Обговорення користувача:RLuts/Архів жовтень 2013

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку

Редагування — аноніми

Доброго дня! А чи не можна зробити так, щоб Користувач:RLutsBot/Редагування за останній місяць/Аноніми давало посилання на внесок цих анонімів, а не на сторінки «користувачів», що просто відсутні. --ReAl (обговорення) 11:39, 30 вересня 2013 (UTC)

Добрий день. Так, це вже давно зробив, просто список оновився некоректно через технічні проблеми у базі даних Wikilabs --RLuts (talk) 17:30, 1 жовтня 2013 (UTC)

Добридень, адміністраторе. А відновіть, будь ласка, цей шаблон користувача. Дякую. --Здоровий глузд (обговорення) 13:11, 2 жовтня 2013 (UTC)

Відновив --RLuts (talk) 13:17, 2 жовтня 2013 (UTC)
Дякую ще раз! --Здоровий глузд (обговорення) 13:19, 2 жовтня 2013 (UTC)

20:17, 2 жовтня 2013 (UTC)

Спецсимволи

Нова, так би мовити, концепція: User:AS/MyEditTools.js --ASƨɐ 07:35, 3 жовтня 2013 (UTC)

Будь-ласка, перевірте оформлення файлу та (коректність) позначення версії перевіреною, а також вилучіть попередню версію з, можливо, завеликою роздільністю. --ReAl (обговорення) 19:18, 7 жовтня 2013 (UTC)

Так, все нормально. Версію вилучив --RLuts (talk) 20:27, 7 жовтня 2013 (UTC)
Поки що бачу, що на мене безпідставно начіпили ярлик хама, тому, даруйте, маю ще й мовчати? Продивіться уважно, як без будь-яких достатніх обґрунтованих підстав викидають мої редагування і абсолютно не реагують на мої прохання не робити цього - а тоді будуте казати, що я знову починаю. Під Gregorian хамити якось не те (надіюсь, не звинуватите мене ще в якихось міфічних «хамствах»). А те, що у деяких користувачів явно завищена самооцінка - це й сліпому видно, даруйте.
Бучач-Львів
Заради об'єктивности, будь ласка, подивіться на безпідставні образи образи зі сторони користувача Aeou на мою адресу (не хочу цитувати цього представника культури, подивіться самі [8] ). Мотиви його, мені видається, відомі. Прохання дати відповідь - раз Ви мене попередили, то подивіться, від чого він отримує задоволення.
Бучач-Львів
Щодо безпідставності звинувачень, то це на жаль брехня. Але факт - я порушив ВП:НО, тому вжити блокування треба (стадію попереджень я вже проходив). Це буде "симетричним" ходом і трохи розрядить ситуацію. Позбавить пана Бучач-Львів потреби трактувати (а не описувати) мої дії у запитах і приватних листах (нудить). На СО користувача вже почались якісь нездорові речі, в яких потім можуть звинуватити мене. За блокування на якийсь порядний термін буду Вам, RLuts, справді дуже вдячний (без жодного сарказму). Це буде хорошою "точкою відліку", після якої можна буде ввімкнути режим мінімальної терпимості до тролінгу. Для нас обидвох. Та й зрештою для решти (конфлікт ширший).--Cepгій (oбг.) 07:28, 9 жовтня 2013 (UTC)
(до Бучач-Львів): Aeou попередив. Вас попереджав через неодноразові порушення. Попрошу Вас бути трохи стриманішим у своїх обговореннях, особливо утриматись від такого: ред.№ 13389594. Раджу перечитати сторінку Вікіпедія:Поведінка в конфліктних ситуаціях --RLuts (talk) 08:56, 9 жовтня 2013 (UTC)
А не мале покарання??? То в порівнянні з тим, що отримала я від цього користувача, користувачу Friend добре попало. Це просто небачене хамство! І що цей користувач пропагує!!!!--Учитель Обг 14:28, 9 жовтня 2013 (UTC)
Не я блокував --RLuts (talk) 14:32, 9 жовтня 2013 (UTC)
Його ж не за це блокували! Інші репліки були менш промовисті, а це читати страшно: скільки в людини яду й ненависті! Це для ВП не є підставою для блокування звісно, але репліки: Твоя голова може собі уявити, Що знаходиться у твоїй голові, уродженцю Галичини - махровий темний совок? .. Повторюю для нездатних мислити, аналізувати фанів: не видавайте свої фантазії за реальність. Якщо ваш загальний IQ... Цього мало? так ображати людину нізащо! А про те, що Бучач-Львів мислить себе месією вже писала, цитуючи. Наведу ще одну цитату: то й не тра забувати, з ким маєте справу --Учитель Обг 15:03, 9 жовтня 2013 (UTC)
Вчора о 9:24 Бучач-Львів написав це повідомлення на СО Friendред.№ 13389594. Після цього об 11:35 адміністратор AS заблокував його на 1 добу [9] за систематичні порушення ВП:НО, враховуючи повідомлення до Вас та Friend'а (але згодом переблокував на 5 годин). --RLuts (talk) 15:16, 9 жовтня 2013 (UTC)
Ясно! Малувато...--Учитель Обг 16:05, 9 жовтня 2013 (UTC)
ПРОБАЧТЕ!!! за неприємну ситуацію, винуватцем якої мимоволі став! Friend'у надіслав перепрошення. В подібну ситуацію потрапив вперше, буду відкривати очі. Надіюсь, мої перепрошення будуть прийняті. Поки що недостатньо часу для вивчення ситуації.
Бучач-Львів
Доброго дня! Перепрошую, трохи поворушу старе.

