Користувач:Velykyi Tato/Чернетка

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку


Європейська Бізнес Асамблея

Європейська Бізнес Асамблея (ЕВА)

(англ. Europe Business Assembly) – це міжнародна неурядова організація, яка базується в Оксфорді, (Великобританія) та спеціалізується на просуванні передових досягнень та інновацій в області економіки, науки, освіти і медицини.

Основні напрямки діяльності реалізуються через:

  • Ексклюзивні іміджеві проекти в галузях освіти та економіки.
  • Глобальні саміти та конференції, спрямовані на поліпшення мережевих можливостей регіональних лідерів.
  • Розробка та впровадження освітніх программ навчання лідерству у бізнесі.
  • Просування досягнень регіональних лідерів економіки в періодичних виданнях, на веб-ресурсах, в світових ЗМІ.
  • Проведення міжнародних конкурсів з ефективного менеджменту.

Історія заснування.

Європейську Бізнес Асамблею (ЕВА) було засновано у 2000 році учасниками Лондонського саміту як незалежну інформаційно-консультативну платформу для розвитку міжнародного економічного діалогу. платформа ЕВА не є самостійною юридичною особою в жодній юрисдикції. Адміністрування та управління корпоративно-консалтинговою платформою ЕВА здійснюється компаниєю "Europe Business Assembly Ltd" [1].

За галузевими напрямками Європейська бізнес асамблея очолюється Радою директорів: К. Бріггс (Великобританія) – комунікації; Р. Верде (Великобританія) – наука і освіта; Х. Верле (Швейцарія) – інвестиційна політика; В. Костігліола (Бельгія) –  медицина і охорона здоров'я; І. Саввов (Великобританія) –адміністративне управління та маркетингова політика. Д. Неттін (Великобританія) - консалтінгова політика.

Структура організації.

Європейська Бізнес Асамблея має декілька підрозділів, що безпосередньо впроваджують у життя задекларовані принципи організації:


Академічний союз Оксфорда (англ. Academic Union Oxford (AUO))

– це міжнародна академічна асоціація з понад 200 канцлерів, ректорів та вчених університетів світу. Основна мета Союзу – консолідація зусиль вчених, викладачів, промисловців та виробників на розвиток соціально-відповідального бізнесу, науки і освіти [2][3]. Почесним Президентом АUO є професор В. Костигліола.

Керівники вищих навчальних закладів, установ, коледжів, дослідники, вчені, викладачі та представники структур вищої освіти та бізнесу можуть приєднатися до Академічного союзу незалежно від етнічного чи релігійного походження[4][5]. Крім того, освітні організації та установи можуть вступати до Академічного союзу як асоційовані члени.

Члени Академічного Союзу беруть участь у щорічному зборі Союзу – Прийомі Європейської Бізнес Асамблеї, який традиційно проводиться в Оксфорді з 2000 року, а також в інших заходах партнерів Союзу для обміну досвідом, обговорення нових досліджень та отримання підтримки один від одного [6][7][8][9][10].

Також AUO проводить міжнародну конферецію "Oxford Debate", під час якої розглядаються питання, пов’язані із майбутнім медичної, педагогічної та інших напрямків освіти [11][12][13][14][15][16].

Глобальний клуб лідерів (англ. Global Club of Leaders) – створений у 2006 році. Президентом GCL є К. Бріггс.

Члени GCL – вищі керівники компаній приватного та державного сектору, університетські викладачі та наукові колективи з 47 країн (Європи, Азії, Африки та Близького Сходу) об'єднуються разом для подальшого розвитку бізнесу та впливу на соціальний прогрес[17][18].

За результатами щорічної експертної оцінки в рамках щорічного проекту "Досягнення року" визначаються провідні регіональні компанії та національні лідери бізнесу, які запрошуються до Клубу[19] [20][21].


Агентство з розслідування фейкових новин (англ. Anti-fake news Investigation Agency (AIA)) – було створено з метою протидії дезінформації 12 квітня 2019 року на "Achievements Forum" в Лондоні [22]. Лідери бізнесу, науки та освіти з 54 країн світу підписали Резолюцію про створення Агентства для підтримки свободи слова та захисту суспільства від інформаційного сміття.

