Обговорення користувача:Perohanych/Архів 19

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку

Results from global Wikimedia survey 2018 are published

19:25, 1 жовтня 2018 (UTC)

Сторінку Профспілковий клінічний санаторій «Хмільник» номіновано на вилучення

Стаття Профспілковий клінічний санаторій «Хмільник», значний внесок до написання якої зробили Ви, була номінована на вилучення. Якщо Ви зацікавлені у обговоренні з цього приводу, будь ласка, залиште свій коментар на сторінці обговорення номінацій за 19 вересня 2018. Що ще можна зробити? Brunei (обговорення) 09:35, 3 жовтня 2018 (UTC)

Сторінку Санаторій імені Миколи Гоголя Південної залізниці номіновано на вилучення

Стаття Санаторій імені Миколи Гоголя Південної залізниці, значний внесок до написання якої зробили Ви, була номінована на вилучення. Якщо Ви зацікавлені у обговоренні з цього приводу, будь ласка, залиште свій коментар на сторінці обговорення номінацій за 19 вересня 2018. Що ще можна зробити? Brunei (обговорення) 09:38, 3 жовтня 2018 (UTC)

Сторінку Туристично-оздоровчий комплекс «Судак» номіновано на вилучення

Стаття Туристично-оздоровчий комплекс «Судак», значний внесок до написання якої зробили Ви, була номінована на вилучення. Якщо Ви зацікавлені у обговоренні з цього приводу, будь ласка, залиште свій коментар на сторінці обговорення номінацій за 19 вересня 2018. Що ще можна зробити? Brunei (обговорення) 09:57, 3 жовтня 2018 (UTC)

Прохання про зображення

Шановний пане Юрію!

Створіть будь-ласка при нагоді зображення нової Голови ЦВК для статті →Сліпачук Тетяна Володимирівна. Наперед вдячний Вам. З повагою, (93.74.89.204 (обговорення)

Для цього мені треба її сфотографувати. Або отримати її зображення разом із дозволом від автора цього зображення на вільне поширення цього зображення. --Perohanych (обговорення) 16:50, 7 жовтня 2018 (UTC)

This Month in Education: September 2018

Wikipedia Education globe
Wikipedia Education globe
This Month in Education

Volume 4 | Issue 9 | September 2018

This monthly newsletter showcases the Wikipedia Education Program. It focuses on sharing: your ideas, stories, success and challenges. You can see past editions here. You can also volunteer to help publish the newsletter. Join the team! Finally, don't forget to subscribe!

In This Issue
From the Community

Edu Wiki Camp 2018: New Knowledge for New Generation

Education loves Monuments: A Brazilian Tale

“I have always liked literature, now I like it even more thanks to Wikipedia”. Literature is in the air of WikiClubs․

History of Wikipedia Education programme at Christ (Deemed to be University)

Preparation for the autumn educational session of Selet WikiSchool is started

Wiki Camp Doyran 2018

Wikicamp Czech Republic 2018

Wikipedia offline in rural areas of Colombia

From the Education Team

Presentation on mapping education in the Wikimedia Movement

About This Month in Education · Subscribe/Unsubscribe · Global message delivery · For the team: Romaine 01:14, 9 жовтня 2018 (UTC)

Сторінку Штаб генерала Ватутіна у Бучі номіновано на вилучення

Стаття Штаб генерала Ватутіна у Бучі, значний внесок до написання якої зробили Ви, була номінована на вилучення. Якщо Ви зацікавлені у обговоренні з цього приводу, будь ласка, залиште свій коментар на сторінці обговорення номінацій за 16 жовтня 2018. Що ще можна зробити? --Brunei (обговорення) 09:56, 16 жовтня 2018 (UTC)

Запрошення

Запрошую Вас взяти участь у Місячник упорядкування української Вікіпедії 2. Ви також можете не лише усувати якісь із запропонованих недоліків української Вікіпедії, а й сміливо пропонувати свої аспекти у вигляді розділів місячника.--Oleksandr Tahayev (обговорення) 10:03, 1 листопада 2018 (UTC)

Шаблон Edited у статті Віталій Зубков

Вітаю! Будь ласка, зверніть увагу, що у статті Віталій Зубков був автоматично вилучений встановлений вами шаблон {{Edited}}, оскільки вона не редагувалася понад 7 днів. — KrBot (обговорення) 21:40, 2 листопада 2018 (UTC)

This Month in Education: November 2018

Wikipedia Education globe
Wikipedia Education globe
This Month in Education

Volume 4 | Issue 10 | October 2018

This monthly newsletter showcases the Wikipedia Education Program. It focuses on sharing: your ideas, stories, success and challenges. You can see past editions here. You can also volunteer to help publish the newsletter. Join the team! Finally, don't forget to subscribe!

