Compass Minerals

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку
Compass Minerals
Тип бізнес і публічна компанія
Галузь гірнича промисловість
Засновано 2001
Штаб-квартира Оверленд-Парк
Продукція кухонна сіль

Compass Minerals International, Inc — публічна компанія, яка, через власні дочірні компанії, є провідним виробником мінералів, включаючи сіль, хлорид магнію, сульфат калію та інших речовин, які забезпечують роботу заводів. Розташована в Оверленд-Парк, Канзас.[1]

Особливості[ред. | ред. код]

Компанія виробляє промислову сіль для споживачів у Північній Америці та Сполученому Королівстві та речовини, які забезпечують роботу заводів для виробників по всьому світу. Compass Minerals також виготовляє споживчі продукти проти обледеніння та для кондиціонування води, споживчу та комерційну кулінарну сіль та інші продукти на основі мінералів для споживчих, сільськогосподарських і промислових застосувань.

Compass Minerals оперує двома сегментами: сіль та забезпечення заводів.

Перший сегмент виробляє хлорид натрію та хлорид магнію.

Другий сегмент виробляє сульфат калійних добрив.

Штат компанії сягає понад 3000 людей в Канаді, США, Бразилії та Об'єднаному Королівстві.[2]

Примітки[ред. | ред. код]

  1. Compass Minerals Intl Inc - Consensus Indicates Potential 23.8% Upside - DirectorsTalk Interviews (en-GB) . Архів оригіналу за 25 червня 2021. Процитовано 25 червня 2021.
  2. [httpss://www.equities.com/news/compass-minerals-international-inc-cmp-gains-1-4480-for-june-24 Compass Minerals International Inc (CMP) gains 1.4480% for June 24]. Equities News (en-gb) . Процитовано 25 червня 2021.