Обговорення користувача:Dimon2711/Архів/червень 2018

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку

(попередній: травень 2018) (поточне) (список архівів) (наступний: липень 2018)


Ласкаво просимо!

   Основні засади Вікіпедії   
Ласкаво просимо до україномовної Вікіпедії, Dimon2711/Архів!
   Для чого ми розвиваємо Вікіпедію

Вітаємо Вас як нового учасника україномовного розділу Вікіпедії. Сподіваємось на плідну співпрацю з Вами над спільним відкритим проєктом.

Зверніть увагу на наріжні принципи участі: сміливо редагуйте, а в конфліктних ситуаціях, якщо такі виникнуть, завжди розраховуйте на добрі наміри опонента.

Можете скористатися шпаргалкою, якщо Ви ще не знайомі з основами вікірозмітки.

Якщо виникли запитання щодо проєкту або потрібні якісь підказки, пошукайте відповідь на сторінці Довідки. Якщо відповіді на Ваше питання там немає, поставте його у нашій Кнайпі чи комусь із постійних дописувачів.

Кнопка вставки підпису у вікні редагування

На сторінках обговорень бажано ставити автоматичний підпис за допомогою чотирьох тильд (~~~~) або за допомогою позначки підпису у вікні редагування (зображено на малюнку). У статтях, написаних або редагованих Вами, підпис не ставиться.

Ви також можете розповісти про свої інтереси на сторінці інтересів користувачів. Якщо у Вас виникнуть додаткові питання, можете звернутися за порадою до будь-якого користувача з цієї категорії.

Бажаємо успіхів та якнайбільше творчого задоволення!

Велика Британія США Irrespective of your language skills, you are welcome to create your own user page, add interwiki links, upload images, correct data, discuss problems, communicate & cooperate with the community. Please, use language templates from Вікіпедія:Вавилон or create your own ones. You can ask for our help on the Community Portal (help).
   Як створити статтю
   Як редагувати статті
   Ілюстрування статей
   Потренуйтеся тут!
   Правила і настанови
   Стиль оформлення статей
   Авторські права
   Довідка
   Користувачі, що допоможуть Вам
   Словничок вікітермінів

-- Automatic welcomer (обговорення) 11:04, 15 грудня 2017 (UTC)

Друже

давай так або редагуй вже за традицією (так як в решті статей про чемпіонат) або я не знаю. Бо все і так переробляю за тобою. --Jphwra (обговорення) 16:31, 27 червня 2018 (UTC)

У статтях про інші чемпіонати, у групах де вже закінчилися матчі, цих літерок немає тому, що ті країни, що пройшли в плей-офф - виділені іншим кольором[Приклад]
так це статті про групові турніри, я прошу востаннє не змінювати. Далі буде блокування. --Jphwra (обговорення) 17:08, 27 червня 2018 (UTC)
Поясніть, будь ласка, для чого ці літери потрібні, коли і так зрозуміло, що 1-е та 2-е місце проходять у плей-офф? У тій відповідді я дав неправильний приклад, тому ось: [1]
Тому що це інша таблиця і я не розумію навіщо відкидаєте? Я поновлюю версію і прошу не відкидати. --Jphwra (обговорення) 17:17, 27 червня 2018 (UTC)

То не інша таблиця, а такаж сама, тільки інші команди та інший рік змагань. Знову запитання: для чого ці літери потрібні, коли і так зрозуміло, що 1-е та 2-е місце проходять у плей-офф?

Просто пояснення, а що власне не влаштовує? --Jphwra (обговорення) 17:20, 27 червня 2018 (UTC)
А що вас не влаштовує без літер?
Закриваємо тему, лишається моя версія. --Jphwra (обговорення) 17:24, 27 червня 2018 (UTC)
Ні, не закриваємо. Дискусія буде вестися доки ви не дасте більш вагомої причини, ніж я. А якщо вже закриваємо, то із моєю версією.

