Уламки щастя

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку
Уламки щастя
тур. Paramparça
Тип телесеріал
Телеканал(и) Туреччина Star TV
Україна 1+1
Україна Бігуді
Жанр драма
Тривалість серії Туреччина 130 хв
Україна 40-45 хв
Компанія Endomel Shine
Сценарист Йилдиз Тунч
Режисер Джевдет Мерджан
Алтан Донмез
Продюсери Гекхан Татарер
У головних ролях Нургюль Єшилчай
Еркан Петеккая
Ебру Озкан
Країна-виробник Туреччина Туреччина
Місце зйомок Стамбул
Мова оригіналу турецька
Перша поява Туреччина 1 грудня 201427 березня 2017
Україна 8 серпня30 грудня 2016
Перший показ 1 грудня 201427 березня 2017
Кількість сезонів 3
Кількість серій 97 (в Туреччині)
203 (в Україні)
Посилання

«Уламки щастя» (тур. Paramparça) — турецький серіал. Прем'єра відбулася 1 грудня 2014 року.

Сюжет[ред. | ред. код]

Неймовірна історія двох сімей, яка почалася ще п'ятнадцять років тому. Головні героїні серіалу - жінки Гюльсерен та Діляра. Вони ніколи не були знайомі та належать до абсолютно різних соціальних класів. Але у них є дещо спільне. По-перше, обидві жінки вагітні та будуть народжувати в одному пологовому будинку. А по-друге, у них однакове прізвище. Ніхто навіть не здогадувався, що така дрібниця, як одне й те саме прізвище, може назавжди змінити життя обох жінок.

У Діляри та Гюльсерен народилися дві дівчинки. Але сталося дещо дивне. Через те, що обидві жінки носять однакове прізвище, персонал пологового будинку переплутав малюків. Не підозрюючи, Діляра та Гюльсерен обмінялися дітьми. Минуло п'ятнадцять років і життєві шляхи жінок склалося зовсім по-різному. Одразу після пологів від Гюльсерен пішов чоловік, залишивши її саму з маленькою дитиною. Весь цей час жінка змушена була сама виховувати доньку та тяжко працювати на кількох роботах. Її дочка виросла дуже примхливою, вона вважає, що мати недостатньо робить для неї. Дівчина мріє про багате та розкішне життя, у той час, як її мама працює. У Діляри ж ситуація зовсім інша. Проблем з коштами її сім'я не має, адже чоловік жінки, Джихад, успішний бізнесмен. Але у цієї пари є проблема іншого характеру. Між Ділярою та Джихадом вже давно немає ніяких почуттів, їх шлюб тримається лише на дітях, яких у пари народилося двоє. На розлучення жінка не згодна, тому що її дуже хвилює те, що про неї подумають знайомі. На людях вони лише вдають щасливе подружжя. Але одного разу трапляється те, що одночасно змінює долю усіх героїв - таємниця про переплутаних малюків стає розкритою. Невже обидві жінки п'ятнадцять років виховували та любили не своїх дітей? На що готові піти головні герої заради довгоочікуваного щастя?[1]

Акторський склад та український дубляж[ред. | ред. код]

А також: Юрій Висоцький, Олександр Завальський, Ярослав Чорненький, Анатолій Зіновенко, Максим Кондратюк, Дмитро Завадський, Юрій Коваленко, Юрій Кудрявець, Андрій Мостренко, Андрій Твердак, Павло Скороходько, Андрій Альохін, Михайло Тишин, Олександр Погребняк, Сергій Могилевський, Ніна Касторф, Ірина Дорошенко, Тетяна Антонова, Лариса Руснак, Ганна Левченко, Лідія Муращенко, Олена Узлюк, Олена Яблочна, Наталя Ярошенко, Наталя Романько-Кисельова, Катерина Брайковська, Катерина Буцька, Анна Дончик, Анастасія Жарнікова-Зіновенко, Єлизавета Зіновенко та інші.

Українською мовою серіал дубльовано студією 1+1 у 2016 році.

Сезони[ред. | ред. код]

Сезон Серії Оригінальна дата випуску
Початок сезону Фінал сезону
1 31 1 грудня 2014 29 червня 2015
2 40 14 вересня 2015 20 червня 2016
3 26 19 вересня 2016 27 березня 2017

Трансляція в Україні[ред. | ред. код]

  • Вперше серіал транслювався з 8 серпня по 30 грудня 2016 року на телеканалі 1+1, у будні о 17:10 по дві серії. Було показано перших два сезони.

Примітки[ред. | ред. код]

  1. Уламки щастя. themoviedb. Процитовано 11 липня 2022.