Обговорення користувача:Yakudza m

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку
Автоматично оновлюваний архів обговорення що це?

Мапа[ред. код]

https://uk.wikipedia.org/wiki/%D0%A4%D0%B0%D0%B9%D0%BB:Ukraine_location_map.svg

Прохання змінити мапу у шаблоні, якийсь путлєрюґенд спаскудив її, Крим виділив іншим кольором.

Hjvfy

Зображення[ред. код]

Дякуємо за завантаження нових зображень! На жаль, при автоматичній перевірці їх описів виявились деякі проблеми. Зверніть увагу, що опис кожного зображення обов'язково повинен містити вказівку на його автора і шаблон ліцензії. Докладніше про правильний опис зображень ви можете прочитати на сторінках ВП:ЛЗ, ВП:ЛЗ-КД, ВП:ШАП, ВП:ДК. Зображення, що не мають необхідних даних в описах, підлягають безумовному вилученню через 7 днів після виявлення. Будь ласка, виправте описи наступних зображень (зробити це можна, натиснувши посилання «редагувати» вгорі сторінки зображення):

--BotCat 19:01, 29 березня 2010 (UTC)[відповісти]

Попередження[ред. код]

Будь ласка, більше такого не кажіть--vityok 18:39, 2 квітня 2010 (UTC)[відповісти]

ееее, добре...

Блокування[ред. код]

{{indefblocked|численні образи користувачів}}

Останній приклад--vityok 20:53, 2 квітня 2010 (UTC)[відповісти]

Розблокування[ред. код]

Вітаю! Правда хотів би трохи розказати про вікіпедійну політику, як я її собі уявляю. Вона доволі демократична, і кожен має свободу слова: Обговорення_користувача:VictorAnyakin#Користувач:Yakudza m. Але!

Основна політика вікіпедії полягає в неприпустимості поширення власних поглядів. І єдина політика яка тут панує - націоналізм. Тільки не націоналізм, що якимось чином тримає зло на інші нації, а просто бажання принести користь своїй. Користь у вигляді інформативних, точних, цікавих відомостей рідною мовою, що оформлені у вигляді статтей, містять посилання для верифікації, та дають ФАКТИ, що описуються з РІЗНИХ точок зору, бажано рівномірно та нейтрально.

Що стосується ставлення до сусідів, в вікіпедистів домінує суто спортивне бажання догнати та обігнати спочатку російську, а потім польську вікіпедії: Вікіпедія:Список Вікіпедій. Крім того, вікіпедія - непоганий засіб інформаційної війни. Якщо в українській вікіпедії статтей стане більше, і вони будуть кращі ніж в інших, тоді росіянам, полякам, і в ідеалі навіть американцям доведеться вчити українську щоб читати статті з нашої вікіпедії. Власне, з росіянами таке вже відбувається: доказ тут.

А тому, писати статті - краще, ніж вступати в дискусії. Добувати ФАКТИ, і вставляти їх в статті - найкращий аргумент. А якщо інші користувачі почнуть вносити неконструктивні правки - просто поясни їм їх помилки, та свою точку зору. Або підтвердь факти. Не треба нікого ображати, особливо через їх погляди. Наприклад тут є дуже багато користувачів з Донецька, яких я вважаю націоналістами більшими ніж наш Тягнибок. Бо Тягнибок, по суті, так нічого корисного і не зробив, а вклад пані Катерини в статті про Грецію, та професора Білецького в геологію, та інші технологічні дисципліни скоро можна буде порівнювати з вкладом Глушкова в кібернетику. Тому, краще ставитись до людей не за походженням, кольором шкіри, чи поглядами на історію, а за користю, яку вони приносять україні загалом, та проекту зокрема.

Щоб тут мати вагоме слово, та повагу треба:

  1. Багато знати.
  2. Багато писати.
  3. Писати гарно.

Власне добре виконувати ці три пункти важко. Тим не менш, можна почати з того, що багато читати вікіпедію, і ходити по посиланнях з неї. Таким чином можна буде багато знати. А в процесі виправляти логічні та синтаксичні помилки, додавати нові факти, та взагалі робити всеможливі покращення. Тоді можливо навчитись писати гарно. (Ще добре спостерігати за змінами які інші користувачі вносять в твій текст. Вони виділяються червоним, і це трохи нагадує перевірку вчителя української).

Власне, я вже дуже багато написав. Якщо коротко підсумувати, то тільки "завзяття, праця щира" може показати хто є хто, і боротись з різними там табачниками.

Про фотографію: Не фотографуйся проти сонця, бо тоді чоло хмуриться, і обличчя виглядає якимсь злим та невеселим. :)

І останнє. На сторінках обговорення ставиться підпис за допомогою чотирьох тильд ~~~~, або спеціальної кнопки вгорі поля редагування на якій намальований підпис. Це найперше та найпростіше правило етикету вікіпедії - його ставити.