 Коментар я щось не зрозумів. Про що мова? Я знайшов для себе найлегшу форму оформлення статей, які до мене ніхто не редагував. Тепер намалювалися Ви і після кожної вашої праки там треба все переробляти і ще починаєте встановлювати якісь правила. Підстава цього? --Jphwra (обговорення) 17:29, 27 червня 2018 (UTC)

По-перше більшість правок які я роблю - повністю правильні. По-друге ці літери безкорисні. Чому, я пояснив вище.
Там є пунктик під таблицею: Правила розподілу місць у групі, тепер «завдяки» Вам він порожній. Можна пояснення ваших правок? --Jphwra (обговорення) 17:34, 27 червня 2018 (UTC)
Пунктик став пустим через те, що я забрав літери. І у ньому НІЯКОЇ корисної чнформації не було. Тому і пунктик теж можна забрати.
Я мабуть вас блокую через війну і вилучення змісту статей. Це таблиці з енвікі, вони адаптовані під нашу віку і автоматично перекладють на українську мову. мені легше з ними працювати бо я там один. Ваші правки нищать все. --Jphwra (обговорення) 17:40, 27 червня 2018 (UTC)
Буде легше, якщо ви або я покличимо нейтрального до нас усіх досвідченого учасника вікіпедії, який і вирішить наше питання. До речі, я брав за зразок російську вікіпедію, бо краще володію російською ніж англійською, і там я так як ви відстоював, щоб ці літерки були, навіть після завершення 3-ьох турів. Але мені сказали подивитися на сторінки попередніх чемпіонатів, те що я раджу і вам, я подивився і перестав за це боротися.--Димон2711 (обговорення) 17:53, 27 червня 2018 (UTC)Димон2711
Тут інша таблиця!!! Вона вже має і кольорове і літерне оформлення. І я Вас прошу хай так і лишається. Я так роблю і в хокейних і баскетбольних статтях які пишу тут з 2013 року!!! --Jphwra (обговорення) 17:56, 27 червня 2018 (UTC)
Цю таблицю спеціально на моє прохання адаптували ще в 2016 році аби пришвидшити наповнення Укрвікі і зменшити час на редагування. Увійдіть в моє становище! --Jphwra (обговорення) 17:58, 27 червня 2018 (UTC)
Ця таблиця більш автоматична ніж та яка в основній статті. --Jphwra (обговорення) 18:02, 27 червня 2018 (UTC)
Добре. Питання закрито. Мені вже набридло безрезультативно Вам доводити свою точку зору. Нехай буде по-Вашому.
Я вам просто розповідаю, що ця таблиця більш прийнятна, достатньо глянути оформлення хокейних статей, баскетбольних. Просто в мене не так багато часу і така напіавтоматична таблиця найбільш зручна. От перша таблиця такого змісту яка була створена в УкрВікі. --Jphwra (обговорення) 18:12, 27 червня 2018 (UTC)

Я все прекрасно розкмію. Але є запитання, чому на сторінках попередніх змагань цього немає?

Тому що не було. І там взагалі статей не має про групові змагання Ви на це не звернули увагу? А ці таблиці суто в статтях про групові змагання. --Jphwra (обговорення) 18:42, 27 червня 2018 (UTC)

Димон2711, невже Вам настільки важливе саме таке оформлення? Будь ласка, не провокуйте конфлікту. Jphwra давно займається футбольною та хокейною тематикою. Він напрацював певний стиль оформлення відповідних статей. Поважайте працю досвіченого користувача і не провокуйте війни редагувань. Дякую.--Стефанко1982 (обговорення) 18:48, 27 червня 2018 (UTC)

Я вже все зрозумів і написав, що ПИТАННЯ ЗАКРИТО. Прохання не повертатися більше до цієї теми.

 Коментар ну і чого досягли? Те що знову мене звинувати в казна що. Я вгатив дві години на невідомо що. Головнещо зробив для себе висновок, що дарма не заблокував коли Ви вперше почали нищити мої редагування, натомість я їх просто переробляв під уніфікацію інших статей, а Визнову нищили вже в іншій групі, а потім влаштували мені обструкцію в запитах до адміністраторів, навіть не здогадуючись, що я і є одним із них. А тепер ще і влаштували війну редагувань без обговорення просто по-тихому прибираючи інформацію з таблиць... Який сенс, що Ви маєте досягти цим??? Яка мета Вашого тут перебування?? Писати статті за певним стилем чи влаштовувати війни редагувань?? --Jphwra (обговорення) 19:31, 27 червня 2018 (UTC)

