Обговорення користувача:Pohorynsky: відмінності між версіями

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Найсвіжіший коментар: Base у темі «Статус Файл:Прапор йопт.jpg» 7 років тому
Перейти до навігації Перейти до пошуку
Вилучено вміст Додано вміст
Basio (обговорення | внесок)
→‎Попередження: нова тема
автосповіщення про відсутність автора для Файл:Прапор йопт.jpg
Рядок 62: Рядок 62:


Не доводьте до абсурду. Якщо назва статті узгоджена, то і у самій статті має подаватися як основна. При наступному подібному редагуванні Вам може бути накладено обмеження на редагування статті [[Аріанська вежа-каплиця (Тихомель)]]. --[[Користувач:Basio|Basio]] ([[Обговорення користувача:Basio|обговорення]]) 18:47, 5 квітня 2017 (UTC)
Не доводьте до абсурду. Якщо назва статті узгоджена, то і у самій статті має подаватися як основна. При наступному подібному редагуванні Вам може бути накладено обмеження на редагування статті [[Аріанська вежа-каплиця (Тихомель)]]. --[[Користувач:Basio|Basio]] ([[Обговорення користувача:Basio|обговорення]]) 18:47, 5 квітня 2017 (UTC)
== Статус [[:Файл:Прапор йопт.jpg]] ==
Дякуємо за те, що ви завантажили на сервер Вікіпедії файл '''[[:Файл:Прапор йопт.jpg]]'''. Однак на сторінці опису файлу немає супровідної інформації щодо [[Довідка:Зображення та звуки|джерела, авторства та ліцензії]] або ця інформація неповна чи недостовірна. Якщо ви не є автором даного файлу, ви повинні якимось чином обґрунтувати свої права завантажувати його у Вікіпедію. Також у цьому випадку необхідно вказати джерело файлу, тобто дати посилання на сайт (або інше джерело), з якого ви взяли цей файл, а також умови використання файлів із вказаного сайту.

На сторінці опису файлу завжди вказуйте шаблон з ліцензією, під якою опубліковано цю роботу. Якщо ви є його автором, ви можете використати шаблон {{[[Шаблон:Cc-by-sa-3.0|Cc-by-sa-3.0]]}} для того, щоб ліцензувати файл під ''CC-BY-SA'', або {{[[Шаблон:PD-self|PD-self]]}}. Щоб довідатись про те, які ще існують шаблони з ліцензіями, дивіться статтю [[Вікіпедія:Шаблони:Авторські права]] або [[Вікіпедія:Ліцензування зображень/Короткий довідник|Короткий довідник]].

Якщо ви завантажили й інші файли, будь ласка, перевірте, скориставшись [http://tools.wikimedia.de/~daniel/WikiSense/Gallery.php?wikilang=uk&wikifam=.wikipedia.org&since=&until=&img_user_text=Pohorynsky&order=-img_timestamp&max=25&order=-img_timestamp&format=html цим сервісом], чи зазначено на їхніх сторінках опису джерело, а також шаблон з ліцензією. Якщо статус завантажених вами файлів не з'ясується протягом ''7 днів'', адміністратори Вікіпедії будуть змушені '''вилучити''' завантажений вами файл із сервера.

Дякуємо за розуміння. [[user:Base|<span style="color:#860">ᛒᚨᛊᛖ</span>]] ([[User_talk:Base|<span style="color:#060">ⰑⰁⰃ</span>]]) 14:45, 1 травня 2017 (UTC)

Версія за 14:45, 1 травня 2017

Цей користувач покинув Вікіпедію.
Щотридцять днів оновлюваний архів обговорення що це?


Архіви:

Долучайтеся до Вікімарафону-2017!

Шановний(а) дописувачу(ко) української Вікіпедії Pohorynsky!

Запрошуємо долучитися вас до Вікімарафону-2017, присвяченого 13-річчю української Вікіпедії!

Протягом трьох днів (28—30 січня 2017) сотні дописувачів створюватимуть нові статті у Вікіпедії, адже саме поповнення Вікіпедії новими статтями — найкращий спосіб привітати Вікіпедію з днем народження! Усі охочі учасники Вікімарафону, які напишуть у ці дні хоча б одну статтю, отримають пам'ятні сувеніри.