Ну, і вибач за таку обширну творчість на твоїй сторінці. Чомусь не втримався. --Bunyk 21:03, 6 квітня 2010 (UTC)[відповісти]

Вітаю! Додайте будь-ласка хоч який вміст в статтю. Намагайтесь уникнути в майбутньому створення коротких і пустих статей. Творчих успіхів =) --Krystofer 20:24, 16 квітня 2010 (UTC)[відповісти]


Звернення до львів'ян[ред. код]

Шановний львів'янину! Чи не буде Ваша ласка допомогти проекту "Вікі любить пам'ятки" і долучитися до опрацювання списку пам'яток Львова? Що треба робити описано на сторінці проекту. Ви також можете оглянути вже готові списки (напр. цей) в якості прикладу. Зважте, Львів - єдине місто, яке має унікальний шанс випередити Київ і стати першим великим містом, готовим до конкурсу пам'яток!

Архівування вашої сторінки обговорення[ред. код]

Вітаю! Раніше ваша сторінка обговорення архівувалася ElimBot'ом, який на даний час є неактивним, тож, можливо, вам видасться корисною інформація, що зараз ви можете налаштувати архівацію за допомогою іншого бота. Інструкції щодо того, як це можна зробити, знаходяться на сторінці Користувач:DixonDBot II/Інструкції. Дякую! --DixonDBot (обговорення) 08:28, 25 січня 2013 (UTC)[відповісти]

Запрошення[ред. код]

--Krupski Oleg (обговорення) 16:40, 21 березня 2013 (UTC)[відповісти]

Шановний користувачу Вікіпедії! Дякуємо за завантаження файлу Файл:Ігор Гузь портфоліо.jpg. Однак при перевірці його опису виявилися деякі проблеми. Будь ласка, зверніть увагу, що кожен невільний файл повинен відповідати критеріям сумлінного використання, у тому числі обов'язково містити обґрунтування сумлінного використання. Зверніть увагу, що не можна обґрунтувати добропорядне використання зображень живих відомих людей. Якщо статус зазначеного файлу не проясниться протягом 7 днів, адміністратори Вікіпедії будуть змушені його вилучити. RLuts (talk) 20:52, 28 листопада 2013 (UTC)[відповісти]

привіт. даруйте, що турбую. вкажіть, будь ласка, джерело цього файлу. якщо це в інтернеті — вкажіть лінк на сторінку, де Ви знайшли цей файл, щоб підтвердити, що там ліцензування саме таке --アンタナナ 21:54, 2 грудня 2014 (UTC)[відповісти]

Дякуємо за те, що ви завантажили на сервер Вікіпедії файл Файл:Igor Guzj 2014.jpg. Однак на сторінці опису файлу немає супровідної інформації щодо джерела, авторства та ліцензії або ця інформація неповна чи недостовірна. Якщо ви не є автором даного файлу, ви повинні якимось чином обґрунтувати свої права завантажувати його у Вікіпедію. Також у цьому випадку необхідно вказати джерело файлу, тобто дати посилання на сайт (або інше джерело), з якого ви взяли цей файл, а також умови використання файлів із вказаного сайту.

На сторінці опису файлу завжди вказуйте шаблон з ліцензією, під якою опубліковано цю роботу. Якщо ви є його автором, ви можете використати шаблон {{Cc-by-sa-3.0}} для того, щоб ліцензувати файл під CC-BY-SA, або {{PD-self}}. Щоб довідатись про те, які ще існують шаблони з ліцензіями, дивіться статтю Вікіпедія:Шаблони:Авторські права або Короткий довідник.

Якщо ви завантажили й інші файли, будь ласка, перевірте, скориставшись цим сервісом, чи зазначено на їхніх сторінках опису джерело, а також шаблон з ліцензією. Якщо статус завантажених вами файлів не з'ясується протягом 7 днів, адміністратори Вікіпедії будуть змушені вилучити завантажений вами файл із сервера.

Дякуємо за розуміння.

--FileReviewerBot (обговорення) 21:56, 2 грудня 2014 (UTC)[відповісти]

Шановний користувачу Вікіпедії! Дякуємо за завантаження файлу Файл:Photo 1602200902392628024100.jpg. Однак при перевірці його опису виявилися деякі проблеми. Будь ласка, зверніть увагу, що кожен невільний файл повинен відповідати критеріям сумлінного використання, у тому числі обов'язково містити обґрунтування сумлінного використання. Якщо статус зазначеного файлу не проясниться протягом 7 днів, адміністратори Вікіпедії будуть змушені його вилучити.

