The Meaning of Love

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку
The Meaning of Love
Сингл Depeche Mode
з альбому A Broken Frame
Випущений 26 квітня 1982
Формат CD
Сторона Б "Oberkorn (It's a Small Town)"
Записаний лютий 1982
Жанр синті-поп, Нова хвиля, Денс-поп
Композитор Мартін Гор
Тривалість 3:08 (7"/single/album version)
5:00 (12" version)
Лейбл Mute Records
Продюсер Depeche Mode i Даніель Міллер
Хронологія синглів Depeche Mode
Попередній
←
See You
(1982)
Leave in Silence
(1982)
Наступний
→

«The Meaning of Love»  — другий сингл британської групи Depeche Mode з їх другого студійного альбому A Broken Frame , і п'ятий у дискографії групи. Записаний у Blackwing Studios, вийшов 26 квітня 1982.

Подробиці[ред. | ред. код]

Версія пісні "The Meaning of Love" на синглі така ж, як і в альбомі A Broken Frame. Версія "Fairly Odd Mix" містить незвичайну техно-пісеньку після другого приспіву.

Сторону "Б" займає " Oberkorn (It's a Small Town) " — атмосферний інструментал, написаний Мартіном Гором як інтро для концертів туру на підтримку альбому A Broken Frame у місті Оберкорн, Люксембург. У більш довгою версії («Development Mix») вступ зовні схоже з оригінальною, а потім музика починає звучати в новому аранжуванні.

Відеокліп на "The Meaning of Love" — другий відеокліп групи з Аланом Уайлдером. Режисер — Джулієн Темпл. Дане відео не було включено у відеосборнік 1985 Some Great Videos, оскільки було не дуже високо оцінено групою.

Сингл не вийшов у США остільки, оскільки версія "Fairly Odd Mix" була видана як бі-сайд на американській версії синглу «See You».