Anti-fake news Investigation Agency об'єднала експертів в області права, політології, соціології, медіа-комунікацій, психології для:

- допомоги окремим компаніям та персонам здійснити захист своєї честі та ділової репутації;

- сприяти освіті широкої громадськості і журналістського співтовариства про негативні наслідки підроблених новин для формування позитивного громадянського суспільства;

- запропонувати захист жертвам підробних атак, надаючи об'єктивну, прозору платформу для вираження достовірної та правдивої інформації.


Socrates Almanac (ISSN 2053-4736) – це міжнародний академічний журнал, зареєстрований АUO, який працює над просуванням інновацій у бізнесі, науці та освіті [23].

Кожна публікація присвячена одному з представницьких самітів ЕВА, що проходять у Лондоні, Оксфорді, Відні, Валетті та інших містах. Також щорічно редакція Альманаху готує збірник наукових статей членів АUO [24].

Міжнародні нагороди Європейської Бізнес Асамблеї (англ. EBA International Awards) – Європейська Бізнес Асамблея розробила престижну і постійно діючу програму нагород із чітким регламентом нагородження [25]. У число кандидатів входять політики, бізнесмени, вчені та митці, які створюють економічне, наукове та культурне сьогодення світу [26]. За 20 років існування Лауреатами нагород ЕВА стали видатні особистості майже з усіх країн планети [27][28][29][30][31][32][33][34][35][36].

Хронологія подій.

2000 – Підписання меморандуму про створення платформи економічного та соціального партнерства - Європейської Бізнес Асамблеї у м. Оксфорд.

2001 – Відбуваються перші саміти в м. Острава (Чеська Республіка), м. Ньїредьгаза (Угорщина) та м. Одесі (Україна).

2002 – Проходять Форум «EUROMARKET – 2002» у м. Брюссель (Бельгія), міжнародна зустріч «Середземноморські перспективи» у м. Валлетта (Мальта).

Форум «Україна – ЄС: стратегія виходу на світовий ринок», у м. Києві (Україна).

2003 – Проходить низка економічних форумів, що проходять у м. Бєлгороді (Росія), м. Дамаск (Сирія), м. Антверпен (Бельгія).

2004 – Відбувся ІІ Конгрес Лідерів з 26 країн Європи в Палаці Президента Румунії в Бухаресті.

Також відбувається міжнародний економічний форум «New Europe in the EastWest dialogue: integration and development», що відбувся в м. Ньїредьгаза(Угорщина).

Перший саміт лідерів відбувся в Оксфорді (Великобританія). Згодом саміти лідерів проводяться в Оксфорді щороку, навесні та восени.

Міжнародний форум лідерів відбувся у Institute of Directors у м. Лондон (Великобританія).

2005 – Міжнародна конференція «EuroEducation 2005» відбулася в м. Оксфорд (Великобританія).

Міжнародна ділова зустріч керівництва ЕВА та Міжнародного конгресу промисловців та підприємців з керівниками російського бізнесу, освіти, науки та культури в Храмі Христа Спасителя, м. Москва (Росія).

Міжнародна ділова зустріч «Investing East Europe», відбулась у Лондоні (Великобританія).

2006 – Міжнародна конференція Лідерів освіти «EuroEducation 2006», м. Барселона (Іспанія).

Міжнародна конференція з нафти і газу, м. Амман (Йорданія).

Конгрес Лідерів слов'янських країн, м. Мінськ (Республіка Білорусь).

Міжнародний форум інвестиційного бізнесу з питань нерухомості під назвою «EuropeEmpex – 2006», м. Лондон (Великобританія).

Міжнародна науково-практична конференція «From the Leading Person to the Leading Country», м. Москва (Росія).

Міжнародна наукова конференція Європейського клубу ректорів (CRE) «EuroEducation 2006», м. Оксфорд (Великобританія).

2007 – Оксфордський Cаміт Лідерів світового бізнесу, науки та мистецтв, м. Оксфорд (Великобританія)[37].

Зустріч керівників бізнесу, м. Женева (Швейцарія).

Економічна місія ЕВА в м. Акабі та м. Аммані (Йорданія).

Міжнародна науково-практична конференція «EuroEducation 2007», м. Барселона (Іспанія).

2008 – Прийом керівників промисловості, науки та культури в штабі Міжнародного конгресу промисловців та підприємців, м. Москва (Росія).

Оксфордський Саміт Лідерів, м. Оксфорд (Великобританія).

Міжнародний інвестиційний форум країн Близького Сходу та Середньої Азії та Східної Європи «Східні ворота», м. Амман (Йорданія).

