Обговорення користувача:ЛютийПан

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку

Ласкаво просимо!

   Основні засади Вікіпедії   
Ласкаво просимо до україномовної Вікіпедії, ЛютийПан!
   Для чого ми розвиваємо Вікіпедію

Вітаємо Вас як нового учасника україномовного розділу Вікіпедії. Сподіваємось на плідну співпрацю з Вами над спільним відкритим проєктом.

Зверніть увагу на наріжні принципи участі: сміливо редагуйте, а в конфліктних ситуаціях, якщо такі виникнуть, завжди розраховуйте на добрі наміри опонента.

Можете скористатися шпаргалкою, якщо Ви ще не знайомі з основами вікірозмітки.

Якщо виникли запитання щодо проєкту або потрібні якісь підказки, пошукайте відповідь на сторінці Довідки. Якщо відповіді на Ваше питання там немає, поставте його у нашій Кнайпі чи комусь із постійних дописувачів.

Кнопка вставки підпису у вікні редагування

На сторінках обговорень бажано ставити автоматичний підпис за допомогою чотирьох тильд (~~~~) або за допомогою позначки підпису у вікні редагування (зображено на малюнку). У статтях, написаних або редагованих Вами, підпис не ставиться.

Ви також можете розповісти про свої інтереси на сторінці інтересів користувачів. Якщо у Вас виникнуть додаткові питання, можете звернутися за порадою до будь-якого користувача з цієї категорії.

Бажаємо успіхів та якнайбільше творчого задоволення!

Велика Британія США Irrespective of your language skills, you are welcome to create your own user page, add interwiki links, upload images, correct data, discuss problems, communicate & cooperate with the community. Please, use language templates from Вікіпедія:Вавилон or create your own ones. You can ask for our help on the Community Portal (help).
   Як створити статтю
   Як редагувати статті
   Ілюстрування статей
   Потренуйтеся тут!
   Правила і настанови
   Стиль оформлення статей
   Авторські права
   Довідка
   Користувачі, що допоможуть Вам
   Словничок вікітермінів

-- Automatic welcomer (обговорення) 14:30, 1 березня 2021 (UTC)[відповісти]

Блокування 22 червня 2021[ред. код]

Цей обліковий запис заблоковано безстроково у зв'язку з порушенням правила, що стосується використання додаткових облікових записів. Див. журнал блокувань.

--Goo3 (обговорення) 20:34, 22 червня 2021 (UTC)[відповісти]

@Goo3 ви не уявляєте наскільки важко писати вам з телефону, але я все ж таки вимагатиму від вас прозорості, не уявляю навіщо ви приховали повідомлення яке я писав раніше, але я вбачаю ваші дії такими що не відповідають статусу адміністратора. Якщо я перейшов вам дорогу це не означає що мене можна перевіряти вдруге з власної волі, адже перша перевірка як і мало бути підтвердила що я не зв'язаний з жодним із акаунтів, хоча я навіть не згідний що перша перевірка мала право бути. Що в першій, що в другій чіткого запиту на мене не було, і ви панове ЧЮ це робили обходячи правила. По-перше я жодного разу не говорив що я отримую оплату за мої редагування, це відверта клевета на мене. По-друге якщо мене й можна зв'язати з якимось аккаунтом то явно не з оплачуваними учасниками на кшталт тих яких ви "приєднали" до мене, в мене був декілька років назад акаунт у Вікіпедії, та я давно від нього забув усі дані, до того ж він мав не більше 50ти редагувань. Дивно чому ви його сюди не прив'язали, я б нікнейм його загадав. Ваше звинувачення у ВП ЛТ до мене вважаю неумісним. По-третє і що є найважливішим, усі 4 акаунти ви заблокували в один день, а за що? За ВП ЛТ? Так воно не передбачає бану усіх акаунтів, а лише ляльок і тому мене як основного ви блокувати не мали права. А пояснень хто з чотирьох акаунтів обійшов блокування ви не дали, ТАК ЗА ЩО БУЛИ ЗАБАНЕНІ 4 АКАУНТИ? Особисто для мене очевидно що ляльководом є Романчук Максим, ви ж самі його й берете як основного управлінця акаунтами, чому мене ви сюди прив'язали я гадки не маю. Тому я вимагаю повторну перевірку. І щоб ви знали цей текст повідомлення я зберіг, не смійте його приховувати за вигаданими причинами відкриття особистих даних. --ЛютийПан


Перевищення повноважень Goo3 без жодного механізму протидії[ред. код]