Якщо Ви зіштовхнулися з особистими образами

Користувачеві, що вважає, що йому завдана образа, рекомендується звернутися до опонента, з'ясувати, чи була ця образа навмисною, і попросити його вибачитися. У разі, якщо факт завданої образи сумніву не викликає або якщо опонент не відповідає на звернення, то користувач має право звернутися до будь-якого незацікавленого адміністратора, котрий, упевнившись, що образа справді мала місце, виносить попередження про неприпустимість таких дій.

З моєї сторони були різкі, грубуваті репліки на адресу користувача Friend'a (але ніяке не хамство — емоції). Якщо особисто Вас влаштовуює стан речей, коли ігнорується особами-репрезентантами України вживання державної мови, то моя різка, груба репліка користувачу Friend'у має підґрунтя (не виправдовуюсь, бо треба було стриматись, добрати слова). Але це стосувалось винятково користувача Friend'a!!! А тепер мої запитання до Вас:

  • чому НЕ БУЛО ПОПЕРЕДЖЕННЯ, а зразу блокування? Будь ласка, дайте аргументовану відповідь (бачу, інших попереджали)
  • чому в грубій формі сюди вклинились користувачі Учитель, Аeou (особливо — останній, який отримує задоволення від ред.№ 13392833), на чию адресу з моєї сторони взагалі не було грубощів, різкости — і я не бачу з Вашої сторони відповідної реакції
  • у ВП:НО не заборонено попереджувати користувачів про їх відповідальність за грубощі і т. д.
  • чекати на перепрошення користувачів Учитель, Аeou — напевне, не варта; але формальна сторона справи вимагає цього від них; їх, напевне, влаштовує такий стан речей (та й Бог з ним). Наразі, можу констатувати факт їх невміння чи небажання перепрошувати (підстави я маю). Якщо вони будуть — то, розумієте, пройшло майже 3 тижні від «буремних подій» (або не бачать свої колоди, або ...)
    Бучач-Львів

Статус файлу Файл:Blackcat whitecat.jpg

Шановний користувачу Вікіпедії! Дякуємо за завантаження файлу Файл:Blackcat whitecat.jpg. Однак при перевірці його опису виявилися деякі проблеми. Будь ласка, зверніть увагу, що кожен невільний файл повинен відповідати критеріям сумлінного використання, у тому числі обов'язково містити обґрунтування сумлінного використання. Якщо статус зазначеного файлу не проясниться протягом 7 днів, адміністратори Вікіпедії будуть змушені його вилучити. Ваѕеобг.вн. 15:13, 15 жовтня 2013 (UTC)

Вікіконференція-2013

Запрошуємо взяти участь у Вікіконференції, яка проходитиме у 2-3 листопада у Вінниці. Прохання долучатися на сторінці конференції. Якщо виникнуть додаткові запитання, будь-ласка звертайтесь до мене. З повагою, --visem (обговорення) 22:00, 18 жовтня 2013 (UTC)

09:36, 21 жовтня 2013 (UTC)

Привіт) Зверни увагу :) --Ваѕеобг.вн. 18:26, 21 жовтня 2013 (UTC)

Досягнемо згоди

Шановний колего адміністратор!

Висловлюю заперечення щодо цього Вашого попередження.

