Ельза Бенітез

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку
Ельза Бенітез
ісп. Elsa Benítez
Ім'я при народженні ісп. Elsa Benítez Yáñez
Народилася 8 грудня 1977(1977-12-08)[1] (46 років)
Ермосійо, Мексика
Країна  Мексика
Діяльність модель, ведуча
Знання мов іспанська
У шлюбі з Роні Сейкалі
Зріст 178 см
Волосся каштанове[d]
Очі горіховий
IMDb ID 0071219

Ельза Бенітез (Elsa Benítez, Hermosillo, Sonora, 8 грудня 1977) — мексиканська супермодель.[2] У п'ятнадцять років її найняло агентство Sonoran Top Models, а в 16 вона стала переможницею конкурсу «Модель року», організованого Televisa, що змусило її переїхати до Мехіко.

Кар'єра[ред. | ред. код]

Бенітес почала працювати моделлю після перемоги на конкурсі моделей у Коста-Риці в 1995 році. З дитинства Лінда Євангеліста була для неї прикладом для наслідування.

Її перші кроки у модельному бізнесі незабаром були здійснені в Мексиці для місцевих фірм, а пізніше в Сполучених Штатах, де вона отримала більше визнання, що і сприяло її переїзду до Європи. У 1996 році вона отримала одну з найкращих можливостей, коли її обрали для появи в одному з найважливіших модних журналів усіх часів і одному з найбажаніших для всіх моделей: Vogue Italia. Як тільки вона погодилася, вона з'явилася на обкладинці. журнал протягом трьох місяців поспіль у 1996 році. Через два роки Ельза вчетверте з'являється на обкладинці журналу в червневому випуску, завжди працюючи з фотографом Стівеном Мейзелом.

Вона шість разів з'являлася в американському журналі Marie Claire. Після підписання контракту з агентством Elite вона з'являється на обкладинках багатьох журналів, таких як Vogue, ELLE Сполучені Штати, Мексика, Німеччина, Австралія, Glamour, Mademoiselle, Cosmopolitan, GQ, Harper's Bazaar і Marie Claire.

Однак після появи на обкладинці Vogue у кількох країнах, таких як Мексика, Греція, Німеччина, Сполучені Штати, Великобританія, Південна Корея та Австралія, і в Marie Claire у кількох випусках Ельза отримує пропозицію, яка приведе кожну модель до успіху та всесвітнього визнання: американський журнал Sports Illustrated.

За свою кар'єру Ельза Бенітес встигла з'явитися на 33 обкладинках найвідоміших журналів світу у виданнях кількох країн.

Як тільки вона прибуває до Європи, зокрема до Франції та Італії, вона бере участь у показах мод, представляючи колекції від найвідоміших дизайнерів. Вона починала з подіумів прет-а-порте, ставши музою італійського дому Dolce & Gabbana, для якого вона знімалася в їхніх модних показах і рекламних кампаніях.

Вона також виступала на подіумах та/або кампаніях Chanel, Valentino, Christian Lacroix, Versace, Fendi, Christian Dior, Pierre Balmain, Karl Lagerfeld, John Galliano, Gianfranco Ferré, MaxMara, Salvatore Ferragamo, Chloé, Escada, Emanuel Ungaro, Massimo Dutti і в Сполучених Штатах для Кароліни Еррери та Оскара де ла Ренти, Анни Суї та Дівчини з обкладинки.

Ельза, мабуть, єдина латиноамериканська модель, яка виступала в Haute Couture, під час свого перебування в Парижі вона виступала для деяких з найважливіших будинків моди, які представляли Haute Couture, яких завжди було небагато, завдяки великій роботі, пов'язаній з цією фракцією. моди. Так Ельза дефілювала для Chanel, Christian Dior, Christian Lacroix, Pierre Balmain, Emanuel Ungaro і Versace.

Вона також працювала для будинків мод: Macy's, Episode, INC, J. Crew, Rena Lange, Nine West і Jones New York.

Ельза також була моделлю для престижного та популярного американського бренду спідньої білизни Victoria's Secret, ставши одним з ангелів бренду, з'являючись на презентаціях під час кількох колекцій.

Бенітес з'явився в календарі Pirelli 1999 року, який демонстрував жінок протягом десятиліть. Її сфотографували як представницю «груві» 1970-х. У 2002 році вона знялася у відео «Love to see you cry» Енріке Іглесіаса.

Вона розлучилася після кількох років шлюбу з ліванським баскетболістом Роні Сейкалі, від якого народила доньку Мілу. Пізніше у неї були кількамісячні романтичні стосунки з мексиканським бізнесменом Роберто Слімом.

Бенітес брала уроки акторської майстерності та планувала зайнятися кіноіндустрією, працювати над театральними постановками іспанською та англійською мовами.

Вона брала участь у судовому процесі проти агентства Splash і порталу Egotastic за публікацію оголених фотографій, зроблених у саду Ельзи.

З 2009 по 2012 рік вона була ведучою програми Mexico's Next Top Model на Canal Sony Latin America.

Див. також[ред. | ред. код]

  • Наступна топ-модель Мексики
  • Оскар Мадразо

Примітки[ред. | ред. код]

  1. Person Profile // Internet Movie Database — 1990.
  2. Elsa Benítez. Hola. Процитовано 26 de octubre de 2014.