Шаблон:Платне редагування без розкриття/документація

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку

Шаблон для статей, що містять ознаки редагувань за винагороду без розкриття замовника.

Статті, у яких він розміщений, потрапляють до категорії Статті Вікіпедії з ознаками платного редагування або її датованої підкатегорії.

Якщо Ви отримуєте винагороду за редагування Вікіпедії, будь ласка, додавайте на сторінки обговорення таких статей шаблон {{редагування від оплачуваного редактора}}. Будьте обережні, щоб не порушити правило «Розголошення особистої інформації».

Обґрунтування встановлення[ред. код]

Текст шаблону містить запрошення на СО. Згідно з ВП:ВШУ, встановлюючи шаблон на статтю, варто пояснити з яких міркувань це було зроблено. Без пояснень, згідно з настановою, його можна просто прибрати. Типове пояснення встановлення могло б виглядати так:

статтю багато редагував Користувач Н, якого на ВП:ЗПК виявили як чергову обліковку заблокованих за порушення ПРБР користувачів. Зняти шаблон можна, коли хтось пересвідчиться, що всі правки Користувача Н нейтральні. Вся відповідальність — за тим, хто знімає.

Використання[ред. код]

{{Платне редагування без розкриття|date=квітень 2024}}

або

{{ПРБР|date=квітень 2024}}

Редагування, зроблені до 16 червня 2014 року[ред. код]

Для редагувань, зроблених до 16 червня 2014 року, коли вимога розкриття замовника редагувань за винагороду набула чинності, застосовуйте альтернативну версію шаблону:

{{ПРБР|до 16 червня 2014=yes|date=квітень 2024}}