Обговорення користувача:SteveR/Архіви/2014/травень

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Найсвіжіший коментар: SteveR у темі «Шаблон» 9 років тому
Перейти до навігації Перейти до пошуку

Щодо додавання нових розділів

Дрібничка. При додаванні нового розділу на сторінках обговорення (користувачів) чи у просторі ВП:, не варто робити отак: в описі редагування міститься назва попереднього розділу (звернув увагу?), до якого нібито додається щось нове, натомість абсолютно не видно, що то зовсім нова інфо, яка попереднього розділу не стосується. Натомість можна а) редагувати всю сторінку чи розділ із вищим рангом і заповнювати опис редагування, б) [ще краще] користуватися вкладкою «Додати тему». Якщо повторююсь, то пардон, але ця річ дошкуляє мені в СС, тому я ходжу по СО і всім тицяю пальцем. Функціонал ВП ду-уже широкий, чому б ним і не користуватись -- Ата (обг.) 10:45, 4 травня 2014 (UTC)

Привіт. Та я знаю про цю річ, лише не завжди вчасно згадую. Тепер буду уважнішим. --SteveR (обговорення) 10:49, 4 травня 2014 (UTC)

Глущенко Артем Ігорович

Доброго дня! Прошу, будь ласка, пояснити з я ких причин стаття поставлена під видалення? Можливо варто доповнити якоюсь додатковою інформацією або примітками чи посиланнями? Дякую!

Доброго дня! Наразі стаття про пана Глущенка не відповідає критеріям значимості осіб, з якими можна ознайомитись за посиланням. Якщо Ви не згодні з цим, то можете навести аргументи на сторінці номінації. З повагою, --SteveR (обговорення) 13:13, 5 травня 2014 (UTC)

Шаблон Edited в статті Білогірська централізована бібліотечна система

Вітаю! Будь ласка, зверніть увагу, що в статті Білогірська централізована бібліотечна система був автоматично вилучений встановлений вами шаблон {{Edited}}, оскільки вона не редагувалася понад 8 днів. — KrBot (обговорення) 14:33, 13 травня 2014 (UTC)

Видалення статті про чиновника

Шановний адміністраторе!

Прошу Вашого сприяння у видаленні рекламної статті чиновника Паракуда Олег Васильович — Це написав, але не підписав користувач RangeRover0018 (обговореннявнесок).

Посприяти вилученню статті я не можу, бо такі речі вирішує спільнота. Замість агітації на СО, краще витратіть час на аргументацію своєї позиції на сторінці номінації. --SteveR (обговорення) 13:45, 16 травня 2014 (UTC)

Шаблон Edited в статті Хмельницька центральна районна бібліотека

Вітаю! Будь ласка, зверніть увагу, що в статті Хмельницька центральна районна бібліотека був автоматично вилучений встановлений вами шаблон {{Edited}}, оскільки вона не редагувалася понад 7 днів. — KrBot (обговорення) 03:19, 20 травня 2014 (UTC)

Дії Погоринського (із запитів до адмінів)

Доброго дня! А SteveR не бачив? Слухайте, SteveR, а у вас яка логіка? Ви не бачили «історії цієї співпраці» - тоді, будь ласка, подивіться його сторінку обговорення, історії статей про Сангушків, Плужне, Паоло Фонтана? Чому той, хто додає - та ще й на основі АКАДЕМ ДЖЕРЕЛ, - ще й повинен щось просити того, хто руйнує, чи нищить?… Спите?…--Бучач-Львів (обговорення) 09:46, 21 травня 2014 (UTC) Забув сказати дякую - хоча б за увагу.

Щодо Файл:Тетяна Щербаченко.jpg

Доброго дня шановний SteveR! Я тільки вчуся бути дописувачем Вікіпедії(навчаюся в 10 класі), тому прошу про Вашу допомогу. Права на фото мені дала сама пані Тетяна, ожу навести наш діалог в Фейсбуці. Як довести право на розміщення фото? Дякую! --AsyaCh (обговорення) 17:14, 24 травня 2014 (UTC)

Доброго дня і Вам. Спробую допомогти. Ідеально було б, якби пані Тетяна сама завантажила своє фото або Ви самі її сфотографували . Якщо ймовірність кожної з цих двох подій прямує до нуля, то раджу скористатись системою OTRS. Для отримання детальнішої інформації раджу прочитати сторінку Вікіпедія:Дозволи. Тобто, якщо, наприклад, ця фотографія розміщена на її сторінці в соцмережі, то в стандартному тексті дозволу пані Тетяна має вказати посилання на це зображення і надіслати цей дозвіл електронною поштою. Успіхів на вікі-ниві. З повагою, --SteveR (обговорення) 17:30, 24 травня 2014 (UTC)

Щодо вільних зображень

Добридень!

Дякую за пояснення щодо вільних зображень…--Orestsero (обговорення) 16:36, 26 травня 2014 (UTC)

Шаблон

Вітаю! Не могли б Ви поставити врізку з обговоренням на "Черепні нерви". В мене чомусь обговорення Угорської крони вискакує--TnoXX (обговорення) 18:48, 10 травня 2014 (UTC)

Вітаю! Зараз, здається, всюди працює. --SteveR (обговорення) 18:59, 10 травня 2014 (UTC)
Вітаю! Не могли б Ви ще раз переглянути останні підсумки. Знову щось не так зробив. І, якщо можна, скажіть в чому я наплутав зі шаблоном--TnoXX (обговорення) 18:22, 26 травня 2014 (UTC)
Добрий вечір. Певно, просто забули закрити парсерну функцію. --SteveR (обговорення) 18:53, 26 травня 2014 (UTC)