Людина-вовк проти Ґодзілли

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку
Людина-вовк проти Ґодзілли
伝説の巨獣狼男対ゴジラ
Оригінальний японський плакат фільму
Режисер Шизуо Накаджіма
Продюсер Шизуо Накаджіма
У головних
ролях
Ема Ішіхара
Композитор Акіра Іфукубе
Мова японська
Країна Японія
IMDb ID 5567368

«Легендарний гігантський звір Людина-вовк проти Ґодзілли» (яп. 伝説の巨獣狼男対ゴジラ, денсетсу но киоджю окамі отокл тай ґодзіра) — японський фанатський фільм режисера Шизуо Накаджіма, який не вийшов у прокат.

Сюжет[ред. | ред. код]

З того, що було оголошено, сюжет фільму «Людина-вовк проти Ґодзілли» починається з того, що перевертень з'являється в сільській місцевості, опромінюється і збільшується до розміру дайкайдзю. Людина-вовк зустрічається з Ґодзіллою в сільській місцевості, і обидва монстри б'ються. Ґодзілла зображується злим монстром, як у ранніх фільмах епохи Сьова. Незважаючи на це, Ґодзілла зображується як менш зла істота, порівняно з Вольфменом.

Виробництво[ред. | ред. код]

Режисер Шизуо Накаджіма задумав ідею фільму під час роботи на посаді помічника виробництва в Toho. Він планував його як повнометражний фільм із людською драмою. Накаджіма черпав натхнення з «Прокляття перевертня». Команда Шизуо Накаджіми придбала матеріали безпосередньо у Тохо і створила мініатюрні промислові фабрики, будівлі та копію костюму Ґодзілли 1964 року. Завдяки колишнім співробітникам Тохо, фільм розпочали знімати в 1983 році і завершили в середині 80-х, закінчивши 10 годин необроблених кадрів. Фільм зняли на восьмиміліметровій плівці. Пост-продакшн триває з середини 80-х років і до цього часу.

Реліз[ред. | ред. код]

Фільм залишився невипущеним через суди з Тохо (власниками Ґодзілли) за використання персонажа, захищеного авторським правом.

Джерела[ред. | ред. код]