Вікіпедія:Вибори арбітрів/2015/Обговорення/Bodiadub

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку

На цій сторінці відбувається обговорення кандидатів до Арбітражного комітету. Будь-який користувач може в будь-який час ставити запитання кандидатам, щоб сформувати або уточнити свою думку про них, а також ці думки висловлювати (однак репліки не повинні порушувати правил, зокрема ВП:НО)

  • Ставте запитання, які допоможуть Вам (і бажано іншим користувачам) краще зрозуміти кандидата. Запитання, що не стосуються діяльності у Вікіпедії, можна задавати іншими засобами зв'язку.
  • Ви можете ставити запитання індивідуально або скласти список стандартних запитань для всіх кандидатів.
  • Кількість запитань від кожного користувача необмежена, однак не варто ставити занадто багато запитань, адже кандидатам доведеться витрачати свій час на відповіді на них, а виборцям — на їх читання.

Bodiadub

[ред. код]

Bodiadub (обговореннявнесок (інформація про внесоквилучений)інформація про глобальний обліковий записстаттіфайлижурнали дій користувачажурнали дій над користувачем (блокуваннязміна прав)змінити права)

Запитання від ROMANTYS

[ред. код]

Запитання від Pavlo1

[ред. код]

У мене лише два запитання до усіх кандидатів:

  • Як ви розумієте роботу арбітра? Підкреслюю, не арбітражного комітету як колегіального органу, а конкретного окремо взятого арбітра.
  • Якщо ви (не дай Бог) зламаєте ногу, вас звільнять з роботи, (дай Боже) народите дитину, ваші дії як арбітра української вікіпедії?


Дякую за відповіді. --Pavlo1 (обговорення) 20:42, 28 серпня 2015 (UTC)[відповісти]

Запитання від NickK

[ред. код]
  • Як ви оцінюєте свій досвід вирішення конфліктів? Що з цього вашого досвіду могло б допомогти новому АК?
  • Як, на вашу думку, можна зменшити кількість конфліктів у спільноті? Чи може в цьому допомогти АК?
  • Яка ваша оцінка поточної процедури ухвалення нових правил і внесення змін до існуючих?

Наперед дякую за відповіді — NickK (обг.) 13:59, 30 серпня 2015 (UTC)[відповісти]

Запитання від Nickispeaki

[ред. код]

Прокоментуйте, будь ласка, одне з останніх рішень - Вікіпедія:Запити на арбітраж/Про встановлення персональних обмежень та надання дозволу на прогресивне блокування. Чи згодні Ви з попереднім рішенням АК? Наскільки я розумію, рішення ще немає, а часу вже не багато лишилося.

Ну і таке - чи буде у Вас час на роботу в АК? Питаю так, бо вже пройшло 3 дні, а Ваших дій - 0. Пінгую. @Bodiadub:. Дякую!--Nickispeaki (обговорення) 07:58, 31 серпня 2015 (UTC)[відповісти]

І щодо останнього - Вікіпедія:Запити на арбітраж/Встановлення та зняття користувачам персонального обмеження й блокувань - що робити, коли тільки двоє голосів, а час спливає?--Nickispeaki (обговорення) 08:03, 31 серпня 2015 (UTC)[відповісти]

Запитання від Олександра Тагаєва

[ред. код]
  • Ваше бачення основоположного правила про авторські права стосовно текстів. Особливо мене цікавлять тексти, які містять лише біографічні стиснуті дані. Як уникнути майже буквального цитування текстів у цьому випадку і чи потрібно це робити? Що робити з великими текстами, які вже давно хтось позакидав у Вікіпедію і які порушують авторські права більш очевидним чином? Наприклад, коли взяті без змін праці краєзнавців і перенесені в історії сіл. І взагалі як Ви бачите в контексті стану української Вікіпедії та правила про авторські права поняття здорового глузду? Як Ви оцінюєте масштаб порушення авторських прав в українській Вікіпедії?
  • Чи мають право займати "посади" в українській Вікіпедії люди, які порушують правила правопису (не кажучи вже про нехтування рисами притаманними лише українській мові), залишають недописаними (кілька речень без джерела) купу статей, затверджують невичитаний чи недовичитаний автопереклад тощо (це не обов'язково про Вас конкретно)?--Oleksandr Tahayev (обговорення) 08:31, 31 серпня 2015 (UTC)[відповісти]

Відповідь

[ред. код]

Прочитавши запитання, усвідомив, що мені бракує компетентності, а також бракуватиме часу щоб сумлінно і адекватно виконувати такі обовязки. Тому знімаю свою кандидатуру.