Astra Cosmetic

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку
Astra Cosmetic
ТипФірма
СпеціалізаціяВиробництво, імпорт, експорт та продаж
Засновано3 червня 1995 року
Засновник(и)Кузьменко Руслан Іванович
Штаб-квартираКиїв, Охтирська, 6А Україна Україна
ПродукціяДекоративна косметика, нігтьова естетика, косметичні засоби для догляду за шкірою та волоссям, парфумерія.
astracosm.com

Astra Cosmetic (вимовляється Астра Косметик) — одна з найпотужніших фабрик косметики на ринку України. Центральний офіс та лабораторія знаходяться в місті Київ, Україна. Виробничі потужності знаходяться у місті Кропивницький[1], Україна.

Діяльність

[ред. | ред. код]

Фабрика була заснована 3 червня 1995 року у Києві, Україна. Astra Cosmetic стала однією з перших в Україні фабрик з виготовлення косметики.

Виробничий комплекс налічує 6 цехів загальною площею 5 тис. м2. Обсяг виробництва готової продукції до 1,5 млн одиниць на місяць.

У 2015 році розпочала роботу власна лабораторія компанії, яка оснащена сучасним сертифікованим обладнанням європейського рівня, що дає можливість кваліфікованим спеціалістам розробляти нові рецептури будь-якої складності.

Astra Cosmetic працює з сировиною від всесвітньо відомих фірм виробників, яка сертифікована за міжнародними стандартами ISO та GMP.

У 2018 році Astra Cosmetic успішно пройшла сертифікацію і підтвердила свою відповідність принципам і правилам належної виробничої практики в Європі і загальновизнаному в світі системі управління якістю GMP, що дозволило вийти виробництву на новий рівень. Того ж року компанія отримала міжнародний сертифікат контролю менеджменту якості ISO 9001.

В 2020 компанія розпочала власне виробництво тари для парфюмерно-косметичної продукції. В 2021 - розширення виробничих потужностей, розпочато будівництво нового заводу.

Наразі, Astra Cosmetic перша українська компанія, що надає повний цикл послуг з розробки, виробництва й пакування косметичної продукції.

Виробництво забезпечує косметичною продукцією такі бренди, як: Colour Intense, GlamBee, Lovit, LCF, JL, Golden, Hedonic, Girlwood, Nika Zemlyanikina, Tina Karol.

Виробничі можливості

[ред. | ред. код]

Компанія займається розробкою ексклюзивних рецептур, тестування готових рецептур, розлив сировини, а також повне обслуговування замовника від дизайну до виробництва готового приватного бренду.

Напрямок роботи: декоративна косметика (косметичні засоби для очей, губ, обличчя), нігтьова естетика (лак, гель-лак, догляд за нігтями), косметичні доглядові засоби для догляду за шкірою обличчя й тіла (скраби, креми, лосьйони), та волоссям (шампуні, бальзами, продукція для бороди), парфумерія (туалетні води, парфумовані води, місти) і тд.

Серед послуг, що надає фірма:

  • Розробка нових рецептур
  • Виготовлення сировини
  • За потреби послуги сертифікації продукції
  • Створення дизайну та замовлення поліграфії
  • Виробнича лінія туб, наповнення
  • Виробнича лінія білої косметики, антисептиків
  • Виробництво декоративної косметики автоматичними лініями
  • Дозатори для розливу лакової групи, гель лакової групи
  • Власне виробництво ПЕТ тари
  • Порошкова покраска скла
  • Друк пластик, скло, картон — гарячого тиснення фольгою (хот стемпінг), шовкографія, тампонний друк (тамподрук)

Власники і керівництво

[ред. | ред. код]

Власником та засновником є український підприємець Кузьменко Руслан Іванович, також голова правління Асоціації «Парфумерія та Косметика України».

Володіє власними торговими марками: Colour Intense, Courage та JL.

Нагороди

[ред. | ред. код]

2017 — золота медаль номінації «За експертний підхід в створенні якісної української косметики та вагомий внесок в імідж національного виробництва» від міжнародної виставки індустрії краси InterCHARM.

2021 —  нагорода «Бренд Року» в номінації «Вітчизняний виробник», Colour Intense.

Примітки

[ред. | ред. код]
  1. Trademaster. Производство декоративной косметики под Private Label и сотрудничество с ритейлом: опыт компании «Astra Cosmetic». Портал топ-менеджеров оптовой и розничной торговли. Архів оригіналу за 2 липня 2020. Процитовано 2 липня 2020.
  2. "Wholesale Foundation Boxes [Архівовано 2021-06-10 у Wayback Machine.]: customboxmakers.com. Процитовано 2021-10-06.

Посилання

[ред. | ред. код]

Офіційний сайт Astra Cosmetic [Архівовано 3 липня 2020 у Wayback Machine.]

МАРКЕТИНГОВІ ОСОБЛИВОСТІ ЕКСПОРТНОЇ ДІЯЛЬНОСТІ МАЛИХ ПІДПРИЄМСТВ КОСМЕТИЧНОЇ ГАЛУЗІ/ВО Акмен, СВ Сорокіна, ОС Більчук, 179, 2022

Підвищення технічної ефективності бісерних млинів для надтонкого подрібнення компонентів лікарських та косметичних засобів/К Омеляненко - 38-41, 2023