Браян Конецько

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку
Браян Конецько
Bryan Koneitzko
Зображення
Браян Конецько на фестивалі
San Diego Comic-Con International 2011.
Браян Конецько на фестивалі
San Diego Comic-Con International 2011.
Дата народження 1 червня 1975(1975-06-01) (48 років)
Місце народження США США
Громадянство США США
Alma mater Rhode Island School of Designd і Roswell High Schoold
Професія Художник-мультиплікатор, продюсер, сценарист
Кар'єра 1998—дотепер
IMDb ID 1665983
bryankonietzko.com
CMNS: Браян Конецько у Вікісховищі

Бра́ян Коне́цько (англ. Bryan Konietzko) — американський художник-мультиплікатор, виконавчий продюсер, є одним з творців мультсеріалу Аватар: Останній Маг Повітря (англ. Avatar: The Last Airbender) та Аватар: Легенда про Корру (англ. The Legend of Korra), що був показаний на телеканалі Nickelodeon.

Біографія[ред. | ред. код]

Навчання[ред. | ред. код]

Браян Конецько закінчив середню школу Розвелла, штат Джорджія, на північ від Атланти, а потім він отримав академічну ступінь бакалавра в Род-Айлендській школі дизайну в 1998 році.

Кар'єра[ред. | ред. код]

Браян Конецько працював Дизайнером персонажів в компанії Film Roman[en], створюючи персонажів для мультсеріалу «Гріффіни» (англ. Family Guy), також працював помічником режисера для мультсеріалів «Цар гори» (англ. King of the Hill) і «Місія Хілла» (англ. Mission Hill). Він працював художником розкадровки та артдиректором в мультсеріалі «Завойовник Зім» (англ. Invader Zim) для каналу Nickelodeon.

У 2012 році Майкл Данте ДіМартіно і Браян Конецько, творці мультсеріалу Аватар: Останній Маг Повітря, випустили новий мультсеріал, який називається Аватар: Легенда про Корру[1]

Повсякденне життя[ред. | ред. код]

Конецько веде свій онлайн фото-журнал, який регулярно оновлює[2]. Браян Конецько також є учасником та продюсером групи «Ginormous»[3], в якій він випустив кілька альбомів, у тому числі «Our Ancestors' Intense Love Affair» (укр. Пристрасний роман наших предків) і «At Night, Under Artificial Light» (укр. Вночі, під штучним освітленням).

В даний час Браян Конецько проживає в Лос-Анджелесі, штат Каліфорнія. Веган[4].

Примітки[ред. | ред. код]

  1. Хафф, Річард. Тестування: Nickelodeon використовує 'Покоління Next' щоб випробовувати його в теленовелах (English) . Новини з газети «Daily News», на сайті Nydailynews.com. Архів оригіналу за 16 вересня 2012.
  2. Фото-журнал Брайана Коніецко [Архівовано 25 липня 2017 у Wayback Machine.] на Офіційному Сайті [Архівовано 25 липня 2017 у Wayback Machine.]
  3. Група Браяна Конецько. Архів оригіналу за 19 червня 2017. Процитовано 8 серпня 2014.
  4. Konietzko, Bryan. «Random End-Of-The-Week Musings», Tumblr, 25 May 2012.

Посилання[ред. | ред. код]