Правильніше буде запитати, чого досягли завдяки цьому Ви? Якщо я, як не банально, дізнався щось нове, то Ви, я навіть не знаю. Я новий користувач вікіпедії, і посилаюся зараз на ті відповіді, що мені давали інші користувачі. До мене було мільйон претензій що до цього оформлення, тому я виставив претензію Вам.
До речі, де тут можна було витратити 2 години? Якщо Ви цей час сиділи і кожні 5 секунд оновлювали сторінку, то це вже Ваші проблеми, а не мої. Я витратив, якщо усе додати, не більше за 30 хвилин.
Я коли починав то не зносив те що було вже до мене, якщо мене щось не влаштовувало, то я звертався, а не вилучав інформацію, бо якщо вона там є на те є причини. Хочу нагадати, що все що вивносили в статті я мовчки переробляв. Це вже знаєте набридає. Якщо доросла людина, то вже б зрозуміли і робили редагування по тому що вже наявне, а не лізти в попередні чемпіонати. Там не було цієї таблиці, бо вона зроблена пізніше. Вона більш зручна для мене як для редактора який працює на спортивну тематику і пише на хокейну, футбольну і баскетбольну теми з 2013 року. А просто так прийти, знести і начхати на роботу інших це занадто. І ще, якщо надалі Ви продовжити редагувати в такому ж стилі, я буду ставити питання про Ваше довічне блокування, як користувача з деструктивним внеском. --Jphwra (обговорення) 20:15, 27 червня 2018 (UTC)
Якщо Ви вже робите відкат моїх правок, то вже пишіть причину. Я Ваші правки відкатував, бо не знав причини Вашого відкату.
@Димон2711: це стиль оформлення, що задав автор (з кожним роком він удосконалюється для нових статей, але на жаль старі не покращуються), якщо Ви хочете глобально уніфікувати стиль оформлення, то це вирішується обговоренням у кнайпі або на СО відповідного проекту у даному випадку ВП:Проект:Футбол. Скасування редагування користувача без пояснення може розцінюватися як порушення ВП:ВР. Будь-ласка якщо Вам щось незрозуміло, як у даному випадку, то для цього є сторінка обговорення статті. І ще прочитайте ВП:Підпис. --Чорний Кіт Обг. 20:41, 27 червня 2018 (UTC)
Хлопці! Давайте зупинимось і обійдемося без зайвих коментарів, і будемо покращувати Вікіпедію.--Стефанко1982 (обговорення) 20:27, 27 червня 2018 (UTC)
Повністю з Вами згоден. Але намалювалася невеличка проблемка: я більше не можу редагувати деякі статті. Чому?--Димон2711 (обговорення) 20:45, 27 червня 2018 (UTC)
@Jphwra:. Ви захищали якійсь статті? Якщо так то може знімите.--Стефанко1982 (обговорення) 20:51, 27 червня 2018 (UTC)
Я захистив їх на годину для редагування. --Jphwra (обговорення) 20:54, 27 червня 2018 (UTC)
Я всеодно не можу редагувати. Добре, тоді можете, будь ласка, оновити турнірну сітку чм 2018. Ось [[2]|посилання].Дякую!--Димон2711 (обговорення) 20:58, 27 червня 2018 (UTC)

Захист закінчиться через 20 хв. @Димон2711: та @Jphwra:. Давайте ви разом працюйте над покращенням статей на тему ЧС-2018, але без конфліктів. Тут потрібно оперативно редагувати, бо це поточна подія. Димон2711, Ви все ж таки дослухайтесь до Jphwra, як до досвіченого користувача. Дякую за увагу.--Стефанко1982 (обговорення) 21:04, 27 червня 2018 (UTC)

ЧС - 2018

Я зараз редагую ту стаття, апотім перехожу на іншу прошу утриматись від правок в них. Не робіть конфлікт редагувань. --Jphwra (обговорення) 07:58, 29 червня 2018 (UTC)

