Poly Bridge 3

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку
Poly Bridge 3
Розробник Нова Зеландія Dry Cactus
Видавець Нова Зеландія Dry Cactus
Дистриб'ютор Steam
Жанр(и) Симулятор
Головоломка
Платформа  Linux
 macOS
 Microsoft Windows
Ліцензія пропрієтарна ліцензія[d]
Дата випуску 30 травня 2023
Режим гри Однокористувацька гра
Мова англійська
Творці
Композитор(и) Адріан Таленс
Технічні деталі
Рушій Unity
Носій цифрова дистрибуція
Poly Bridge
Попередня гра Poly Bridge 2
Офіційний сайт

Poly Bridge 3 — відеогра у жанрі мостобудівної симуляційної головоломки, розроблена новозеландською інді-студією Dry Cactus. Є третьою частиною у серії Poly Bridge і сиквелом Poly Bridge 2. Гра вийшла для Linux, macOS та Microsoft Windows 30 травня 2023 року.

Ігролад

[ред. | ред. код]

Poly Bridge 3 пропонує нову кампанію, яка складається з понад 100 рівнів[1]. У грі також представлено черговий новий матеріал — фундамент, який є дорогим, але ефективним для зменшення напруження[1]. Також додано режим пісочниці, що дозволяє гравцям будувати мости без обмежень бюджету та ресурсів. На відміну від попередніх ігор серії, «світи» не заблоковані для доступу в лінійному порядку, натомість гравець розблоковує світи на більшій мапі, що дає гравцям більше можливостей і дозволяє світам мати свої особливості, включаючи стрибки, гідравліку, попередньо побудоване довкілля — де деякі компоненти мосту вже готові і заблоковані на місці, а також загальні середовища, подібні до попередніх ігор.

Гра підтримує щотижневі випробування та модифікації[2].

Розробка та випуск

[ред. | ред. код]

Гра була анонсована 16 березня 2023 року[3]. Вже 30 травня 2023 року вона була випущена для платформ Linux, macOS та Microsoft Windows[4].

Примітки

[ред. | ред. код]
  1. а б Contributor, Kaan Serin; Serin, Kaan (16 березня 2023). Goofy bridge-builder Poly Bridge 3 is coming in May. Rock, Paper, Shotgun (англ.). Процитовано 24 травня 2024.
  2. Contributor, Kaan Serin; Serin, Kaan (31 травня 2023). Bridge-building puzzler Poly Bridge 3 is out now. Rock, Paper, Shotgun (англ.). Процитовано 24 травня 2024.
  3. "Dry Cactus announces Poly Bridge 3, launching May 30th. " - Games Press. www.gamespress.com. Процитовано 24 травня 2024.
  4. Poly Bridge 3 bears the load on May 30. Destructoid (амер.). 16 березня 2023. Процитовано 24 травня 2024.