Обговорення користувача:Benedetto xvi

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Найсвіжіший коментар: Yakudza у темі «Вікізустріч» 9 років тому
Перейти до навігації Перейти до пошуку

Ласкаво просимо до україномовної Вікіпедії!

[ред. код]

Якщо Ви початківець, то пропонуємо переглянути деякі корисні поради:

Сподіваємося, що Ви візьмете участь у подальшій роботі нашого спільного відкритого проекту не тільки як читач, але і як дописувач.


На сторінках обговорень бажано ставити автоматичний підпис за допомогою чотирьох знаків (~~~~), або за допомогою позначки підпису в вікні редагування.

Якщо виникли запитання про проект, пошукайте відповідь на сторінці Вікіпедія:Довідка. Якщо відповідь на Ваше питання там відсутня, задайте запитання у Кнайпі чи комусь із постійних дописувачів. Ви також можете розповісти про свої інтереси на сторінці Вікіпедія:Інтереси учасників.

Бажаємо успіхів та якнайбільше творчого задоволення! Якщо Вам необхідна допомога для перших кроків зверніться до користувачів, що є в Категорія:Користувачі,_що_допоможуть_новачкам або ж можете замістити оголошення на порталі спільноти (Кнайпа). Якщо у Вас є якісь цікаві вісті, пов'язані з Вікіпедією, Ви можете подати їх у Шаблон:Новини спільноти

P. S. Irrespective of your languages skills, you are welcomed to create your own User Page, introduce interwiki, load images, correct data, discuss problems, communicate & cooperate with community. Please, use language templates from Вікіпедія:Вавілон or create your own.

--AS 14:52, 5 квітня 2007 (UTC)Відповісти

Ваші дії

[ред. код]

Мої привітання, шановний Benedetto!

Після того, як тебе та твоїх сокпапетів обессрочили у ru-wiki ти перейшов на uk-wiki? Якщо таке продовжуватиметься, то я особисто поклопочуся про те, щоб тут тебе спіткала така ж доля.

Успіхів! —Aleksandrit 20:55, 20 жовтня 2007 (UTC)Відповісти

страница Пономарьов

[ред. код]
Борислав Пономарьов
Файл:Ponomarov Boryslav.jpg
Народився 27 травня 1988(19880527)
м. Одеса, Одеська область, УРСР
Громадянство Україна
Діяльність економіст, політик, громадський діяч
Alma mater Одеський національний економічний університет
Військове звання рядовий запасу
Партія «Україна — Вперед!»
Конфесія православ'я

Борисла́в Олексі́йович Пономарьо́в (нар. 27 травня 1988, Одеса, Одеська область) — український громадський та політичний діяч. Кандидат в Народні депутати України, член партії «Україна — Вперед!».

Сім'я та походження

[ред. код]

Батько, Пономарьов Олексій Володимирович, історик, народився у м. Дністровську, Придністров'я, потомок виходців з Курської області та Краснодарського краю, закінчив Одеський національний університет імені І. І. Мечникова. Мати, Пономарьова Ірина Борисівна, — вчитель історії, уродженка Донецьку, має корні у Кіровоградської та Харківської областях, закінчила Одеський національний університет імені І. І. Мечникова. Одружений.

Дитинство і юність минули в Одесі. У 2005 році він закінчилив одеську середню школу №38, відому тим, що в ній в свій час навчалися російський політик Анатолій Чубайс та Народний артист України, участник комік-трупи «Маски» Борис Барський.

Освіта

[ред. код]

У 2005-2007 роках навчався кредитно-економічний факультет Одеського національного економічного університету за спеціальністю "Банківська справа"

У 2010 р. — закінчив з відзнакою фінансово-економічний факультет Одеського національного економічного університету за спеціальністю "фінансова система в умовах глобалізації".

У 2010 р. — навчався у Одеському регіональному інституті державного управління Національної академії державного управління при Президентові України.

З 2010 р.  - аспірант кафедри економіки і управління національним господарством Одеського національного економічного університету.

Автор декількох наукових публікацій з питань економіки.

Трудова діяльність

[ред. код]

Протягом 2008-2009 років працював у банківський сфері (Банк "Південний", "Імексбанк") на посаді "економіст" та в страховій компанії "Соцкомстрах".

В 2009 р.  - IT-менеджер аукціонного дома "Титул".

З 2009 р.  - менеджер ВАТ "Одеській міськмолзавод №1".

З 2010 р.  - старший менеджер ВАТ "Одеській міськмолзавод №1".

Громадська діяльність

[ред. код]

В 2004-2009 роках - виконавчий секретар Федерації дзюдо Одеської області.

З 2009 р.  - виконавчий директор Федерації дзюдо Одеської області.

З 2004 року на високому матеріально-технічному рівні очолює організацію проведення чемпіонатів Одеської області з дзюдо, міжнародних та всеукраїнський турнірів. На даний момент 2012 рік проведено близько 100 турнирів загальною кількістю учасників більше 10000 спорстменів.

4 рази (2005, 2006, 2007 та 2012 роках) очолював організацію Чемпіонатів України з дзюдо, які були визнані Міністерством освіти і науки, молоді і спорту підготовленими на високому організаційному рівні.

Політична діяльність

[ред. код]

В 2012 р.  був учасником проекту партії «Україна — Вперед!» «Народний список», де зайняв друге місце по Одеській області і поступився лише члену Висшої ради політичної партії «Україна — Вперед!», депутату Одеської міської ради Дмитру Співаку.

11 серпня 2012 року Центральною виборчою комісією України зареєстрований кандидатом в Народні депутати України.

Військове звання і нагороди

[ред. код]

Хобі

[ред. код]

Спорт, активний відпочинок, туризм, історичні книги та фантастика. Також в житті Борислава Пономарьова місце займають інтелектуальні ігри. Він є неодноразовим призером Чемпіонатів України, неодноразовим чемпіоном міста Одеси та багатьох інших Всеукраїнських турнирів з Що? Де? Коли?, Брейн-рингу та Своєї гри, учасник Чемпіонату Європи, учасник та фіналіст «Інтелект-шоу LG „Еврика!“».

З 2009 р.  - голова Клубу інтелектуальних ігор Одеського національного економічного університету.

Вболіває за футбольний клуб «Шахтар» (м. Донецьк).

Посилання

[ред. код]

Статтю Пономарьов Борислав Олексійович номіновано на вилучення

[ред. код]

Стаття Пономарьов Борислав Олексійович, значний внесок до написання якої зробили Ви, була номінована на вилучення. Якщо Ви зацікавлені у обговоренні з цього приводу, будь ласка, залиште свій коментар на сторінці обговорення номінацій за 31 серпня 2012. Acedtalk 21:02, 31 серпня 2012 (UTC)Відповісти

Вікізустріч

[ред. код]

Запрошую взяти участь у вікізустрічі: Одеса, 18 вересня, четвер, у парку Шевченка о 16-00. --yakudza 21:37, 16 вересня 2014 (UTC)Відповісти