Вікіпедія:Запити на арбітраж/Checkusers 4

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку

Щодо призначення чек'юзерів-4

  • Позивач: NickK, vityok
  • Відповідач: —

Суть позову[ред. код]

У квітні цього року Фонд Вікімедіа ухвалив нову Політику конфіденційності, яка є обов'язковою для чек'юзерів. За правилами Фонду, чек'юзери, які не підтвердили своєї згоди з цими правилами до 15 грудня 2015 (невключно), автоматично втрачають права чек'юзера.

На жаль, попри численні нагадування, користувач Deineka не підтвердив своєї згоди з цією політикою конфіденційності (його ім'я відсутнє в списку) та не відповів на звернення на сторінці обговорення. З огляду на це 2 січня 2016 року його позбавлено прав чек'юзера за рішенням Фонду Вікімедіа.

У зв'язку з тим, що після цього в проекті залишається лише два чек'юзери (мінімальна припустима кількість) та задля підвищення оперативності реагування на запити, пропонуємо призначити щонайменш одного нового чек'юзера на заміну користувачеві Deineka.

Позовні вимоги[ред. код]

  1. У відповідності із правилами Вікіпедія:Чек'юзери та m:CheckUser policy/uk призначити щонайменш одного нового чек'юзера.

Голосування арбітрів щодо прийняття позову до розгляду[ред. код]

Підсумок: більшістю голосів арбітрів позов прийнятий до розгляду. --Максим Підліснюк (обговорення) 22:23, 5 січня 2016 (UTC)[відповісти]

Висунення кандидатур на статус чек'юзера[ред. код]

Арбітражний комітет оголошує про початок висунення кандидатур на отримання статусу чек'юзера та висуває наступні вимоги до претендентів:

За результатами розгляду претендентів буде додатково призначено одного нового чек'юзера.

Кандидатури дозволяється висувати протягом тижня з моменту загального оголошення про початок висунення кандидатур. Їх слід подавати у розділі нижче за формою

==== [[Користувач:|]] ====
{{userlinks-rights|}}<br/>
Висунув: ~~~~<br />
Підтвердження кандидатом ознайомленості та згоди з [[:meta:CheckUser policy/uk|положенням по CheckUser]], [[:meta:Privacy policy/uk|політикою приватності]] та [[:meta:Access to nonpublic information_ policy/uk|політикою доступу до непублічної інформації]], а також про готовність підписати [[:meta:Confidentiality agreement for nonpublic information/uk|угоду Фонду Вікімедіа про конфіденційність непублічної інформації]]: 

Максим Підліснюк (обговорення) 12:40, 21 січня 2016 (UTC)[відповісти]

Кандидатури[ред. код]

У підсумку з-поміж висунутих кандидатів користувачі Atoly, Piramidion та Sergento зняли свої кандидатури; користувач Bunyk ніяк не відреагував на висунення його кандидатури; користувач RLuts дав згоду для розгляду його кандидатури у чек'юзери. --Lystopad (обговорення) 13:47, 29 січня 2016 (UTC)[відповісти]

Рішення[ред. код]

АРБІТРАЖНИЙ КОМІТЕТ, розглянувши позов № 63 щодо призначення чек'юзерів, базуючись на політиці Фонду Вікімедіа щодо чек'юзерів, ВИРІШИВ:

  1. Призначити користувача RLuts чек'юзером.

Голосування арбітрів щодо прийняття проекту рішення[ред. код]

Підсумок: рішення прийнято. --Lystopad (обговорення) 19:43, 2 лютого 2016 (UTC)[відповісти]