:55, 2 березня 2015 (UTC)
Я про те, що краще зразу дати статті остаточну назву та створити перенаправлення замість того, щоб багаторазово перейменовувати статтю. І комп менше підвисатимеNickK (обг.) 14:53, 2 березня 2015 (UTC)
Так я і так в курсі, як створювати перенаправлення :) Не одразу розібрався із назвою. А коли хотів виправити перенаправлення - підвисло. --Yuriy Kvach (обговорення) 16:09, 2 березня 2015 (UTC)
Мені просто здається, що перейменовувати 7 разів за 2 хвилини — це явно не через помилку в назві, тому я подумав, що це такий специфічний спосіб створення перенаправлень. Я просто навіть не певен, що якийсь бот зможе впоратися з пошестірними перенаправленнями: якщо подвійні вони вміють виправляти, то на таку глибину розгортання їх може не вистачити — NickK (обг.) 18:32, 2 березня 2015 (UTC)
Я бачу ви реально перейнялись цією подією! :) Все ОК! Алгоритм моїх дій достатньо комплікований, тому мабуть не буду його описувати, тим більш, що нічого не трапилося. Скажу тільки, що в середині цих "подій" я дійсно зробив кілька перейменувань із метою створення перенаправлень - верхнє меню майже не працювало. Ну а потім зовсім зависло. Та ну й холєра з ним, я вже всі перенаправлення виправив, все ОК! Шо слід було зробити я вже зрозумів, але запізно. P.S. А шо, з боку це дивно виглядало? :) --Yuriy Kvach (обговорення) 20:18, 2 березня 2015 (UTC)
Звісно, сім перейменувань поспіль у нових редагуваннях виглядає дивно. Помітив, що подібне було раніше (Одеський український драмтеатр, Кафе Фанконі) і подумав — може, ви й справді не знаєте, як створювати перейменування? Бо, на мою думку, створити перейменування з нуля аж ніяк не складніше, ніж перейменувати статтю, а навантаження на сервери від перейменування більше (бо, зокрема, кожне перейменування ще й виправляє відповідний елемент Вікіданих) — NickK (обг.) 20:28, 2 березня 2015 (UTC)
Так, були подібні випадки, але там я, здається, перейменовував сторінки перенаправлення, а не саму статтю. Хоча точно вже не пам'ятаю. В мене до речі (і сьогодні теж), не працюють деякі опції. Зокрема Hot Cat. Чому - не знаю, але коли не працює - роблю все вручну. До речі, мене більше Hot Cat турбує, не знаєте чому він може не працювати? P.S. Щойно перевірив налаштування - там все ОК. --Yuriy Kvach (обговорення) 07:36, 3 березня 2015 (UTC)

Фото Козачої та Камишової бухт

Фотограії вже у вікісховищі: Камишова , Козача, Солона. Можете ставити в статті (якщо немає часу, я сам можу поставити).

Ще 1 запитання: у вікісховищі в категорії про Козачу бухту хтось розмістив багато фотографій Голубої бухти. Якщо я створю окремий розділ для Голубої бухти, чи буде це правильно, адже це ж несправжня бухта? Чи рахується вона за бухту?--Юровский Александр (обговорення) 14:03, 8 березня 2015 (UTC)

Вітаю! Дуже дякую! Про бухту ви правильно створили категорію, тепер перенесіть усі фотки із категорії про Козачку до Блакитної. Тільки саму категорію Блакитної до Севастопольських бухт вносити не слід - просто віднести до заток Чорного моря. З повагою! --Yuriy Kvach (обговорення) 15:06, 8 березня 2015 (UTC)
Фотки я додав до статей і додав посилання у вікіданих. Розберіться будь ласка із знімками Блакитної. Я той район міста погано знаю, тому можу помилитись. --Yuriy Kvach (обговорення) 15:32, 8 березня 2015 (UTC)

Конкурс статей «Вікіпедія любить пам'ятки», 7 березня – 5 квітня 2015

Привіт! До 5 квітня 2015 року триватиме конкурс статей «Вікіпедія любить пам'ятки» в україномовному розділі Вікіпедії. Завжди можна знайти щось гарне, що ще не описане у Вікіпедії. Під час фотоконкурсів «Вікі любить пам'ятки» було завантажено багато-багато світлин пам'яток України. А статей ще не дуже багато створено… Тож є думка спробувати це виправити. Приєднуйтеся. Можна і Вікіпедію збагатити, і про цікаві речі статті написати (можна дізнатися про те, що здавалося таким звичним), і призи виграти… Хоча, звісно, від призів можна відмовитися. Чи на користь наступного за рейтингом. Чи передати комусь, хто цього більше потребує. Якщо ж написання статей не дуже Вам до смаку — списки пам'яток України потребують постійної уваги волонтерів. Вікіфікація, можливо вибір кращого зображення (бот зараз вибирає це випадковим чином), координати, одруки тощо. Ця інформація не тільки для конкурсів знадобиться. Це зараз — найповніша з усіх існуючих баз пам'яток України. Але їй дуже далеко до того, щоб бути дійсно повною…

Більше інформації про конкурс читати тут --アンタナナ через MediaWiki message delivery (обговорення) 16:27, 10 березня 2015 (UTC)

Дякую, Нано! Спробую щось написати. За переліком слідкую і вношу правки. --Yuriy Kvach (обговорення) 18:37, 10 березня 2015 (UTC)

Іншомовні джерела


Розділ без дати --DixonDBot II (обговорення) 19:47, 11 березня 2015 (UTC)

Прохання перейменувати

Мухоловка кашмірська -> Ficedula subrubra (назва неверифікована). Наперед дякую. --Maxim Gavrilyuk (обговорення) 20:07, 10 березня 2015 (UTC)

Ага, зробив. --Yuriy Kvach (обговорення) 08:10, 11 березня 2015 (UTC)

Іще одне. НеандертальціНеандерталець (назва має бути в однині). Наперед дякую. --Maxim Gavrilyuk (обговорення) 19:47, 3 квітня 2015 (UTC)

Тю, а там на своя історія редагувань! Вже об'єднав. --Yuriy Kvach (обговорення) 07:48, 4 квітня 2015 (UTC)

прошу переглянути

статтю Красногірський Чорнухинський монастир. --Jphwra (обговорення) 15:23, 5 квітня 2015 (UTC)

А немає якихось історичних малюнків цього монастиря? Руїни монастиря збереглися? Було б непогано хоч якийсь малюнок додати. --Yuriy Kvach (обговорення) 08:04, 6 квітня 2015 (UTC)
Відсутні. --Jphwra (обговорення) 09:08, 6 квітня 2015 (UTC)
Шкода!--Yuriy Kvach (обговорення) 09:16, 6 квітня 2015 (UTC)

Запрошення до участі у тижні географії

--MediaWiki message delivery (обговорення) 10:31, 14 квітня 2015 (UTC)