Міжнародна робоча зустріч лідерів бізнесу середземноморських країн на Мальті.

Закордонна сесія EBA в м. Барселона (Іспанія).

Віденський різдвяний бал: новорічний прийом лідерів, м. Відень (Австрія).

2009 – Діловий візит до Женеви, Швейцарія.

Урочистий прийом, присвячений святкуванню на честь Анни, дочки Ярослава Мудрого, королеви Франції XI століття, що відбувся в Санліссі, Париж, Франція.

Спільні економічні дії з Торгівельною палатою долини Темзи (Великобританія), що відбулися у Віндзорі, Великобританія.

Саміт з медичного туризму на Мальті [38].

Зустріч президента Міжнародного конгресу промисловців та підприємців академіка В. Глухіх та генерального директора Європейської Бізнес Асамблеї Д.Неттіна з керівниками бізнесу, науки та культури, м. Москва, Росія.

2010 – "Medical Tourism Summit - 2010: Maltese Experience", Мальта [39].

Відкритий європейський форум наукових досліджень. Сесія CRE: Європейський підхід, м.Турин, Італія.

Оксфордський Cаміт Лідерів, Оксфорд, Великобританія.

"Імператорський вальс". Засідання Клубу лідерів, Відень, Австрія.

2011 – ЕВА зустрілася з президентом Туркменістану Г. Бердимухамедовим в Ашхабаді.

Е. Бенджамін, Лорд-мер Оксфорду, взяла участь у саміті EBA, присвяченому новим моделям управління сучасним містом. Також були присутні міські голови, керівники адміністративних регіонів, керівники міст та вчені з 27 країн світу.

Саміт Лідерів, м. Монтре, Швейцарія.

2012 – Щорічне підбиття рейтингу ділової активності під назвою «Досягнення-2012» проводилось у Institute of Directors, Лондон, Великобританія.

Презентація інвестиційних проектів відбулася у Дубліні, столиці Ірландії. У зустрічі, яку відкрив Н.Маррей, Лорд-мер Дубліна, взяли участь бізнесмени та інвестори з 24 країн.

Д. Неттін, генеральний директор ЕВА, відправився до Ісламської Республіки Іран з робочим візитом. Відбулися зустрічі з духовними лідерами, відомими політиками та бізнесменами Ірану.

Осінній Саміт Лідерів відкрив член Європейського парламенту від Великобританії Д. Кларк.

Напередодні Різдва 2012 року у Відні в імператорському Гофбурзі відбувся Великий лицарський бал, який відкрив Йохан Габсбург Сальватор, нащадок імператора Австро-Угорщини Франца Йосифа.

2013 – Традиційний лондонський Саміт Лідерів відбувся у Institute of Directors, м. Лондон, Великобританія. Форум був присвячений презентації перспективних проектів з метою інвестування в них.

Третій Міжнародний Саміт Лідерів охорони здоров'я у м. Монтре, Швейцарія [40].

Оксфордський Саміт Лідерів "Наука та Освіта" [41][42].

2014 – Лондонський Саміт лідерів "Швидка урбанізація: економіка, суспільство, управління".

Київський інвестиційний Саміт Лідерів [43].

СамітЛідерів з питань охорони здоров’я та туризму, Стреза, Італія[44][45][46].

Офіційна церемонія нагородження Європейської Бізнес Асамблеї, м. Оксфорд, Великобританія.

Новорічний бал Сільвестра в Гофбурзі, м. Відень, Австрія.

2015 – Форум досягнень,м. Лондон, Великобританія.

Спеціальна сесія ЕВА, Монтре, Швейцарія.

Ніч європейських нагород, м. Канни, Франція.

Саміт Лідерів, м. Оксфорд, Великобританія.

Щорічне зібрання Оксфордського Академічного Союзу, м. Оксфорд, Великобританія.

2016 – Форум досягнень, м. Лондон, Великобританія.

Форум провідних бізнес-напрямків - інвестиції, інновації, вдосконалення бізнес-процесів, м. Бад-Емс, Німеччина.

Оксфордські бізнес-тренінги «Програма управління інвестиціями», м. Оксфорд, Великобританія - продовжений навчальний курс для керівників та професіоналів рівня С на базі Оксфордського навчального центра Академічного Союзу.

Ніч європейських нагород,м. Канни, Франція.

Саміт Лідерів, м. Оксфорд, Великобританія.

