Обговорення користувача:Shelya

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку

Ласкаво просимо до україномовної Вікіпедії![ред. код]

Якщо Ви початківець, то пропонуємо переглянути деякі корисні поради:

Сподіваємося, що Ви візьмете участь у подальшій роботі нашого спільного відкритого проекту не тільки як читач, але і як дописувач.

На сторінках обговорень бажано ставити автоматичний підпис за допомогою чотирьох знаків (~~~~), або за допомогою позначки підпису в вікні редагування. У статтях, написаних або редагованих вами, підпис не ставиться.

Якщо виникли запитання про проект, пошукайте відповідь на сторінці Вікіпедія:Довідка. Якщо відповідь на Ваше питання там відсутня, поставте запитання у Кнайпі чи комусь із постійних дописувачів. Ви також можете розповісти про свої інтереси на сторінці Вікіпедія:Інтереси учасників.

Бажаємо успіхів та якнайбільше творчого задоволення! Якщо Вам необхідна допомога для перших кроків зверніться до користувачів, які є в Категорія:Користувачі, що допоможуть новачкам або ж можете розмістити оголошення на порталі спільноти (Кнайпа). Якщо у Вас є якісь цікаві вісті, пов'язані з Вікіпедією, Ви можете подати їх у Шаблон:Новини спільноти

P. S. Regardless of your languages skills, you are welcome to create your own User Page, link your UkrWiki user page or other pages of this project to Wikipedia projects in other languages, upload images, correct data, discuss problems, communicate & cooperate with the community. Please, use language templates from Вікіпедія:Вавилон or create your own.
You can ask for further help at the help desk of the community portal --Ігор з Києва 07:11, 23 березня 2009 (UTC)[відповісти]

Thanks. Юрій з Києва 07:15, 23 березня 2009 (UTC)[відповісти]

Зображення[ред. код]

Дякуємо за завантаження нових зображень!

Дякуємо за те, що ви завантажили на сервер Вікіпедії файл Файл:Farion-pryjniattia-kprs.jpg. Однак на сторінці опису файлу немає супровідної інформації щодо джерела, авторства та ліцензії або ця інформація неповна чи недостовірна. Якщо ви не є автором даного файлу, ви повинні якимось чином обґрунтувати свої права завантажувати його у Вікіпедію. Також у цьому випадку необхідно вказати джерело файлу, тобто дати посилання на сайт (або інше джерело), з якого ви взяли цей файл, а також умови використання файлів із вказаного сайту.

На сторінці опису файлу завжди вказуйте шаблон з ліцензією, під якою опубліковано цю роботу. Якщо ви є його автором, ви можете використати шаблон {{Cc-by-sa-3.0}} для того, щоб ліцензувати файл під CC-BY-SA, або {{PD-self}}. Щоб довідатись про те, які ще існують шаблони з ліцензіями, дивіться статтю Вікіпедія:Шаблони:Авторські права або Короткий довідник.

Якщо ви завантажили й інші файли, будь ласка, перевірте, скориставшись цим сервісом, чи зазначено на їхніх сторінках опису джерело, а також шаблон з ліцензією. Якщо статус завантажених вами файлів не з'ясується протягом 7 днів, адміністратори Вікіпедії будуть змушені вилучити завантажений вами файл із сервера.

Дякуємо за розуміння.

-- FileReviewerBot (обговорення) 21:34, 23 листопада 2013 (UTC)[відповісти]

підтвердження дозволу тутShelya (обговорення) 00:12, 24 листопада 2013 (UTC)[відповісти]

Дякуємо за те, що ви завантажили на сервер Вікіпедії файл Файл:Sheliazhenko Yuriy Vadimovich.jpg. Однак, схоже, що цей файл завантажено Вами без дозволу правовласника, тобто з порушенням правил Вікіпедії. Якщо Ви є власником сайту чи маєте доступ до сторінки на сайті, де розміщене це фото, то змініть умови розповсюдження зображень, розмістивши на сайті формулювання, що дозволить використовувати їх у Вікіпедії. Приклади формулювань можна подивитися тут.

Якщо ж Ви не є власником сайту і не маєте доступу до сторінки де розміщене це фото, то треба діяти відповідно до інструкції отут: Вікіпедія:Дозволи. Якщо статус завантажених Вами файлів не з'ясується протягом 7 днів, адміністратори Вікіпедії, на жаль, будуть змушені вилучити завантажений Вами файл із сервера. Дякуємо за розуміння. アンタナナ 23:02, 23 листопада 2013 (UTC)[відповісти]

привіт. перепрошую, що турбую. а можете редакційні правки у примітку внести?
ПРИМІТКА. Текст цієї автобіографії, а також моя фотографія, яку я розмістив вище, передається у публічне суспільне надбання і може вільно поширюватися, копіюватися та відтворюватися з будь-якою метою, в т.ч. комерційною. У тому числі може модифікуватися, скорочуватися та доповнюватися для розміщення в довідниках та енциклопедіях.

ЮРІЙ ШЕЛЯЖЕНКО, 01.10.2011 р.

. дякую --アンタナナ 00:02, 24 листопада 2013 (UTC)[відповісти]
OK, you are welcome :) Shelya (обговорення) 00:12, 24 листопада 2013 (UTC)[відповісти]

Як треба писати статтю про себе[ред. код]

Вітаю! Якщо ви хочете додати до статті факт про себе, наприклад, «є дописувачем ХайВей», то цей факт мусить міститися у авторитетному незалежному джерелі. Тут недостатньо послатися лише на ХайВей або написати зі своєї голови.

