Обговорення користувача:Visem/Архіви/2016/серпень

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку

Алжирський тиждень

Доброго вечора! Можете, будь ласка, підказати до кого мені звернутися з приводу перевірки статті ЕС Сетіф. --Дми88 (обговорення) 17:25, 18 липня 2016 (UTC)

Добрий вечір! Бачу статтю вже відпатрулювали раніше, я лише виправив пару одруків. В цілому стаття досить добре написана, щоправда маю зауваження до стилю. Чому б Вам не подати заявку на статус патрульного, аби Ваші статті були автоматично відпатрульовані? А взагалі дякую конкретно за цю статтю, давно хотів її бачити в укрвікі! --visem (обговорення) 18:47, 18 липня 2016 (UTC)


Доброго вечора! Можете, будь ласка, кинути зразок правильного оформлення статті про футбольний стадіон. Завчасно дякую. --Дми88 (обговорення) 16:15, 26 липня 2016 (UTC)

@Дми88:, доброго вечора! Та можете будь-який стадіон взяти за приклад. Одразу згадалося, що колись писав про цей стадіон. Дякую за Ваш внесок. Можете писати не лише про ті клуби, які там вказані у списку, але й про інші також, бо список дуже орієнтовний. --visem (обговорення) 18:37, 26 липня 2016 (UTC)
Доброго дня! Бачу ви вже перевіряли статтю «Стадіон 5 липня 1962 року», тож дуже прошу, за наявності часу, перевірити її знову. Завчасно дякую. З повагою, --Дми88 (обговорення) 13:45, 27 липня 2016 (UTC)
YesТак Зроблено --visem (обговорення) 13:57, 27 липня 2016 (UTC)
Доброго дня! Завершив роботу над статтею «Стадіон імені Мустафи Тшакера», тож дуже прошу, за наявності часу, перевірити її. Завчасно дякую. З повагою, --Дми88 (обговорення) 11:36, 28 липня 2016 (UTC)
Доброї ночі! Завершив роботу над статтею «УСМ Алжир», тож дуже прошу, за наявності часу, перевірити її. Завчасно дякую. З повагою, --Дми88 (обговорення) 20:56, 30 липня 2016 (UTC)
Доброго дня! Завершив роботу над статтею «АСО Шлеф», тож дуже прошу, за наявності часу, перевірити її. Завчасно дякую. З повагою, --Дми88 (обговорення) 08:05, 31 липня 2016 (UTC)

Нагороди

Вітання! Я відмовляюся від нагороди. Я там зробив майже нічого, то не варто тратити гроші на пересилку — задорого обійдеться мій внесок. Та все ж дякую, що згадали. Шануймося.--Микола Василечко (обговорення) 14:35, 4 серпня 2016 (UTC)

Шановний @Микола Василечко:, щиро дякую за Ваш внесок у рамках тижня та й взагалі у Вікіпедії. Було заплановано щоб кожен редактор в рамках цього Тижня отримав невеличкий сувенір відповідно до свого внеску. Тому з пересиланням проблем не буде. Бажаю всього найкращого! --visem (обговорення) 14:49, 4 серпня 2016 (UTC)

Алжирський тиждень

Алжирський тиждень
Дякую Вам за ідею проведення тематичного тижня Алжиру! Завдяки вашій ідеї наш проект збагатився різноманітними новими статтями про цю африканську державу.

Окрім проведення власне тематичного тижня, важливою є робота з надбаним матеріалом. Окрім недовичитаного автоперекладу зустрічаються досить непогані статті, яким не вистачає трохи лоску і доведення до якісної статті. Можливо, переглядаючи внесок, Ви маєте такі на прикметі. Було б добре з них зробити добрі. На жаль у преамбулі того проекту прямо вказане обов’язкове наставництво номіновувача (хоча нічого не сказано про кваліфікацію оцінювачив :-)), тому не візьмусь за чужі великі теми, які мене особисто не цікавлять. Поки доробив власну й номінував як шаблонну для написання подібних про інші країни. Але ж там можуть бути й інші якісні статті про Алжир. Dim Grits 12:18, 11 серпня 2016 (UTC)

Шановний @Dim Grits:, дякую Вам за відзначення моєї роботи! Ви піднімаєте дуже важливе питання, яке стосується якості статей. Бачив ще пару цікавих статей, проте звісно до статусу добрих ще далеко. Не впевнений що у мене вистачить часу та натхнення цим займатися, але постараюсь згодом переглянути ці статті та повиправляти недоліки. З приводу Вашої статті, то перш за Все Вам велика подяка, а статтю я почитаю і поставлю свій голос. До речі, здається Ви ще не заповнювали анкету, яку я Вам надіслав на пошту. З повагою, --visem (обговорення) 14:32, 11 серпня 2016 (UTC)
Листа отримував, тільки не знайшов кому його відправити. :-) Тут воно не потрібне, якщо не їстівне. Натякніть кому воно припаде до душі, я швидше вирішу.--Dim Grits 16:56, 11 серпня 2016 (UTC)
Там просто форму потрібно заповнити і все. На жаль їстівний приз дістався лише найактивнішому учаснику. --visem (обговорення) 20:30, 11 серпня 2016 (UTC)

Результати конкурсу й церемонія нагородження

Шановний члене журі конкурсу CEE Spring 2016!

Дякуємо Вам за Вашу допомогу конкурсу! CEE Spring залишається найбільшим конкурсом у Вікіпедії за кількістю статей, і ми вдячні за перевірку тисяч кілобайтів різноманітного внеску учасників. Ми Вами пишаємося!

За результатами конкурсу переможці отримають призи. Ми вручатимемо їх під час всеукраїнської Вікіконференції, що відбудеться у Києві 3—4 вересня. Не обділимо увагою й вас, тож приєдуйтеся! Поєднаймо приємне з корисним
Будь ласка, зареєструйтеся на конференцію за цим посиланням.

Ще раз дуже дякуємо і з нетерпінням чекаємо на Вас на конференції!

З повагою, Ата (обг.) від оргкомітету конкурсу 13:54, 12 серпня 2016 (UTC)

Боти

Вітаю! Ви написали на сторінці обговорення Вікіконференції 2016 "Хакатон (тренінг для тих хто вміє і хто хоче навчитись керувати ботом). Таке запропонували білоруси під час Вікіманії. Треба буде попередньо щоб зголосились ті хто має бажання навчитися. І сподіваюся, що досвідчені ботовласники охоче зголосяться допомогти". Я готовий у цьому допомогти і трошки розповісти як написати бота. --Tohaomg (обговорення) 07:23, 16 серпня 2016 (UTC)

Привіт! Чудово! Але це бажано написати там же на сторінці обговорення, бо я не приймаю рішень щодо формування програми конференції. --visem (обговорення) 07:35, 16 серпня 2016 (UTC)

Шлях розвитку Вікіпедії і вандали поперек нього

Доброго вечора ще раз! Прошу перечитати мій допис Обговорення:Гаяна#Вандалізм окремих адміністраторів і нехтування правилами проекту і втрутитись. Питання важливе як для з огляду дотримання політик проекту і непрофесійних дій навколо них, так і звичайного вандалізму, який тепер прикривається нашими колегами адміністраторами. Етапи вирішення проблеми наведені в кінці. --Dim Grits 17:32, 26 серпня 2016 (UTC)