2017 – Проект «Краща медична практика», м. Дубай, ОАЕ.

Форум досягнень 2017, м. Лондон, Великобританія.

Міжнародна інвестиційна конференція «Литва відкрита для бізнесу», м. Вільнюс, Литва.

Форум «Відмінник якості», м. Люцерн, Швейцарія [47].

Також було проведено ряд навчальних занять та набуття спеціального статусу члена Економічної і соціальної ради ООН (ECOSOC).

2018 – «Форум досягнень - 2018», м. Лондон, Великобританія.

Фестиваль бізнес-тріумфу та Європейська ніч нагород, м. Канни, Франція.

Оксфордський Саміт Лідерів «Навчання впродовж життя та бізнес на один крок вперед».

Спеціальна сесія Глобального клубу лідерів, м. Барселона, Іспанія.

Міжнародні медичні конференцї у співпраці з Європейською Медичною Асоціацією (EMA): в Ейн-Бокеку, Ізраїл, в м. Астана, Казахстан: «Комплементарна медицина та медичний туризм: У центрі уваги Казахстан»; в Ая-Напі, Кіпр: «Туристичне та курортне місто: сьогодні та завтра, виклики та можливості».

Крім того, в Академічному союзі,м. Оксфорд, було проведено серію навчальних занять для керівників бізнесу, освіти та охорони здоров’я.

Участь у зустрічі з М. Міллером, генеральним директором Організації Об'єднаних Націй у Женеві та відкриття найсучаснішої конференц-зали (Бібліотеки) в Центральному Оксфорді.

Для покращення можливостей спілкування членів EBA було створено дві програми: мобільний додаток "EBA Global" та портал оголошень "E-commerce EXPO". Крім того, редакція Socrates Almanac підготувала ексклюзивне видання "World Awards in Masterpieces of Timeless Art", яка не лише надає інформацію про унікальні призи європейських королівських дворів, аристократичних клубів, лицарських орденів та окремих релігійних конфесій, але й презентує живописні, скульптурні та фотографічні твори з відомих скарбниць світової культури.

2019 – 21 січня в штаб-квартирі ЕВА відбулася знакова зустріч директора ЕВА І. Саввова та президента Мальти Марії Луїзи Колейро Прека. На основі результатів змістовного діалогу було прийнято рішення створити мальтійсько-британський центр ділового та культурного співробітництва на базі ЕВА [48].

12 квітня на Форумі досягнень у Лондоні було прийнято рішення про створення Агенції з розслідування антифейкових новин (AIA). Лідери бізнесу, науки та освіти з 54 країн світу підписали Постанову про створення Агенції для захисту суспільства від недобросовісних журналістів. Також у рамках саміту відбулася презентація книги "World Awards in Masterpieces of Timeless Art" [49][50][51].

23 травня провідні науковці та керівники освіти зібралися в академічному салоні в Оксфорді на дебати. Основна тема: "Майбутнє освіти в сучасному світі". Дебати проходили у VIP-форматі і транслювались у 54 країни [52].

м. Тбілісі, Грузія - відбулася конференція Європейської медичної асоціації та Європейської бізнес-асамблеї «Best Medical Practice».

28 червня ЕВА, як установа зі спеціальним консультативним статусом Економічної і соціальної ради ООН (ECOSOC), організувала Громадські слухання "CSR as a priority of Regional business transformation: Multiplicity of CSR advantages to work on long-term perspective. Adopting the CSR policy which reflects public interests. Це було першим заходом, проведеним ЕВА в офісі ООН в Женеві - Палаці Націй [53].

2 липня Європейська Бізнес Асамблея та її партнери провели масштабний та репрезентативний "Форум досягнень" у м. Мілан, серед членів якого були відомі діячі та лідери науки, промисловості та бізнесу, які представляли понад 40 країн світу.

4 жовтня відбувся "Форум досконалості, якості та управління" в м. Канни, Франція.

У листопаді в готелі Сrowne Plaza (Лімасол, Кіпр) відбулася Міжнародна конференція «Best Medical Practice»[54][55].

Посилання.

