See You

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку
See You
Сингл Depeche Mode
з альбому A Broken Frame
Випущений 29 січня 1982
Формат CD
Сторона Б "Now, This Is Fun"
Записаний листопад 1981
Жанр синті-поп, Нова хвиля, Дарквейв, Денс-поп
Мова англійська
Композитор Мартін Гор, Вінс Кларк
Тривалість 3:55 (7"/single version)
4:34 (album version)
4:50 (12" version)
Лейбл Mute Records
Продюсер Depeche Mode
Хронологія синглів Depeche Mode
Попередній
←
Just Can't Get Enough
(1981)
The Meaning of Love
(1982)
Наступний
→
Музичне відео
«See You» на YouTube

«See You» — четвертий сингл британської групи Depeche Mode, записаний у Blackwing Studios. Це перший сингл, в якому присутні пісні Мартіна Гора. Вийшов 29 січня 1982, згодом заголовна пісня синглу ввійшла до трек-листа другого студійного альбому групи, A Broken Frame .

Подробиці[ред. | ред. код]

Сингл передував невеликий світовий концертний тур, з тоді ще тимчасовим учасником групи Аланом Уайлдером, попри те, що він не брав участь у створенні ні пісні, ні альбому. Існує дві версії пісні «See You»: версія синглу і подовжена версія з довшим вступом, вона ж стала альбомної.

Сторону «Б» займає пісня «Now, This Is Fun». Подовжена версія має триваліший перехід в середині пісні та триваліше закінчення, Дейв Гаан у пісні співає «This is funny!» Замість «This is real fun!». До релізу «Now, This Is Fun» називалася «Reason To Be».

Музичне відео[ред. | ред. код]

Режисером відеокліпу на «See You» став Джулієн Темпл. Це перше музичне відео групи за участю Алана Уайлдера. Протягом короткого часу він грає на клавішах, а також з'являється на деяких знімках з фотобудки. Перша частина кліпу знімалася на залізничному вокзалі Хаунслоу у Лондоні. На початку відео присутні вуличні гучномовці, такі ж, як на обкладинці альбому Music for the Masses, випущеного п'ятьма роками пізніше. Групі відео не сподобалося, і не потрапило до відеозбірки 1985 Some Great Videos, куди увійшли відеокліпи групи до 1985 року, за винятком кліпів на пісні з альбому A Broken Frame та кліпу на пісню «Get the Balance Right!».