Carnivores: Ice Age

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку
Carnivores: Ice Age
Розробник Україна Action Forms
Видавець США WizardWorks
Франція Infogrames
Дистриб'ютор Google Play
App Store
 PlayStation Store
Жанр(и) шутер від першої особи
Платформа  Microsoft Windows
 iOS
 Android
 PlayStation Portable
Дата випуску 15 січня 2001
Режим гри  Однокористувацька гра
Мова англійська
Українська відсутня
Творці
Продюсер Майкл Ґжере
Програміст(и) Олег Слюсар
Артем Курявченко
Олексій Меньшиков
Технічні деталі
Носій CD-ROM і цифрове завантаження[d]
Carnivores

Carnivores: Ice Age (укр. Хижаки: Льодовиковий період) — відеогра 2000 року в жанрі шутер від першої особи, розроблена українською компанією Action Forms і видана WizardWorks для Microsoft Windows. Це третя гра в серії Carnivores. На відміну від попередніх ігор, в яких гравець повинен полювати на динозаврів, Carnivores: Ice Age дозволяє гравцеві переслідувати великих кайнозойських тварин, таких як мамонти й шаблезубі коти. У 2011 році гру було портовано на пристрої iOS та Android компанією Tatem Games, а також на PlayStation Portable компанією WizardWorks.

Сюжет[ред. | ред. код]

Історія гри повторює події, що відбувалися в попередніх частинах, де земна корпорація здійснила покупку прав на планету FMM UV-32, на якій мешкали динозаври, і заснувала DinoHunt — компанію, яка пропонує клієнтам полювання на цих велетнів. Крім того, вчені виявили тварин льодовикового періоду, що проживають в арктичних регіонах FMM UV-32, і створили окрему програму полювання на цю дичину.

Ігровий процес[ред. | ред. код]

Carnivores: Ice Age — це шутер від першої особи, в якому гравець може полювати на 10 тварин, включаючи діатриму (гасторнис), мегалоцероса, смілодона та шерстистого носорога. Зброя включає пістолет, гвинтівки, дробовики та арбалет. Під час полювання можна використовувати такі аксесуари, як камуфляж, запахи прикриття та радар, але їх використання зменшує загальний результат гравця. Гра складається з п'яти рівнів, кожен з яких має різноманітні ландшафти та істот.[1]

Тварини[ред. | ред. код]

Примітки[ред. | ред. код]

  1. Carnivores: Ice Age - Overview - allgame. web.archive.org. 14 листопада 2014. Архів оригіналу за 14 листопада 2014. Процитовано 12 червня 2023.

Посилання[ред. | ред. код]