Нормальний шлюб (фільм)

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку
Нормальний шлюб
англ. A Good Marriage
Жанрдрама
трилер
РежисерПітер Аскін
ПродюсерПітер Аскін
Вілл Беттерсбі
Пер Меліта
СценаристСтівен Кінг
На основіНормальний шлюб
У головних
ролях
Джоан Аллен
Ентоні Лапалья
ОператорФренк Дж. ДеМарко
КомпозиторДенні Бенсі
Саундер Дюрріанс
МонтажКоллін Шарп
КінокомпаніяReno Productions
Дистриб'юторScreen Media Films
Тривалість102 хв.
Моваанглійська
КраїнаСША США
Рік2014
IMDbID 2180994
stephenking.com/promo/a-good-marriage/

«Нормальний шлюб» (англ. A Good Marriage)американський драматичний трилер 2014 року режисера Пітера Аскіна, знятий по повісті Стівена Кінга «Нормальний шлюб», одна з чотирьох повістей, що входять в книгу «Повна темрява. Без зірок».

Сюжет

[ред. | ред. код]

Двадцять п'ять років Дарсі і Боб Андерсон щаслива сімейна пара. Дарсі — турботлива дружина з відмінною фігурою і рідкісним хобі, Боббі — кращий бухгалтер великої портлендської компанії. У їх дочки Петри незабаром весілля, а син Донні робить перші кар'єрні успіхи. Знайомі вважають героїв ідеальним подружжям і анітрохи не помиляються: в будинку Андерсонів живуть благополуччя, злагода і любов.

Як завжди, все змінює випадок. За відсутності чоловіка, відправленого в чергове відрядження, Дарсі спускається в гараж в пошуках батарейок. Однак замість них жінка знаходить схованку Боба, набиту порнографічними журналами з садомазохістськими фото, і коробочку з документами убитих дівчат, жертв серійного вбивці. З жахом нещасна дружина розуміє, що її Боббі — кривавий вбивця, що тероризує Нью-Гемпшир. Правильний вихід з кошмарної ситуації — повідомити поліцію, але тоді життя Петри і Донні буде зруйнована. Тому Дарсі приймає незвичайне рішення.

У ролях

[ред. | ред. код]

Посилання

[ред. | ред. код]