Найчастіше помилки в оформленні полягають у:

  • відсутність {{обґрунтування добропорядного використання}}. Приклади можна подивитися тут;
  • завеликий розмір — роздільність не має перевищувати ту, яка використовується у статті. Як це зробити описано тут;
  • зображення не ілюструє основний предмет статті, а виконує декоративну роль (обкладинка для книжки може використовуватися у статті про саму книжку, а не у галереї статті про видавництво чи автора);
  • зображене можна сфотографувати (наприклад, будівля зараз існує, але поки нема вільного її фото). アンタナナ 22:06, 2 грудня 2014 (UTC)[відповісти]
це ж стосується усіх невільних файлів, що були завантажені Вами й використані у цій статті Національний Альянс. окрім логотипу, який можна обґрунтувати як ілюстрацію до статті (не буду засмічувати Вашу сторінку обговорення ідентичними повідомленнями). дякую --アンタナナ 22:10, 2 грудня 2014 (UTC)[відповісти]

Дякуємо за те, що ви завантажили на сервер Вікіпедії файл Файл:Igor Guzj 2014.jpg. Однак, схоже, що цей файл завантажено Вами без дозволу правовласника, тобто з порушенням правил Вікіпедії. Якщо файл було звантажено із сайту, а Ви є власником сайту чи маєте доступ до сторінки на сайті, де розміщене це фото, то змініть умови розповсюдження зображень, розмістивши на сайті формулювання, що дозволить використовувати їх у Вікіпедії. Приклади формулювань можна подивитися тут.

Якщо ж Ви не є власником сайту і не маєте доступу до сторінки де розміщене це фото, то треба діяти відповідно до інструкції отут: Вікіпедія:Дозволи. Відповідно до цього алгоритму треба діяти і якщо зображення було взято із книги, а Ви є автором чи правовласником. Якщо статус завантажених Вами файлів не з'ясується протягом 7 днів, адміністратори Вікіпедії, на жаль, будуть змушені вилучити завантажений Вами файл із сервера. Дякуємо за розуміння. アンタナナ 03:55, 11 грудня 2014 (UTC)[відповісти]

Запрошення до участі в тижні народів Росії[ред. код]

Ґ-диверсія[ред. код]

Доброго дня, вікікориснику Yakudza m!

Вибачаюсь за те, що відриваю від ваших справ. Прошу звернути вашу увагу на діяльність цього користувача. Може Ви стикались з нею й раніше, можливо навіть спотикались об таке. Я не прибічник тотальної бездумної заміни г на ґ, особливо в усталених термінах і назвах, але таку підривну діяльність, що не додає статтям жодної нової корисної інформації, яка тільки шкодить розвиткові проекту, не можна попускати. Така конфліктна й беззмістовна діяльність не повинна залишатись непоміченою. Залишите свій голос, можливо репліку — він не залишиться непоміченим. Наперед дякую!

З повагою до вашого внеску.--Dim Grits 12:17, 23 листопада 2016 (UTC)[відповісти]

Запрошення на Вікімарафон 2017[ред. код]

Привіт! 30 січня Українській Вікіпедії виповниться 13 років. Запрошуємо долучитися до Вікімарафону, який відбудеться 28—30 січня 2017 — це гарна нагода створити нову статтю разом із сотнями інших користувачів. Охочі учасники акції зможуть отримати невеличкі сувеніри. Також приходьте на вікізустріч у Львові!

Шановний користувачу Вікіпедії! Дякуємо за завантаження файлу Файл:Photo 1602200903050001861000.jpg. Однак при перевірці його опису виявилися деякі проблеми. Будь ласка, зверніть увагу, що кожен невільний файл повинен відповідати критеріям сумлінного використання, у тому числі обов'язково містити обґрунтування сумлінного використання. Якщо статус зазначеного файлу не проясниться протягом 7 днів, адміністратори Вікіпедії будуть змушені його вилучити.

Найчастіше помилки в оформленні полягають у:

  • відсутність {{обґрунтування добропорядного використання}}. Приклади можна подивитися тут;
  • завеликий розмір — роздільність не має перевищувати ту, яка використовується у статті. Як це зробити описано тут;
  • зображення не ілюструє основний предмет статті, а виконує декоративну роль (обкладинка для книжки може використовуватися у статті про саму книжку, а не у галереї статті про видавництво чи автора);
  • зображене можна сфотографувати (наприклад, будівля зараз існує, але поки нема вільного її фото). Анатолій (обг.) 17:54, 27 вересня 2021 (UTC)[відповісти]

Шановний користувачу Вікіпедії! Дякуємо за завантаження файлу Файл:Pravyy Postup.jpg. Однак при перевірці його опису виявилися деякі проблеми. Будь ласка, зверніть увагу, що кожен невільний файл повинен відповідати критеріям сумлінного використання, у тому числі обов'язково містити обґрунтування сумлінного використання. Якщо статус зазначеного файлу не проясниться протягом 7 днів, адміністратори Вікіпедії будуть змушені його вилучити.

Найчастіше помилки в оформленні полягають у:

  • відсутність {{обґрунтування добропорядного використання}}. Приклади можна подивитися тут;
  • завеликий розмір — роздільність не має перевищувати ту, яка використовується у статті. Як це зробити описано тут;
  • зображення не ілюструє основний предмет статті, а виконує декоративну роль (обкладинка для книжки може використовуватися у статті про саму книжку, а не у галереї статті про видавництво чи автора);
  • зображене можна сфотографувати (наприклад, будівля зараз існує, але поки нема вільного її фото). 白猫しろ ねこОбг. 11:17, 1 липня 2023 (UTC)[відповісти]