Коктебельський дельфінарій: відмінності між версіями

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку
[неперевірена версія][неперевірена версія]
Вилучено вміст Додано вміст
Samgorodok (обговорення | внесок)
Немає опису редагування
Samgorodok (обговорення | внесок)
Немає опису редагування
Рядок 1: Рядок 1:
'''Коктебельський міський дельфінарій ''' — розташований у місті [[Коктебель|Коктебелі]], що належить до юрисдикції Феодосійської міської ради. Розташований просто неба, але над глядацькими місцями є накриття.
'''Коктебельський міський дельфінарій ''' — розташований у місті [[Коктебель|Коктебелі]], що належить до юрисдикції [[Феодосійська міська рада|Феодосійської міської ради]]. Розташований просто неба, але над глядацькими місцями є накриття.


Відбувається тут і [[дельфінотерапія]].
Відбувається тут і [[дельфінотерапія]].

Версія за 15:47, 5 березня 2014

Коктебельський міський дельфінарій  — розташований у місті Коктебелі, що належить до юрисдикції Феодосійської міської ради. Розташований просто неба, але над глядацькими місцями є накриття.

Відбувається тут і дельфінотерапія.

Серед основних завдань дельфінарію — пропаганда природоохоронних ідей, популяризація знань про морських ссавців. Вистави проводяться за участю чорноморських дельфінів, морських котиків та інших тварин. Крім вистав у дельфінарії існує можливість купання і дайвінгу з дельфінами. Також проводяться сеанси дельфінотерапії, які є ефективним методом безмедикаментозного оздоровлення та реабілітації дітей з функціональними обмеженнями.

Примітки

Посилання