  1. Ви не помітили, що процитовані Вами мої слова ("Отже, Ви порушили АП, не поставивши лапки. Виглядає, наче то Ваші власні слова") я сказав жартома, тобто вони не є порушенням ВП:НДА:
    • я не міг уявити, що DixonD піде на порушення АП , цитуючи без лапок. Виглядало, як власні слова.
    • Якщо без жартів, то мені Вас шкода.
  2. Звинувачення у тролингу я зняв після того, як отримав пояснення. До пояснення я щиро вважав ці слова тролингом. Більш того, без пояснення ці слова дійсно виглядають як тролинг. Отже, це не було ВП:НО.
  3. необхідно визначити позиції і бажано виробити консенсус спільноти у ставленні до закону та до тих, хто свідомо зловживає ним, використовує його для деструктивних дій.

Через деякий час я звернуся до DixonD на його СО. Я так само не палю, люблю каву та місто Львів, отже, у нас вже є багато спільного. Мені прикро, що трапилося непорозуміння.

Якщо Ви повністю не згодні зі мною, звернімося до посередників.

Із сподіванням на порозуміння та швидке досягнення консенсусу.

Юpiй Дзядuк в) 08:57, 27 жовтня 2013 (UTC).

Доброго дня! Пане Юрію, не треба сприймати моє попередження так серйозно. Адже попередження, як і блокування, це не покарання, а швидше превентивний захід. Вам же я вдячний, що Ви закоментували висловлювання, які мені здались негативними, попередження вже зробилось не дарма. Навіть жарти можуть не сподобатись іншим і це могло б спровокувати більш серйозний конфлікт. Ще раз дякую за розуміння.
P.S. Оффтоп: Я теж люблю каву та місто Львів. Про куріння, на жаль, промовчу З повагою, RLuts (talk) 10:34, 27 жовтня 2013 (UTC)
  • Доброго вечора! Життя навчило мене сприймати попередження, особливо офіційних осіб, дуже серйозно. Тому я й прошу Вас уважно прислухатися та зрозуміти мене. Проаналізуйте крок за кроком кожен з пунктів 1, 2, 3 та переконайтеся (або повірте), що я не заслуговую на звання порушника правил навіть у такому дріб'язку. Збирався закоментувати те, що стало оф-топіком та флеймом, трішки спізнився. З повагою, — Юpiй Дзядuк в) 17:03, 27 жовтня 2013 (UTC).

10:04, 28 жовтня 2013 (UTC)

Статистика адміндій

Здається, в загальну кількість не включаються редагування у просторі Mediawiki. --DixonD (обговорення) 08:47, 28 жовтня 2013 (UTC)

Дякую за повідомлення. Виправив --RLuts (talk) 10:22, 28 жовтня 2013 (UTC)

Добривечір! Побачила цю статтю, Ваш нік в історії, і хочу попросити Вас порадити мені, що зробити в першу чергу, що з цієї статті слід викинути взагалі. Стаття не моя, але я із задоволенням поправлю її. Якщо це у Вас не забере забагато часу, трохи допоможіть, будь-ласка. Зарані дякую, --Nadiya Li (обговорення) 17:40, 30 жовтня 2013 (UTC)

Добрий вечір. Хтось з працівників музею (я так думаю) використовували статтю в дещо рекламних цілях, дійшло навіть до того, що регулярно додавали анонси різних заходів. Такі дії явно суперечить вимогам Вікіпедії (та й будь-якої енциклопедії). Перш за все треба вилучити звідти всі ознаки довідника та путівника та переписати текст більш енциклопедично (вилучити режим роботи, вартість квитка, «місії літмузею»). Розділ «Історія одного архіву» можна перенести в кінець статті та назвати, наприклад «Цікавий факт». Розділи «Виставки», «Інтерактивні екскурсії та заняття» необхідно повністю переписати (позбавитись рекламного стилю: «Запрошуємо на виставку цифрового живопису Марини Валуйської», «Тут учасники можуть вільно обмінюватися думками, висловлювати припущення, мріяти й здобувати забуті серед сучасників уміння» тощо). Після цих розділів знову ж нічого цінного немає. Тобто статтю потрібно переписати практично повністю, дотримуючись нейтральної точки зору та використовуючи незалежні авторитетні джерела. Успіху!--RLuts (talk) 00:24, 31 жовтня 2013 (UTC)
Дуже дякую. --Nadiya Li (обговорення) 14:01, 31 жовтня 2013 (UTC)