Так само для всіх інших тверджень у Вікіпедії: обов'язково має бути незалежне авторитетне джерело. Інакше твердження слід вилучити.

Гляньте у вашу статтю зараз — я додав запити на джерела у другому розділі (для початку). --Amakuha (обговорення) 12:32, 25 листопада 2013 (UTC)[відповісти]

Дуже дякую, зараз подивлюся. --Shelya (обговорення) 12:35, 25 листопада 2013 (UTC)[відповісти]
Додав лінки на джерела. Вибачте за затримку, зараз для мене пріоритети Євромайдан і наступний випуск газети. Буду вдячний за чистку всього, що може здатися спільноті надмірним самопіаром. --Shelya (обговорення) 01:57, 28 листопада 2013 (UTC)[відповісти]

Відміна «чотирьох свобод»?[ред. код]

Вітаю Вас, пане Юрію.

Звичайно ж, не можу сказати, що Ви зробили неправильно.

Але старий заголовок нагадував читачам чи користувачам Вікіпедії, що оці, такі недосяжні для нас «чотири свободи», забезпечуються і гарантовано надаються УСІМ, хто проживає в ЄС, саме «єдиною економічною зоною», «спільним ринком» «зоною свободи, безпеки і справедливості (про які ми можемо тільки мріяти)» та «шенгенською зоною, недоступною для більшості із нас».

Ваша правка вірна, але мені стало сумно! З повагою, --Biletsky Volodymyr (обговорення) 09:52, 29 грудня 2013 (UTC)[відповісти]

Це точно. Свободи захищаються інституціями, зокрема й тими, які Ви перерахували. Хоча різні інституції борються за різні свободи, вирішуючи різні проблеми різних локальних та глобальних середовищ. --Shelya (обговорення) 10:04, 29 грудня 2013 (UTC)[відповісти]
Ви ще раз підтвердили, що Ваша правка вірна, і я цього ще раз не заперечую. Але при цьому загубилися такі прекрасні слова СВОБОДА пересування товарів, капіталів, послуг та ЛЮДЕЙ! А люди – це не тільки внутрішній ринок!
Мені вдвічі сумніше.
P.S. Прошу не розглядати це як схиляння до відміни правки. Всього Вам найкращого! --Biletsky Volodymyr (обговорення) 10:41, 29 грудня 2013 (UTC)[відповісти]
Дякую, і Вам мої найкращі побажання :) --Shelya (обговорення) 13:33, 29 грудня 2013 (UTC)[відповісти]

Невільний File:The-truth-seeker-logo.png, який не використовується[ред. код]

⚠

Дякуємо за завантаження файлу File:The-truth-seeker-logo.png. В описі файлу вказано, що він є невільним і може використовуватись у Вікіпедії лише на умовах добропорядного використання. Однак зараз цей файл не використовується в жодній статті Вікіпедії. Якщо раніше цей файл використовувався в якійсь статті, будь ласка, перейдіть у таку статтю й гляньте, чому його було звідти вилучено. Ви можете додати його до статті ще раз, якщо вважаєте, що це доречно. Однак, будь ласка, майте на увазі, що якщо для файлу можлива вільна заміна, його не можна використовувати у Вікіпедії (див. наші критерії добропорядного використання невільних файлів).

Зверніть увагу, що будь-які невільні зображення, які не використовуються в жодній статті, буде вилучено через сім днів, як це описано в пункті 5 критеріїв швидкого вилучення файлів. Дякуємо. --Andriy.vBot (обговорення) 02:31, 26 лютого 2021 (UTC)[відповісти]

Дякуємо за те, що ви завантажили на сервер Вікіпедії файл File:Teatr-sholom-alejhema.jpg. Однак на сторінці опису файлу немає супровідної інформації щодо джерела, авторства та ліцензії або ця інформація неповна чи недостовірна. Якщо ви не є автором даного файлу, ви повинні якимось чином обґрунтувати свої права завантажувати його у Вікіпедію. Також у цьому випадку необхідно вказати джерело файлу, тобто дати посилання на сайт (або інше джерело), з якого ви взяли цей файл, а також умови використання файлів із вказаного сайту.

На сторінці опису файлу завжди вказуйте шаблон з ліцензією, під якою опубліковано цю роботу. Якщо ви є його автором, ви можете використати шаблон {{Cc-by-sa-4.0}} для того, щоб ліцензувати файл під CC-BY-SA, або {{PD-self}}. Щоб довідатись про те, які ще існують шаблони з ліцензіями, дивіться статтю Вікіпедія:Шаблони:Авторські права або Короткий довідник.

Якщо ви завантажили й інші файли, будь ласка, перевірте, скориставшись цим сервісом, чи зазначено на їхніх сторінках опису джерело, а також шаблон з ліцензією. Якщо статус завантажених вами файлів не з'ясується протягом 7 днів, адміністратори Вікіпедії будуть змушені вилучити завантажений вами файл із сервера.

Дякуємо за розуміння. --Andriy.vBot (обговорення) 11:49, 26 лютого 2021 (UTC)[відповісти]

Стаття Гладчук Вадим Федорович, значний внесок до написання якої зробили Ви, була номінована на вилучення. Якщо Ви зацікавлені у обговоренні з цього приводу, будь ласка, залиште свій коментар на сторінці обговорення номінацій за 15 квітня 2021. Що ще можна зробити? --yakudza 21:44, 15 квітня 2021 (UTC)[відповісти]