@@Kisnaak, Mcoffsky, Dgho та YarikUkraine: ваше рішення на арбітражі показує наскільки ви безпомічні у вирішенні реальних конфліктів, ви надали користувачу @Goo3: таку тоталітаристичну владу з якою самі не можете впоратися. Моє блокування містить в собі купу якоїсь нісенітниці, перша перевірка встановила що все гаразд, користувач @Andriy.v: це встановив. Другий раз мене приписали до якогось ляльковода до якого особисто я не маю жодного співвідношення, так Goo3 щей встановив що я "також представився платним редактором" - це не правда я ніколи платно не редагував і не збирався. За що мене заблокували мені до цих пір не відомо, я не є учасником збору/зговору/банди і тд. куди входять @Канселяр, Scatsashes та Романюк Максим: та й ВП:ЛТ не передбачає блокування, тим більше тих акаунтів які є основними, а цей таким і являється. А ситуація з "Звіт про перевірку Wiki1992redaktion" і наступне обговорення в кнайпі це збірка подвійних стандартів та яскравий прояв ігнорування проблеми довільних перевірок паном Goo3. Чому Wiki1992redaktion де сам пан Goo3 вказує "Всі згадані ці акаунти мають 100% технічний збіг (включно з однаковою ip-адресою)" розблоковуються, а мене який і гадки не розуміє чому мене приписали до ляльководів і заблокували не зрозуміло за що ні?

Дайме мені відповіді на такі питання:
  • 1. @Goo3: згідно з яким правилом мене було заблоковано? Я не є платним редактором, я ніколи не обходив блокування, я не маю додаткових акаунтів, так за що тоді, за те що перейшов вам дорогу на СО?
  • 2. @Goo3: чому ви видалили моє перше повідомлення тут на моїй СО щодо відображення вашої халатності щодо мого блокування і приховали його щоб ніхто не побачив?
  • 3. @Andriy.v: що відрізняється у мене в першій і другій перевірці? Чому ви спочатку говорите що все ок, а потім слідуєте словам Goo3? Це помітив навіть Mykola7 у запиті до арбітражів "Я також отримав відповідь від чек'юзера Andriy.v, яка мене здивувала, оскільки не сходиться з тим, що там описав Goo3".
  • 4. @Kisnaak, Mcoffsky, Dgho, YarikUkraine, Mykola7, AS, Yakudza, Юрко Градовський, Submajstro, Пушинко, Кучер Олексій, NickK, AlexKozur та Piramidion: скільки часу таке свавілля може продовжуватися? Чому існують подвійні стандарти для мене і для Wiki1992redaktion що відкрито платно редагує? Чому Goo3 перевіряє всіх бо йому так хочеться, без запитів щодо цього? Чому мене заблокували за ЛТ попри те що ВП:ЛТ не передбачає блокування? Чому адміністратори блокують за те що я перейшов дорогу їхніх інтересів? Чому все це замовчується та ігнорується? --ЛютийПан (обговорення) 08:08, 19 липня 2021 (UTC)[відповісти]
Арбітри не мають технічної можливості отримати доступ до даних, який є у Чек'юзерів, тому об'єктивно не можуть оцінити дії жодного з чек'юзерів, не залежно від його імені. Усе, що може Арбітражний комітет в даному випадку — спиратись на слова інших користувачів, а це явно не найкращий спосіб для винесення остаточного рішення, яке не можна оскаржити. Тому рекомендація звернутися до Комісії омбудсів є найкращим варіантом, оскільки вони мають усі необхідні інструменти, щоб визначити наскільки правий чек'юзер і чи не перевищив повноваження при блокуванні. У випадку якщо ними буде встановлено невідповідність дій чек'юзера чи порушення правил, тоді АК зможе розглянути питання про зняття прапорця по суті, а не на основі голослівних заяв. Тому прощу звертатись за адресою, а не звинувачувати АК у невиконанні нехарактерних для нього робіт, бо арбітри не отримують жодних технічних переваг на іншими користувачами. --YarikUkraine (обговорення) 08:27, 19 липня 2021 (UTC)[відповісти]
@ЛютийПан ваше редагування ред. № 32800723 було відкинуто й приховано згідно правила про спробу розголошення особистих даних (це вказано в історії редагувань у примітці). При першій перевірці ваш внесок викликав підозри, але технічно ви зробили його таким чином, що збігів знайдено не було. Подальші редагування також викликали підозозри, і далі ви допустилися помилки, а тому друга перевірка дала збіги, що й стало причиною блокування (ось правило). У звіті всі ці дані є, ви вкотре перефразовуєте те ж питання, відповідь на яке вже маєте. --Goo3 (обговорення) 13:16, 19 липня 2021 (UTC)[відповісти]