Clockwork Revolution

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку
Clockwork Revolution
Розробник InXile Entertainment
Видавець Xbox Game Studios
Дистриб'ютор Microsoft Store і Steam
Жанр(и) рольовий бойовик
Платформа Microsoft Windows
Xbox Series X/S
Ліцензія пропрієтарна ліцензія[d]
Дата випуску невідомо
Режим гри одноосібна гра
Мова англійська
Творці
Керівник(и) Чад Мур
Ігродизайнер(и) Джейсон Андерсон
Технічні деталі
Носій Blu-ray Disc і цифрова дистрибуція
Офіційний сайт

Clockwork Revolution це майбутній рольовий бойовик в стімпанк-сетингу, що розробляється InXile Entertainment під видавництвом Xbox Game Studios для платформ Windows і Xbox Series X/S.

Ігровий процес[ред. | ред. код]

Clockwork Revolution, це рольовий бойовик від першої особи з механікою подорожування в часі, де зміни, які гравець робить в минулому, трансформують ігровий світ майбутнього і призводять до часом неочікуваних результатів.[1] За словами Xbox Wire, гравців чекають «динамічні бої, що змінюють час, глибоко взаємопов’язані рольові системи та можливість створити власного унікального персонажа з нуля».[2]

Синопсис[ред. | ред. код]

Дія розгортається в процвітаючому вікторіанському місті Авалоні. Цей прекрасний мегаполіс приховує одну жахливу таємницю. Правителька леді Айронвуд за допомогою пристрою для подорожей у часі змінила минуле міста. Вона змусила робітничий клас невтомно працювати на фабриках і в нетрях, завдяки чому жінка отримала величезні статки. Протагоніст дізнається план Айронвуд і вирішує перешкодити їй за допомогою пристрою під назвою «хронометр».[3]

Розробка[ред. | ред. код]

Clockwork Revolution вперше було представлено на Xbox Games Showcase 2023, де студія-розробник InXile Entertainment представила перший геймплейний трейлер без вказаної запланованої дати випуску.[4] «Ми все ще на ранніх стадіях розробки», — каже студія, називаючи випущений трейлер «прев’ю пре-альфи», не розкриваючи більш помітних деталей про свою гру.[1] Після анонсу серед спільноти почалися гарячі дискусії щодо схожостей майбутньої гри InXile з BioShock Infinite від Irrational Games. Офіційні представники Microsoft спростували ці заяви та наполягли на тому, що будь-яка подібність між Clockwork Revolution і BioShock Infinite є «ненавмисною»,[5] а керівник InXile, Браян Фарго, вказав, що Clockwork Revolution є «глибокою RPG» із «повним створенням персонажа протагоніста з нуля», «розгалуженою системою діалогів», «приголомшливою» стімпанковою зброєю та «чорним гумором», на відміну від лінійного шутера BioShock Infinite.[5][6]

Примітки[ред. | ред. код]

  1. а б Gould-Wilson, Jasmine (11 червня 2023). Clockwork Revolution: Everything we know so far. gamesradar (англ.). Процитовано 21 червня 2023.
  2. Partis, Danielle (11 червня 2023). Clockwork Revolution: Diving Deeper Into inXile’s Time-Bending Reveal Trailer. Xbox Wire (амер.). Процитовано 21 червня 2023.
  3. Степорук, Назар (11 червня 2023). Представлена Clockwork Revolution – нова RPG від творців серії Wasteland (укр.). Уніан UA. Процитовано 21 червня 2023.
  4. Clockwork Revolution - Official Reveal Trailer (укр.), процитовано 21 червня 2023
  5. а б Yin-Poole, Wesley (12 червня 2023). Microsoft Responds to Clockwork Revolution BioShock Infinite Similarities. IGN (англ.). Процитовано 21 червня 2023.
  6. Important to know that Clockwork Revolution is a true RPG with all of the stats, crunchy details and deep reactivity that we’re known for. Twitter (укр.). 11 червня 2023. Процитовано 21 червня 2023.