Добре, але зверніть увагу на матчі японія - польща та сенегал - колумбія.
Я зараз їх починаю редагувати не треба мені нагадувати про те що я редагую. --Jphwra (обговорення) 08:07, 29 червня 2018 (UTC)
Добре, я не знав, що ви редагуєте саме ту статтю. Вибачте.--Дима (обговорення) 08:10, 29 червня 2018 (UTC)
Я прошу завтра не втручатись в статті про ЧС. Я сам там все зроблю або інший досвідчений редактор. Дякую за увагу. --Jphwra (обговорення) 19:06, 29 червня 2018 (UTC)

Кетрін Макніл

Подивіться як оформлюються статті саме назви, я спеціально перейменував без створення перенаправлення бо в УкрВікі не прийнято так називати статті, а робити перенаправлення із статті з неправильною назвою на правильну не має сенсу. Прийміть це при подальших створеннях нових статей. --Jphwra (обговорення) 16:18, 29 червня 2018 (UTC)
і ще не треба так багато лишати червоних посилань та ще і англійською мовою, ми ж УкрВікі тут все або майже все українською. --Jphwra (обговорення) 16:20, 29 червня 2018 (UTC)

Дякую. Я вже перейменував статтю. А щодо посилань англыйською, то бренди не перекладаються. Звысно я міг написати Дольч енд Габанна, але це неправильно.
Наскільки я бачив там купа прізвищ в червоному, а прізвища звісно українською транскрипцією пишуться. Але можете писати як Вам заманеться хоч китайською. Звичайно це цілком відбиває у Вашему випадку реальність, бо ж правила звісно пишуть для дурнів там про якийсь стиль, оформлення, але навіщо на це зважати, правда? Бо ж користувач прийшов і замість того щоб хоч трохи почитати правила, оглянути зразки оформлень статей, запитати пораду, одразу починає з війн редагувань, а далі називає статті як заманеться, так? Тож я кажу правила для дурнів... --Jphwra (обговорення) 18:40, 29 червня 2018 (UTC)
Я забрав червоні посилання зі статті, як Ви й просили. І прошу Вас, якщо знайдеться вільний час, перевірте та виправте,будь-ласка, й інші мої статті. Дякую!--Дима (обговорення) 20:05, 29 червня 2018 (UTC)
це не моя тема. --Jphwra (обговорення) 20:38, 29 червня 2018 (UTC)

Це додавання файлів тут — трошки неординарний процес. Ви в сховищі поставили ліцензію, що ви його власник, файл 100% вилучать. Якщо потрібен вам такий файл і особа мертва, ви можете його завантажити в іншому вигляді, ось, наприклад, як тут Файл:Баштан Сергій Васильович (Бандурист).jpg. — Alex Khimich 10:05, 30 червня 2018 (UTC)

Кляйн, Анна‎

Велике прохання якщо створили вже таке десь, переправити на правильну назву. І взагалі можна одразу писати правильну назву?? Я ж Вам писав це не рувікі, тут правило написання протилежне росіянам, у нас прийнято ім'я, прізвище (Ганс Крістіан Андерсен), для слов'ян прізвище, ім'я, по батькові (Козловський Альфред Іванович). Невже це важко зрозуміти? --Jphwra (обговорення) 13:33, 30 червня 2018 (UTC)

  • Доброго дня! Дякую за зауваження, але воно не доречне. Стаття із самого початку називалася "Анна Кляйн" і перейменувань на "Кляйн, Анна" і взагалі перейменувань - не було.--Дима (обговорення) 13:43, 30 червня 2018 (UTC)

Вікі любить музику: вікідані та поліпшення статей (до 09 липня)

Привіт! Конкурс «Вікі любить музику» завершився: створено чи поліпшено 539 статей, понад 50 учасників. Наше журі розпочне роботу вже через кілька днів, але нам хотілося б, щоб якість конкурсних робіт була вищою, тому організаційний комітет дає можливість поліпшити вже створені (чи поліпшені) конкурсні статті до 09 липня включно. Зокрема, зверніть увагу:

Ми сподіваємося, що цей додатковий час дасть Вам можливість поліпшити Ваші статті, а читачам Вікіпедії — отримати якісніший матеріал. З повагою, організаційний комітет конкурсу «Вікі любить музику» )