Ріксос-Прикарпаття

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку
Ріксос-Прикарпаття
Інформація та статистика
Розташування Трускавець
Країна Україна Україна
Адреса вул. Городище, 8, м. Трускавець Львівська область, 82200, Україна
Власник ТзОВ «Спецпроект-Перспектива»,
ТзОВ «Інвестиції та розвиток»[1]
Кількість номерів 359
Кількість поверхів 15
Вебсайт rixos.ua

«Ріксос-Прикарпаття» — курортний 5-и зірковий комплекс розташований у центрі міста Трускавець в оточенні Карпатських лісів, на віддалі 105 км від міжнародного аеропорту «Львів». Загальна площа приміщень комплексу сягає понад 50 тис. м², площа території — 12 га. Оцінна вартість усього готелю — $60 млн (оцінка Forbes Україна).[2]

Готель як хмарочос[ред. | ред. код]

Висота 58,4 м[джерело?].

Власники[ред. | ред. код]

Станом на 2015 рік 12,5% готелю належить лідеру групи «Воля народу»Ігорю Єрємєєву.[2] На даний момент комплекс належить компанії "Інвестиції та розвиток" донецького мільйонера Ігора Гуменюка. (2018) [3]

Номерний фонд[ред. | ред. код]

Номерний фонд становить 370 номерів: 201 стандарт (Standard), 34 кутових стандарти (Standard Corner, в тому числі 2 номери для людей з обмеженими фізичними можливостями), 102 покращених (Superior), 21 напівлюкс (Junior Suite), 7 панорамних люксів (Panoramic Suite), 4 люкси (Suite), та 1 апартаменти (Apartment). У всіх номерах є холодильник з міні-баром, кабельне телебачення, безпровідний доступ до Інтернет, телефон (у кімнаті та у ванній), електронний сейф, фен, система обігріву та кондиціонування повітря, ковролінове покриття підлоги.

Харчування[ред. | ред. код]

У головному ресторані шведської лінії «Maximus» (400 місць) пропонують страви європейської та української кухонь, а також 15 варіантів дієтичного меню. В a la carte ресторані «Portus» (140 місць) великий вибір страв європейської та української кухонь і велика винна карта. Цілодобовий лобі-бар «Centralis» радує гостей чудовими закусками, напоями та коктейлями. У барі «Alter Ego» гості можуть скуштувати різні варіанти кави та кавових напоїв. Тут же розташована дитяча кав'ярня зі спеціальним дитячим меню. У цих двох барах — безкоштовний бездротовий доступ до Інтернету. На території комплексу також є барбекю-ресторан «Літня тераса» (80 місць), що працює в теплий період року.

Лікування[ред. | ред. код]

Медичний центр (близько 2 000 м²) відповідає стандартам європейських бальнеологічних і SPA-курортів. До послуг гостей лікарі 20 спеціальностей, 10 медичних програм за основними напрямками профілактики, оздоровлення і лікування захворювань шлунково-кишкового тракту, сечостатевої системи, кардіологічних, гінекологічних, неврологічних і травматологічних синдромів. Програми та процедури використовують цілющі лікувальні властивості мінеральних вод Трускавецького родовища, в тому числі знаменитої «Нафтусі».

SPA-центр[ред. | ред. код]

Закритий міні аквапарк (500 м²) з гідромасажними установками, джакузі, фітнес-зал із кардіологічними та навантажувальними тренажерами, сауни, парна, турецька лазня (хамам), масажні кабінети, солярій, кріосауна. Тут же розташований салон краси з чудовим набором процедур апаратної та мануальної косметології, манікюром, педикюром, послугами перукаря. Два фіто-бари з великим розмаїттям безалкогольних напоїв, кисневих коктейлів і пінок.

Дозвілля та розваги[ред. | ред. код]

Rixos Camp- країна розваг для малечі, дитяча кімната,Розважальний центр із боулінгом, більярдом (російським і американським), нічний клуб із дискотекою, два бари з великим вибором напоїв і наїдків, настольний теніс, два тенісних корти просто неба з освітленням у вечірній час, майданчик для стрільби з лука, прокат велосипедів, сеґвей, замовлення кінних прогулянок, екскурсії околицями Трускавця, до мн.Львова, в Карпати та Закарпаття.

Примітки[ред. | ред. код]

  1. ДІАГНОСТИЧНИЙ ЛІКУВАЛЬНО-РЕАБІЛІТАЦІЙНИЙ КУРОРТНИЙ КОМПЛЕКС РІКСОС-ПРИКАРПАТТЯ
  2. а б Ігор Єремеєв і ще 5 бізнесменів, які раптово відійшли від справ. Як тимчасова непрацездатність олігарха позначиться на його політичній кар'єрі та бізнесі 27 ЛИПНЯ 2015, 18:30 forbes
  3. БизнесЦензор. Кому принадлежат самые дорогие гостиницы Украины. БизнесЦензор (ru-RU) . Процитовано 26 червня 2018.

Посилання[ред. | ред. код]

Див. також[ред. | ред. код]

Координати: 49°16′09″ пн. ш. 23°29′43″ сх. д. / 49.2693722° пн. ш. 23.4953778° сх. д. / 49.2693722; 23.4953778