Категорія:Міжнародні організації

  1. EUROPE BUSINESS ASSEMBLY LIMITED - Overview (free company information from Companies House). beta.companieshouse.gov.uk (англ.). Процитовано 28 листопада 2019.
  2. About Academic Union. oau.ebaoxford.co.uk. Процитовано 28 листопада 2019.
  3. THE ACADEMIC UNION, OXFORD – AN INTERNATIONAL ACADEMIC AND BUSINESS COMMUNITY. www.linkedin.com (англ.). Процитовано 28 листопада 2019.
  4. Владиславовна, Меркулова Юлия (вторник, 3 февраля 2015 г.). БЛОГ Меркуловой Юлии Владиславовны: О принятии в члены the Oxford Academic Union. БЛОГ Меркуловой Юлии Владиславовны. Процитовано 28 листопада 2019.
  5. Главный врач клиники Beauty Doctor к.м.н. А.П. Дудник принят в члены Оксфордского Академического Союза - Beauty Doctor. beautydoctor.ru. Процитовано 28 листопада 2019.
  6. INFORM.KZ (31 грудня 2013). Европейская бизнес-ассамблея присудила международную награду профессору Марату Нургужину. www.inform.kz (рос.). Процитовано 2 грудня 2019.
  7. tsmu.edu. Professor Zurab Vadachkoria, Rector of Tbilisi State Medical University, was awarded the “Honorary Professor of the Academic Union Oxford”. tsmu.edu. Процитовано 28 листопада 2019.
  8. ACESM | Summit Of Leaders 2016. acesm (англ.). Процитовано 28 листопада 2019.
  9. ACADEMICIAN, PROF.DR IBRAHIM JUSUFRANIĆ AWARDED WITH THE TITLE OF HONORARY PROFESSOR OF ACEDEMIC UNION FROM OXFORD, GREAT BRITAIN. Internacionalni Univrzitet Travnik (амер.). 4 квітня 2018. Процитовано 28 листопада 2019.
  10. Jivadhara | Gallery. www.jivadhara.com. Процитовано 28 листопада 2019.
  11. ‘University of the Future’. oau.ebaoxford.co.uk. Процитовано 28 листопада 2019.
  12. Prof (Dr) Sanjiv Marwah Speaks at Oxford Debate. JK Business School (амер.). 5 жовтня 2019. Процитовано 28 листопада 2019.
  13. Dr Srimathy Kesan @ The Oxford Debate - 'University of the Future' (uk-UA) , процитовано 28 листопада 2019
  14. sofatnews. Lecture with Dr.Sumita Sofat: Oxford Debate'Medical Education Molds the Future of Medicine’ UK (амер.). Процитовано 28 листопада 2019.
  15. Pannunzio, Camila. El rector de la UNSAdA, Dr. Jerónimo Ainchil, disertó en Oxford – BOSCO PRODUCCIONES (ісп.). Процитовано 28 листопада 2019.
  16. El rector de la UNSAdA disertó en Oxford - Universidades HOY. universidadeshoy.com.ar. Процитовано 28 листопада 2019.
  17. noujas (22 квітня 2018). Doha Bank CEO Honoured with “Honorary Professor of The Academic Union, Oxford, UK”. Doha Bank Qatar. Процитовано 28 листопада 2019.
  18. Honorary Professor Of The Academic Union, Oxford, UK – Hills Oil Marketing (амер.). Процитовано 28 листопада 2019.
  19. admin. Європейська Бізнес-Асоціація (ЕВА) – Європейська Бізнес-Асамблея – Асоціація ділових кіл України | (укр.). Процитовано 6 грудня 2019.
  20. MANDAKH BURTGEL UNIVERSITY IS THE WINNER OF THE BEST ENTERPRISES AWARD and PRESIDENT, PROFESSOR NANJID.G IS THE MANAGERS OF THE YEAR in THE SOCRATES COMMITTEE, OXFORD, UK. WWW.SELENGE.MN. Процитовано 28 листопада 2019.
  21. Releases, Press (8 січня 2018). The Summit of Leaders. Business Events Africa (en-GB) . Процитовано 28 листопада 2019.
  22. EBA. The Anti-fake news Investigation Agency (AIA), the Academic Union, Oxford, UK. ebaoxford.co.uk (en-gb) . Процитовано 28 листопада 2019.
  23. EBA. ABOUT THE SOCRATES ALMANAC. ebaoxford.co.uk (en-gb) . Процитовано 28 листопада 2019.
  24. Journal: Socrates Almanac. oaji.net. Процитовано 28 листопада 2019.
  25. Socrates Awards. awards.ebaoxford.co.uk. Процитовано 28 листопада 2019.
  26. Socrates Award Ceremony - 2018 (uk-UA) , процитовано 28 листопада 2019