Ви зробили значний і дуже цінний внесок до Вікіпедії, уже написавши до Вікіпедії багато нових статей, однак протягом останнього місяця ви мало редагували Вікіпедію. Можливо, ви напишете свою наступну статтю саме до дня народження Вікіпедії, долучившись до Вікімарафону? Тоді і ви привітаєте Вікіпедію новою статею чи новими статтями, і Вікіпедія віддячить вам пам'ятним сувеніром )

Ви можете також долучитися до однієї з вікізустрічей по всій Україні: звісно ж, у нас будуть традиційні зустрічі в Києві, Харкові чи Львові, але вікіпедисти зустрінуться також у десятках інших міст і містечок по всій країні. У гарній компанії приємніше писати статті, тож будемо раді бачити вас на зустрічі у вашому місті!

Сподіваємося на вашу участь у Вікімарафоні! — NickK (обг.) 14:25, 28 січня 2017 (UTC)Відповісти

Rzyszczewskі

Вітаю! Жищевскі, вважаю. Однак - це, як тут деякі скажуть - порушує правопис. --Д-D (обговорення) 10:31, 31 січня 2017 (UTC)Відповісти

Так і в нашій літературі скрізь. Дякую. --Pohorynsky (обговорення) 10:34, 31 січня 2017 (UTC)Відповісти

Your feedback matters: Final reminder to take the global Wikimedia survey

(Sorry to write in English)

Вежа-каплиця

Прошу звернути увагу на Вікіпедія:Перейменування статей/Аріанська вежа-каплиця (Тихомель) → Каплиця Сенют--ЮеАртеміс (обговорення) 08:59, 28 лютого 2017 (UTC)Відповісти

Блокування від 28 лютого 2017


Розділ без дати --DixonDBot II (обговорення) 19:12, 20 березня 2017 (UTC)Відповісти

Блокування
Блокування
Вас тимчасово заблоковано у зв'язку з систематичними порушеннями ВП:НО, вандалізмом для запобігання подальшим порушенням. Термін блокування — 3 дні.
Коли термін блокування буде вичерпано, ми будемо раді продовженню Вашої конструктивної участі в проєкті.

Після закінчення терміну блокування зніметься автоматично.

Якщо Ви вважаєте, що є вагомі причини для розблокування, створіть нову тему унизу Вашої сторінки обговорення та додайте такий текст: {{Розблокувати|Ваша причина тут ~~~~}}.

--Basio (обговорення) 18:42, 5 квітня 2017 (UTC)Відповісти

Попередження

Не доводьте до абсурду. Якщо назва статті узгоджена, то і у самій статті має подаватися як основна. При наступному подібному редагуванні Вам може бути накладено обмеження на редагування статті Аріанська вежа-каплиця (Тихомель). --Basio (обговорення) 18:47, 5 квітня 2017 (UTC)Відповісти

Статус Файл:Прапор йопт.jpg

Дякуємо за те, що ви завантажили на сервер Вікіпедії файл Файл:Прапор йопт.jpg. Однак на сторінці опису файлу немає супровідної інформації щодо джерела, авторства та ліцензії або ця інформація неповна чи недостовірна. Якщо ви не є автором даного файлу, ви повинні якимось чином обґрунтувати свої права завантажувати його у Вікіпедію. Також у цьому випадку необхідно вказати джерело файлу, тобто дати посилання на сайт (або інше джерело), з якого ви взяли цей файл, а також умови використання файлів із вказаного сайту.

На сторінці опису файлу завжди вказуйте шаблон з ліцензією, під якою опубліковано цю роботу. Якщо ви є його автором, ви можете використати шаблон {{Cc-by-sa-3.0}} для того, щоб ліцензувати файл під CC-BY-SA, або {{PD-self}}. Щоб довідатись про те, які ще існують шаблони з ліцензіями, дивіться статтю Вікіпедія:Шаблони:Авторські права або Короткий довідник.

Якщо ви завантажили й інші файли, будь ласка, перевірте, скориставшись цим сервісом, чи зазначено на їхніх сторінках опису джерело, а також шаблон з ліцензією. Якщо статус завантажених вами файлів не з'ясується протягом 7 днів, адміністратори Вікіпедії будуть змушені вилучити завантажений вами файл із сервера.

Дякуємо за розуміння. ᛒᚨᛊᛖ (ⰑⰁⰃ) 14:45, 1 травня 2017 (UTC)Відповісти