Користувач:Stolychna/Чернетка

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку
«Столична Ювелірна Фабрика™»
Тип Торгова мережа
Галузь Роздрібна торгівля
Штаб-квартира Україна Київ, Харків, Одеса, Хмельницький, Львів, Ужгород, Кривий Ріг, Миколаїв, Кропивницький, Запоріжжя, Черкаси, Чернігів, Вінниця, Полтава, Суми, Тернопіль, Івано-Франківськ, Чернівці, Луцьк та ін.
Територія діяльності Україна
Продукція Ювелірні вироби та супутні товари
stolychnashop.com.ua/ua/

ТОВ «Столична Ювелірна Фабрика» — це компанія, створена професіоналами, які закохані у свою справу — виробництво ювелірних прикрас.

Історія[ред. | ред. код]

Історія бренду бере свій початок з 1997 року. Почавши з виготовлення невеликих об'ємів прикрас під замовлення, «Столична Ювелірна Фабрика™» поступово збільшувала обороти: купувала інноваційне обладнання, запрошувала в команду креативних дизайнерів і професійних майстрів ювелірної справи. Завдяки таким ресурсам компанія рік від року збільшувала асортимент дорогоцінних прикрас, кількість яких зросла за двадцять років до декількох сотень тисяч. Для виробництва ювелірних шедеврів використовуються популярні матеріали: червоне, біле, жовте золото, срібло, дорогоцінні й напівдорогоцінні камені. За цей час кількість задоволених покупців склала більш ніж 100 000 осіб.

Успіх компанії[ред. | ред. код]

Активне завоювання брендом симпатій українських покупців починається у 2008 році: випуск нових оригінальних колекцій прикрас стає регулярним, простежується власний стиль «Столичної Ювелірної Фабрики™» – поєднання безкомпромісної якості, витонченості та сучасних модних тенденцій. Фабрику запрошують на спеціалізовані виставки, серед яких – відома «Ювелір Експо», . 2013 рік приносить компанії диплом «Ювелір Експо» за кращу презентацію виробів, в наступному році вона отримує диплом за участь в «Ювелірному салоні».

Потужним поштовхом подальшого розвитку популярності бренду посприяла  кардинальна зміна маркетингової стратегії «Столичної Ювелірної Фабрики™» у 2010 році. Компанія робить ставку на інтереси та комфорт покупців. Один за іншим відкриваються фірмові магазини, розширюється асортимент дорогоцінних прикрас. Різноманітність нових колекцій дозволяє задовольнити як оцінювачів суворої лаконічною класики та і прихильників ультрасучасних новинок та неординарних рішень у дизайні ювелірних виробів. Компанія пропонує великий вибір моделей у різних цінових сегментах: від недорогих прикрас зі срібла або золота до розкішних комплектів з діамантами та іншими дорогоцінними каменями. Кожен може знайти своє.

Асортимент[ред. | ред. код]

Асортимент ювелірних виробів «Столичної Ювелірної Фабрики™» налічує близько 500 000 найменувань. Серед продукції представлені золоті та срібні каблучки, сережки з камінням та без, ланцюжки з різним типом плетіння, різноманітні підвіси, браслети та кольє з дорог, а також ікони та столове срібло. Особливе місце в каталозі займають прикраси з діамантами. Щороку компанія випускає декілька нових колекцій вишуканих прикрас.

Асортимент ювелірних виробів Столичної Ювелірної Фабрики™

Магазини «Столичної Ювелірної Фабрики™» в різних регіонах України[ред. | ред. код]

Ювелірна мережа нараховує понад 100 фірмових магазинів в багатьох містах України: Київ, Харків, Одеса, Хмельницький, Львів, Ужгород, Кривий Ріг, Миколаїв, Кропивницький, Запоріжжя, Черкаси, Чернігів, Вінниця, Полтава, Суми, Тернопіль, Івано-Франківськ, Чернівці, Луцьк та ін. Ознайомитися з усіма магазинами «Столичної Ювелірної Фабрики™» можна на офіційному сайті компанії.



Посилання[ред. | ред. код]