In This Issue
From the Community

A new academic course featuring Wikidata at Tel Aviv University

How we included Wikipedia edition into a whole University department curriculum

Meet the first board of the UG Wikipedia & Education

The education program has kicked off as the new academic year starts

The education program has kicked off as the new academic year starts in Albania

The first Wikimedia+Education conference will happen on April 5-7 at Donostia-Saint Sebastian

Using ORES to assign articles in Basque education program

What to write for Wikipedia about? Monuments!

Wikifridays: editing Wikipedia in the university

Writing articles on Wikipedia is our way of leaving legacy to the next generations

About This Month in Education · Subscribe/Unsubscribe · Global message delivery · For the team: Romaine 05:55, 12 листопада 2018 (UTC)

Список пам'ятних дат 2018 року

Добридень! Особисто я не бачу потреби в окремій статті. Минулого року ця інформація була у статті 2017 в Україні. Як мінімум треба перейменувати у «Список пам'ятних дат 2018 року в Україні».--Maxim Gavrilyuk (обговорення) 20:51, 14 листопада 2018 (UTC)

Так, пропоную влити окремим розділом. Загалом, моя мрія, щоб на головній в розділі цей день в історії, були переважно ювілеї, і переважно українські. Так зроблено в поляків. Але це потребує створення 5 х 365 статей, які б циклічно що 5 років відображалася в цьому розділі на головній. --Perohanych (обговорення) 06:27, 15 листопада 2018 (UTC)

Сторінку SHEN номіновано на вилучення

Стаття SHEN, значний внесок до написання якої зробили Ви, була номінована на вилучення. Якщо Ви зацікавлені у обговоренні з цього приводу, будь ласка, залиште свій коментар на сторінці обговорення номінацій за 15 листопада 2018. Що ще можна зробити? --Friend (обг.) 10:01, 15 листопада 2018 (UTC)

Friend Це стаття про соціально відповідальну компанію, яка має понад 3500 працівників, є незмінним протягом останніх років лідером своєї галузі, про яку є десятки публікацій. --Perohanych (обговорення) 12:14, 15 листопада 2018 (UTC)

Місяць Української революції та державності


Розділ без дати --DixonDBot II (обговорення) 20:49, 23 листопада 2018 (UTC)

Доброго дня! Нагадуємо, що почався місячник статей присвячених Українськії революції та державності, що проходитиме з 14 листопада до 14 грудня. Допоможіть збільшити кількість та покращити якість статей на історичну, культурну, воєнну та інші теми безпосередньо пов'язані з революційною добою та українською державністю. Ми підготували список статей до створення, але можете пропонувати свої. Приєднуйтесь!

This Month in Education: November 2018

This Month in Education

Volume 4 • Issue 10 • October 2018


ContentsSingle page viewSubscribe


In This Issue

About This Month in Education · Subscribe/Unsubscribe · Global message delivery · For the team: Romaine 18:18, 30 листопада 2018 (UTC)

Сторінку Список стандартів EN номіновано на вилучення

Стаття Список стандартів EN, значний внесок до написання якої зробили Ви, була номінована на вилучення. Якщо Ви зацікавлені у обговоренні з цього приводу, будь ласка, залиште свій коментар на сторінці обговорення номінацій за 19 грудня 2018. Що ще можна зробити? --Brunei (обговорення) 10:13, 19 грудня 2018 (UTC)

Стаття Боб Гаррас

Шановний користувачу! Дякуємо, що ви зробили свій внесок до Вікіпедії, створивши статтю Боб Гаррас. Проте ця стаття надто мала та/або недооформлена, щоби бути повноцінною енциклопедичною статтею. Якщо протягом трьох днів її не буде суттєво поліпшено (хоча б до рівня статті-заготовки), статтю буде вилучено. Якщо ви маєте намір доробити статтю, приберіть зі статті шаблон-попередження та поставте шаблон {{Edited}}. Із запитаннями можете звертатися до мене. — Brunei (обговорення) 19:46, 3 січня 2019 (UTC)