Обговорення:Візити лідерів іноземних держав в Україну під час російського вторгнення

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Найсвіжіший коментар: ВадимДпдсдвдад у темі «Зменшення розміру статті» 1 рік тому
Перейти до навігації Перейти до пошуку
Це сторінка обговорень та пропозицій для статті Візити лідерів іноземних держав в Україну під час російського вторгнення

Зменшення розміру статті

[ред. код]

По-перше хочу подякувати пану вадимДпдсдвдад за цю величезну роботу. Сам хотів створити таку статтю, але розуміючи обсяг роботи все ніяк не міг за це взятися і тут "гоп" і натрапив на неї. Є пропозиція щодо покращення візуального сприйняття статті. Правду кажучи вона завелика для пересічного читача вікі і дуже деталізована.

Пропоную скоротити статтю, зменшивши її візуальний розмір. Наприклад таким чином змінивши підрозділи по місяцях:

Візити у листопаді

[ред. код]

Візити у грудні

[ред. код]

Примітки

[ред. код]
  1. До Києва прибув прем’єр Британії Ріші Сунак. Європейська правда. Процитовано 19 листопада 2022.
  2. Президент України зустрівся з Прем’єр-міністром Великої Британії в Києві. Офіс Президента України. Процитовано 19 листопада 2022.
  3. Володимир Зеленський і Ріші Сунак вшанували пам’ять українських захисників. Офіс Президента України. Процитовано 19 листопада 2022.
  4. Зеленський обговорив з Сунаком шляхи визнання Британією Голодомору геноцидом. Європейська правда. Процитовано 19 листопада 2022.
  5. Міністерка оборони Іспанії відвідала Одесу й анонсувала новий пакет допомоги Україні. ГОРДОН. Процитовано 1 грудня 2022.
  6. Україна та Молдова домовилися співпрацювати в питаннях ППО та покращити прикордонний контроль, — Денис Шмигаль. Урядовий портал. Процитовано 6 грудня 2022.

Я пропоную таким чином зменшити розмір статті, при цьому не зменшивши її інформаційний зміст. Звісно, ще можна поправити стилістику мови до "більш енциклопедичного". Це також зменшить розмір статті загалом, але не дуже. Прошу пана @ВадимДпдсдвдад: висловити своє ставлення. --Seva Seva (обговорення) 12:27, 19 грудня 2022 (UTC)Відповісти

Доброго дня, дуже дякую за такий схвальний відгук). Стосовно Вашої @Seva Seva пропозиції, Ваш приклад мені дуже подобається та здається, що так стаття буде мати набагато кращий вигляд. Я повністю за ВадимДпдсдвдад (обговорення) 13:04, 19 грудня 2022 (UTC)Відповісти

Займуся цим найближчим часом ВадимДпдсдвдад (обговорення) 14:08, 19 грудня 2022 (UTC)Відповісти