Enemy Front

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку
Enemy Front
Розробник City Interactive
Видавець City Interactive
Дистриб'ютор Bandai Namco Entertainment, Steam[1], PlayStation Now[2] і PlayStation Store
Жанр(и) Шутер від першої особи
Платформа ПК
PlayStation 3
Xbox 360
Дата випуску 10 червня 2014 року
Режим гри сінглплеєр
мультиплеєр
Мова англійська[1], французька[1], італійська[1], іспанська[1], польська[1] і бразильський варіант португальської мови[1]
Творці
Композитор(и) Кріс Веласко
Технічні деталі
Рушій CryEngine 3
Носій цифрова дистрибуція
Офіційний сайт

Enemy Front — відеогра жанру шутер від першої особи, розроблена і випущена польською компанією City Interactive для ПК, PlayStation 3 і Xbox 360 10 червня 2014 року.

Сюжет[ред. | ред. код]

Роберт Хокінс — американський кореспондент, який задля хорошої статті бере участь в операціях сил супротиву в різних країнах Європи: Франції, Норвегії, Німеччині, Іспанії та Польщі. Події розгортаються під час Варшавського повстання, коли Роберт допомагає встановити контроль над Варшавою бійцям Армії Крайової. В перервах між сутичками він розповідає одному з бійців історію своєї участі в Другій світовій війні.

Геймплей[ред. | ред. код]

В грі потрібно займатись шпигунством та диверсіями. У героя є можливість «тихого вбивства», взяття ворога в заручники тощо. Місії достатньо різноманітні, пейзажі Франції та Норвегії заслуговують окремої оцінки, крім того, CryEngine 3 дозволяє насолодитися якісними ефектами гри і відчути весь динамізм сюжету. Шутер заснований на художньому вимислі по мотивам Другої світової війни.

Огляди[ред. | ред. код]

Enemy Front отримав змішані здебільшого негативні відгуки від критиків, з оцінкою 5/10 на GameSpot і 4.7/10 на IGN, які критикували розробників за одноманітну сюжетну лінію та поганий стелс-режим, але хвалили за хорошу графіку, мультиплеєр і режим стрільби. Eurogamer дав Enemy Front 2/10, кажучи, що занадто багато недоліків просто були випущені з уваги.

Див. також[ред. | ред. код]

Примітки[ред. | ред. код]

  1. а б в г д е ж Steam — 2003.
  2. All PS Now games A-Z: Browse the full list of games available to play with your PS Now membership
  3. Metacritic Enemy Front. Metacritic. Архів оригіналу за 2 травня 2019. Процитовано 20 червня 2014. 

Джерела[ред. | ред. код]