Light of Altair

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку
Light of Altair
Розробник Велика Британія SaintXi
Видавець Світ SaintXi
Дистриб'ютор Steam
Жанр(и) глобальна стратегія в реальному часі
Платформа  Microsoft Windows
Дата випуску 4 червня 2009
Режим гри  Однокористувацька гра
Мова англійська[1]
Технічні деталі
Носій цифрова дистрибуція
Офіційний сайт

Light of Altair (укр. Світло Альтаїра) — це комп'ютерна гра в жанрі космічна стратегія, розроблена і випущена студією SaintXi, яка заснована в Лондоні.

Сюжет[ред. | ред. код]

Перед кампанією нам розповідається про події в минулому. Всі країни на Землі об'єднались за збігом різних обставин після глобальної війни, і світова влада доручила вам організувати перші поселення людей поза Землею. Але скоро поступають тривожні вісті з Землі, і гравець дізнається що об'єднання всіх націй пройшло не дуже гладко, і пізніше в грі з'являються інші фракції, з якими прийдеться боротись і поза Сонячною системою.

Ігровий процес[ред. | ред. код]

Геймплей нагадує Outpost Kaloki X. В цій грі потрібно виступити губернатором колоній та фактично взяти на себе управління розбудовою та флотом. В грі відсутній нескінчений режим та присутня тільки сюжетна кампанія. Вам потрібно виконувати місії, а для цього забезпечити благополуччя колонійю. Геймплей полягає в розміщенні колоній і структур на планетах та балансі мінералів і витрат бюджету. Присутня воєнний аспект, який полягає в війні з іншими фракціям. Всього в грі їх налічується вісім.[2][3]

Сприйняття[ред. | ред. код]

Light of Altair в цілому отримала змішані відгуки від оглядачів. Так, за даними аналітичного вебсайту «Metacritic» відеогра в середньому отримала 66 балів зі 100 можливих на основі 5 оглядах[4].

Примітки[ред. | ред. код]

  1. Steam — 2003.
  2. Архівована копія. Архів оригіналу за 29 вересня 2021. Процитовано 29 вересня 2021.{{cite web}}: Обслуговування CS1: Сторінки з текстом «archived copy» як значення параметру title (посилання)
  3. Архівована копія. Архів оригіналу за 29 вересня 2021. Процитовано 29 вересня 2021.{{cite web}}: Обслуговування CS1: Сторінки з текстом «archived copy» як значення параметру title (посилання)
  4. Light of Altair PC — Critic Reviews. Metacritic (англ.). Архів оригіналу за 13 червня 2015. Процитовано 1 вересня 2020.