South Park: Phone Destroyer

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку


South Park: Phone Destroyer
Файл:South-Park-Phone-Destroyer.jpg
Розробник RedLynx[a]
Видавець Ubisoft
Дистриб'ютор Google Play і App Store
Жанр(и) Real-time strategy, action, collectible card game
Платформа iOS, Android
Дата випуску WW November 9, 2017
Режим гри однокористувацька гра і багатокористувацька гра
Творці
Продюсер Matt Stone
Режисер(и) Trey Parker
Сценарист(и) Trey Parker
Композитор(и) Jamie Dunlap
Технічні деталі
Носій цифрове завантаження[d]
South Park
Попередня гра South Park: The Fractured But Whole
Офіційний сайт

South Park: Phone Destroyer - це мобільна карткова гра в жанрі free-to-play стратегії в реальному часі, розроблена RedLynx і видана Ubisoft. Вона вийшла на iOS та Android 9 листопада 2017.

Заснована на американському анімаційному сіткомі для дорослих South Park, South Park: Phone Destroyer розповідає про дітей з маленького містечка, які грають у гру, засновану на різноманітних рольових іграх з використанням різних тем (пригоди, наукова фантастика, містика, фентезі, супергерої). Гравець бере на себе роль Нової Дитини, яка раніше була представлена ​​в The Stick of Truth, а потім у The Fractured But Whole.

Ігровий процес[ред. | ред. код]

У грі використовуються колоди карт, на яких зображені персонажі серіалу South Park. Кожна карта коштує енергії, яка згодом відновлюється. Технічно гра дещо схожа на Clash Royale. Для кожного з персонажів існують декілька своїх варіантів вигляду, які гравець може відкрити, заробляючи комплекти карток або купуючи їх у внутрішньоігровому магазині, наприклад, Стен, одягнений як програма з фільму Tron, або Картман, одягнений як шериф, великий чарівник, чернець, єнот або робот. Більшість карток має свою особливу здатність. Набори карток також можна придбати у внутрішньоігровому магазині. Інші геймплейні аспекти включають в себе PvP-баталії в режимі реального часу, редактор колод, за допомогою якого гравець може експериментувати з різними комбінаціями карт, щоб допомогти собі в проходженні гри.

Сюжет[ред. | ред. код]

Діти Сауз Парку сперечаються про нову гру, в яку вони гратимуть. Картман, переодягнений шерифом, вирішує, що діти мають грати у "Ковбоїв та індіанців". Спочатку здається, що усі інші діти проти, допоки Картман не пропонує Новій Дитині допомогти ковбоям виграти гру. Використовуючи FaceTime, він запрошує усіх прийти та пограти, видаючи їхні смартфони за потужну зброю, здатну забезпечити їхню перемогу. Кінцівка гри залежить від того, чи купував гравець речі за реальні гроші, що призводить до 3 різних результатів.

Кінцівки[ред. | ред. код]

Гравець не витратив грошей[ред. | ред. код]

Діти розчаровані, оскільки вони знали, що розробники багато працювали над грою. Стен каже, що він знав, що вони нічого не отримають, зробивши гру безкоштовною. Іншими словами, гравець не витрачав гроші на покупки у додатку.

Гравець витратив небагато грошей[ред. | ред. код]

Картман приходить до висновку, що гроші були витрачені саме на те, про що думала Нова Дитина. Діти міркують про те, що вони могли б купити на гроші, витрачені гравцем. Стен каже, що їм слід було спочатку стягувати з гравців плату за гру, як у старі добрі часи.

Гравеь витратив багато грошей[ред. | ред. код]

Діти дуже раді, що гравець витратив багато грошей на покупки у додатках, а Кайл каже, що гравцеві варто сходити до спеціаліста із приводу залежності від мобільних ігор.

Реліз[ред. | ред. код]

South Park: Phone Destroyer була анонсована на виставці E3 2017 та вийшла 9 листопада 2017 року. Згідно з агрегатором рецензій Metacritic, гра отримала неоднозначну реакцію критиків.

Примітки[ред. | ред. код]

 

  1. Additional work by South Park Digital Studios and Ubisoft Pune.

Посилання[ред. | ред. код]