  27. Осоров, Замирбек (23 серпня 2019). Путь к сердцу Кыргызстана. Роль личности в медицине страны (рос.). Litres. ISBN 978-5-04-185935-0.
  28. Dr. Taqi Bin Abdulredha Al Abduwani has received the prestigious Name in Science Award (uk-UA) , процитовано 2 грудня 2019
  29. Kassoft India Pvt. Ltd. www.kassoftindia.com. Процитовано 2 грудня 2019.
  30. Dokudami win 2012 International Socrates Award. Phuket Live : Travel and Living Guide in Phuket (амер.). 26 червня 2013. Процитовано 28 листопада 2019.
  31. Relations, Public (1 березня 2018). Dr. Qais Al-Duwairi awarded ‘The International Socrates Award’. Dasman Diabetes Institute (амер.). Процитовано 28 листопада 2019.
  32. International SOCRATES Award. www.buitms.edu.pk. Процитовано 28 листопада 2019.
  33. Belgium Campus ITversity | Academic Union, Oxford Nomination. www.belgiumcampus.ac.za. Процитовано 28 листопада 2019.
  34. International Socrates Award. Kazakh-tv.kz (англ.). Процитовано 28 листопада 2019.
  35. Rose of Paracelsus Award for AFIC & NIHD | AFIC / NIHD (амер.). Процитовано 28 листопада 2019.
  36. sofatnews. Dr. Sumita Sofat Awarded Honorary Professor Of Academic Union by Oxford England (амер.). Процитовано 28 листопада 2019.
  37. «Электролидер» - лауреат международного конкурса «Socrates Award Ceremony». Shaver.com.ua (рос.). Процитовано 2 грудня 2019.
  38. Malta Medical Tourism Summit. healthcare-in-europe.com (англ.). Процитовано 2 грудня 2019.
  39. Malta to be promoted abroad as a medical tourism destination. Times of Malta (en-gb) . Процитовано 2 грудня 2019.
  40. Swiss Summit of Leaders 2013, Montreux, Switzerland (uk-UA) , процитовано 2 грудня 2019
  41. International Prize ‘Best University’ Award for IUG. الجامعة الإسلامية بغزة (амер.). Процитовано 2 грудня 2019.
  42. HIT: Harare Institute of Technology - HIT joins Oxford Club of Rectors. www.hit.ac.zw. Процитовано 2 грудня 2019.
  43. Kitsoft. Кабінет Міністрів України - Європейська Бізнес Асамблея допоможе Україні знайти іноземних партнерів. www.kmu.gov.ua (ua) . Процитовано 2 грудня 2019.
  44. SOCRATES AWARD CEREMONY 2014 (uk-UA) , процитовано 2 грудня 2019
  45. Philip II best hospital, Zan Mitrev best health care manager. - Free Online Library. www.thefreelibrary.com. Процитовано 2 грудня 2019.
  46. Pdf - [PDF Document]. vdocuments.mx (англ.). Процитовано 2 грудня 2019.
  47. “NAME IN SCIENCE” LUZERNE JULY 2017. Anila Kalleshi Official (амер.). 24 листопада 2017. Процитовано 2 грудня 2019.
  48. Europe Business Assembly открыла Мальтийский культурный центр в Оксфорде. ArenaNews - твой источник новостей (рос.). Процитовано 4 грудня 2019.
  49. World Awards in Masterpieces of Timeless Art | Akademika.no. www.akademika.no. Процитовано 2 грудня 2019.
  50. Reznikov, Vladyslav. World Awards in Masterpieces of Timeless Art (fragment) (англ.).
  51. World Awards in Masterpieces of Timeless Art - Krisostomus (англ.).
  52. Europe Business Assembly провели в Оксфорде дебаты на тему будущего развития медицины и образования. ArenaNews - твой источник новостей (рос.). Процитовано 4 грудня 2019.
  53. Директор Europe Business Assembly Иван Саввов выступил с докладом в штаб-квартире ООН. ArenaNews - твой источник новостей (рос.). Процитовано 4 грудня 2019.
  54. На Кипре под эгидой Europe Business Assembly прошла международная медицинская конференция «Best Medical Practice» | Nagolos. nagolos.com.ua (рос.). Процитовано 4 грудня 2019.
  55. Europe Business Assembly Hold International Medical Conference in Cyprus. Hong Kong News (англ.). Процитовано 4 грудня 2019.